Magico Model 5

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τα εικονιζομενα θα παρουσιαστουν για πρωτη φορα στην CES 2009
αλλα θα προτεινα να αρχισετε να σκεπτεστε για αυτα μονο εαν
διαθετετε τα 89.000$ που ζηταει ο κατασκευαστης

http://www.magico.net/?d=

Reaction score
11
Mόνο μία ερώτηση: τελικά είναι ποιό σωστό να συγκλίνουν οι άξονες ακτινοβολίας των μεγαφώνων, όπως στα Utopia, η να αποκλίνουν όπως, έντονα, φαίνεται στα συγκεκριμένα;

Reaction score
8
εχει σχεση με την θεση των τουιτερς που πρεπει να ειναι ελαφρα πιο πισω.
Ετσι στα ουτοπια που εχουν το τουιτερ στο κεντρο, συγκλίνουν οι άξονες ακτινοβολίας των μεγαφώνων, ενω στα παροντα αποκλίνουν.

Reaction score
8
Σιγα βρε Αντρεα τα λεφτα...
Να του δωσουμε 267000 να παρουμε δυο ζευγαρια και ενα μονο του να το βαλουμε ξαπλα για να εχουμε 5.1.

Το ξαπλα μπορει να χρεισιμευσει κα σαν καναπες, για να καθομαστε... επι του καναπεος.:116:

D

deleted user 10898

Guest
τα magiko αυτη την στιγμη (ειδικα τα μινι) ειναι το σημειο αναφορας σχεδον σε ολο τον κοσμο και σε ολα τα περιοδικα και φορουμ. μπορει να ειναι ακριβα αλλα δειχνουν τον δρομο και οι αλλοι ακολουθουν.

Reaction score
10
τα magiko αυτη την στιγμη (ειδικα τα μινι) ειναι το σημειο αναφορας σχεδον σε ολο τον κοσμο και σε ολα τα περιοδικα και φορουμ. μπορει να ειναι ακριβα αλλα δειχνουν τον δρομο και οι αλλοι ακολουθουν.
Υπερβάλλεις λίγο - έως πολύ. Ναι, θεωρούνται από τα πολύ καλά ηχεία αλλά όχι και σημείο αναφοράς.

D

deleted user 10898

Guest
Υπερβάλλεις λίγο - έως πολύ. Ναι, θεωρούνται από τα πολύ καλά ηχεία αλλά όχι και σημείο αναφοράς.
θες λιγο διαβασμα. ξεκινα απο εδω....

Jonathan Valin
On the central point—whether the MAGICO Minis are worth $22k (with stands)—the answer is as firm a “Yes” as I’ve ever been able to say about any direct-radiating loudspeaker. These are reference-quality speakers (everywhere but the low bass), and I currently use them as references.

Reaction score
250
Απάντηση: Magico Model 5

Ο όρος "συσκευή αναφοράς" είναι παρεξηγημένος και ενίοτε χρησιμοποιείται ή εκλαμβάνεται λανθασμένα ! Δεν σημαίνει με τίποτα ότι είναι η απόλυτη κορυφή ! Σημαίνει απλά ότι χρησιμοποιείται σαν (σταθερό γνωστών δυνατοτήτων) μέσον αξιολόγησης των ομοειδούς χαρακτήρα συσκευών. Μια δοκιμαζόμενη συσκευή μπορεί να είναι κατώτερη της συσκευής αναφοράς, εφάμιλλη ή ανώτερη .

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Magico Model 5

Ο όρος "συσκευή αναφοράς" είναι παρεξηγημένος και ενίοτε χρησιμοποιείται ή εκλαμβάνεται λανθασμένα ! Δεν σημαίνει με τίποτα ότι είναι η απόλυτη κορυφή ! Σημαίνει απλά ότι χρησιμοποιείται σαν (σταθερό γνωστών δυνατοτήτων) μέσον αξιολόγησης των ομοειδούς χαρακτήρα συσκευών. Μια δοκιμαζόμενη συσκευή μπορεί να είναι κατώτερη της συσκευής αναφοράς, εφάμιλλη ή ανώτερη .
+1

Reaction score
10
θες λιγο διαβασμα. ξεκινα απο εδω....

Jonathan Valin
On the central point—whether the MAGICO Minis are worth $22k (with stands)—the answer is as firm a “Yes” as I’ve ever been able to say about any direct-radiating loudspeaker. These are reference-quality speakers (everywhere but the low bass), and I currently use them as references.

Το άρθρο που έβαλες το είχα διαβάσει πριν από περίπου δυο χρόνια! Επίσης τα Magico τα ξέρω πριν καν βγουν στη κυκλοφορία. Το τι λέει ο Valin και ο κάθε Valin δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ηχείο αναφοράς ΔΕΝ υπάρχει για πολλούς και διάφορους λόγους.

D

deleted user 10898

Guest
και επειδη ο κ Τσαντουλης εχει ,οπως τις περισσοτερες φορες, δικιο για τον ορο "ηχειο αναφορας", να ενισχυσω την αποψη που διατυπωσα με λιγο διαφορετικο τροπο...

I'd like to note that Jonathan Valin, Harry Pearson, and I all singled out the Mini in our CES reports (TAS 161) as delivering one of the best sounds at the show.
Robert Harley

και να μην ακουσω για τον ηχο των εκθεσεων κλπ κλπ ετσι? ταχουμε ξαναπει αυτα...

Reaction score
10
Ξεκολλήστε επιτέλους από τους reviewers-σωτήρες και ακούστε με τα αυτάκια σας.

Εχω βαρεθεί να ακούω το τι είπε ο κάθε διαπλεκόμενος!

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Magico Model 5

.......... Ηχείο αναφοράς ΔΕΝ υπάρχει για πολλούς και διάφορους λόγους.
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=787477&postcount=8

Με την λογική του παρατιθέμενου post κάθε συσκευή μπορεί να αποτελέσει συσκευή αναφοράς. Για προφανείς πρακτικούς λόγους είθισται η συσκευή αναφοράς να είναι υψηλής ποιότητας....

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Magico Model 5

Ως προς το πρώτο συμφωνούμε απόλυτα!
Ως προς το 2ο δεν είναι όλοι διαπλεκόμενοι και δεν μπορεί κάποιος να εντοπίσει εύκολα και με σιγουριά τους διαπλεκόμενους....

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=787466&postcount=52

D

deleted user 10898

Guest

ακουσες τα μινι?
απο καπου πρεπει να αρχισουμε.
σε αυτο βοηθανε οι ριβιουερ.
απο ριβιου (του κ.Βασιλη) εμαθα για τα Purity.
γλυτωσα πολαααα χιλιαρικα.....
βεβαια τα ακουσα πριν τα παρω.
αλλα... εν αρχη ειναι ο ριβιουερ. ειτε το θες ειτε οχι..
αρκει να εχεις την αγκυρα σου ανεβασμενη και τα πανια σου ανοιχτα για να μπορεις να ταξιδεψεις σε δρομους που σου ανοιγονται ΧΩΡΙΣ προκαταληψεις...
(και στειλε μου πμ να φερω να ακουσεις εναν προ πριν κανεις κινηση...)
Νικος

Reaction score
10
Ναι τα έχω ακούσει στην αντιπροσωπία. Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα Kharma 3.2 που είχα! Μonitor σχετικά άκουσμα, χωρίς χαμηλό. Επίσης δεν είναι και για μεγάλες εντάσεις. Δεν νομίζω ας πούμε ότι μπορείς να ακούσεις rock ικανοποιητικά από αυτό το ηχείο.

O Valin και ο Pearson είναι δυο παππούδες, ποιος ξέρει σε πόσες ιστορίες μπλεγμένοι. Πιθανότατα εγώ και εσύ να μην έχουμε κανένα κοινό σημείο με αυτούς. Ούτε την ίδια μουσική ακούμε, ούτε στις ίδιες εντάσεις, ούτε με τα ίδια συνοδά, ούτε στον ίδιο χώρο. Στην τελική δεν έχουμε και τις ίδιες προτιμήσεις. Αυτό που μου αρέσει εμένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Άσε που αλλάζουν ηχείο αναφοράς κάθε χρόνο.

Μπορείς κάλλιστα να ξεκινήσεις από συζητήσεις διαφόρων χρηστών απο το audiogon ας πουμε. Και εκεί πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αντιπρόσωποι.

Βεβαίως και να τον ακούσω τον προενισχυτή σου!:107:

Φιλικά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo