MACBOOK PRO & CREEK 50CD EVOLUTION

Reaction score
7
Καλημέρα.
Είμαι κάτοχος ενός macbook pro κι ενός creek 50cd evolution.Το βιβλίο οδηγιών του player αναφέρει ότι μπορώ στο usb input να συνδέσω έναν υπολογιστή για παράδειγμα. Βάζω το mac με itunes αλλά ήχο δε παίρνω. Θέλω κάποιο ειδικό πρόγραμμα; Δε νομίζω να χρειάζομαι κάποια κάρτα γιατιί το 50cd evolution είναι και dac και γενικότερα media player. Υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό από την αγορά του;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.250
Απο το audio midi setup του MacBook βλέπεις output το creek?

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.250
Γράψε audio midi κτλ στην αναζήτησή πάνω δεξια κπαι θα στο βγάλει

Reaction score
7
Γράψε audio midi κτλ στην αναζήτησή πάνω δεξια κπαι θα στο βγάλει
Δημήτρη ευχαριστώ για το χρόνο σου. Γκούγκλαρα και το βρήκα. Ειναι στα utilities-applications. Δεν γράφει πουθενά creek. Μου εμφάνισε μια τριτη επιλογη όμως τη BRAVO X USB AUDIO.Αυτήν τη στιγμή ακούω Coltrane από το youtube. Στα 96 khz. Αξίζει να προμηθευτώ κάποιο interface software?

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.250
Αν έχεις πολλά lossless αρχεία ή θέλεις να κανείς hi res streaming όπως απο tidal. Τότε ναι. Αλλιώς μάλλον όχι. Εξαρτάται βέβαια και απο τις ικανότητες της υπόλοιπης ηχητικής αλυσίδας.

Reaction score
7
Η ηχητική αλυσίδα υπολείπεται σε interconnect καλώδια. Αλλά αν έχεις να προτίνεις κάποιο καλό sw για mac είμαι όλος αυτιά και μάτια.

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.250
Άσε τα καλωδια.
Αν εχεις καλά ηχεία και ενισχυτή δοκίμασε:
Amarra, Audirvana, bitperfect, pure music. Το καλύτερο μάλλον το roon.

Τα πιο πολλα δίνουν κάποιες βδομάδες trial. Δοκίμασε τα ολα ενα ενα και σε κανα δίμηνο αποφασίζεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.595
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr