Magnepan 1,6 & τελικος

Reaction score
84
Με τι τελικο,μονομπλοκ ή ολοκληρομενο μπορουν τα εν λογο ηχεια να οδηγηθουν οχι μονο σωστα αλλα να εχουν και ηχο εσωτερικοτητας...δηλαδη ελαφρος σκοτεινο-νοσταλγικο....π.χ με τα supercharger της musical fidelity το αποτελεσμα ηχειτικα ηταν το επιθυμητο αλλα δεν μπορουσαν να τα οδηγησουν.Με τα 7αρια μονομπλοκ της bryston ενω ειχε αριστη οδηγηση (παραπανω απο 'τι χρειαζοτανε) το αποτελεσμα ηταν αρκετα φωτηνο παρολο που ειχε λαμπατη προενεισχηση....Τα McInosh λετε να ειναι το επιθυμιτο ?
Βοηθεια.....

Reaction score
8
Απάντηση: Magnepan 1,6 & τελικος

τα Μακιντοσ ναι μεν ειναι χρωματισμενα, αλλα ομορφα και εχουν μουσικη αποψη.
Αν δεν ψαχνεις την απολυτη ουδετεροτητα, ειναι μια καλη λυση για απολαυση μουσικης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.561

Με τα 7αρια μονομπλοκ της bryston ενω ειχε αριστη οδηγηση (παραπανω απο 'τι χρειαζοτανε) το αποτελεσμα ηταν αρκετα φωτηνο παρολο που ειχε λαμπατη προενεισχηση....
:138::139::140:
Ζήτω η λαμπάτη φωτηνότις της προενείσχησης...
(αν και ηχειτικά το αποτέλεσμα εσωτερικότητας δε το φέρνουν...ιδίως το νοσταλγικό.)

ΥΓ είδες ζέστες? όλα είναι πιθανά....
καλό καλοκαίρι!

Reaction score
84
Καλος...

φωτεινότητα - προενίσχυση

οκ ?

Αν αυτο ειναι το προβλημα σου...αλλα καλυτερα ανορθογραφος παρα ειρωνας....

Reaction score
8

γιατι δεν παιρνεις βρε εναν τελικο σαν κι αυτον που εχει το ονομα σου;

Reaction score
84
Δεν ξερω πως θα κατσει με καινουριο κρελ,προτιμω τους παλιους αλλα και παλι ειναι δυσκολο να ακουσω οτι θελω μαζι με τα ηχεια....Απλα ρωταω οποιον εχει μαγκια να πει με τι ενισχυτικα θα εχω το αποτελεσμα που προσπαθησα νε μεταφερω πριν....

Reaction score
8

το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με τα Αναλυσις Ωμεγα, το καλυτερο αποτελεσμα σε μουσικοτητα και αναλυση τα εχω παρει απο ενα σετ με προ και τελικους DARED με 805, αλλα δυστηχως σε απολυτα μετριες σταθμες μιας και τα 37 βατ δεν φτανουν ουτε για ζητω. Τωρα για ροκ, ορχηστρες κ.λπ εχω ενα ζευγαρι Ηλεκτρες πλας του Τσακιριδη με 200 βατ με κτ88 που τα οδηγουν πολυ καλα και με αξιοπρεπεστατο ηχο αν και δεν φτανουν τους SE

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Magnepan 1,6 & τελικος

:138::139::140:
Ζήτω η λαμπάτη φωτηνότις της προενείσχησης...
(αν και ηχειτικά το αποτέλεσμα εσωτερικότητας δε το φέρνουν...ιδίως το νοσταλγικό.)

ΥΓ είδες ζέστες? όλα είναι πιθανά....
καλό καλοκαίρι!
εγω ειπα στον Αντωνη να ποσταρει και εδω επειδη οι τσαρουχαδες εχουν εντρυφησει... λυπαμαι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.561

με αυτά που ζητάει, μη λυπάσαι για τίποτε άλλο εκτός από... αυτά που ζητάει...

D

deleted user 10898

Guest
ελα ρε Κωστα δωσε κατευθυνσεις και μας βλεπω ολους με μαγκια σε λιγο (εστω τους πανελακηδες...)

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Φιλτατε θεματογραφε,το φωτεινο,γλυκο κλπ κλπ,ειναι τελικα παρα πολυ σχετικο για τον καθενα μας. Το μονο που μπορω να κανω,ειναι να σου φερω να ακουσεις καποιον class D και βλεπεις τι και πως. Γενικα δλδ καλο ειναι να ακουσεις κατι στον χωρο σου. Γνωμες για αυτο το ενισχυτακι,ισως να σου δωσουν και καποια παιδια που το εχουν ακουσει απο εδω,αλλα καλο ειναι να εχεις ιδια αποψη. Παντως,ο Bryston οντως δεν τους ''παει'',αλλα και αυτο σχετικο ειναι,αφου αλλοι υποστηριζουν το αντιθετο,οποτε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.871

Με τι τελικο,μονομπλοκ ή ολοκληρομενο μπορουν τα εν λογο ηχεια να οδηγηθουν οχι μονο σωστα αλλα να εχουν και ηχο εσωτερικοτητας...δηλαδη ελαφρος σκοτεινο-νοσταλγικο....π.χ με τα supercharger της musical fidelity το αποτελεσμα ηχειτικα ηταν το επιθυμητο αλλα δεν μπορουσαν να τα οδηγησουν.Με τα 7αρια μονομπλοκ της bryston ενω ειχε αριστη οδηγηση (παραπανω απο 'τι χρειαζοτανε) το αποτελεσμα ηταν αρκετα φωτηνο παρολο που ειχε λαμπατη προενεισχηση....Τα McInosh λετε να ειναι το επιθυμιτο ?
Βοηθεια.....
Πόσο απέχει κάθε ηχείο από τη θέση ακρόασης;

Reaction score
8

και μας βλεπω ολους με μαγκια σε λιγο (εστω τους πανελακηδες...)
καλα βρε εσυ δεν εδινες τα πανελ για να παρεις βασης;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Magnepan 1,6 & τελικος

καλα βρε εσυ δεν εδινες τα πανελ για να παρεις βασης;
δεν θα "παρω" γ@μωτ το μικρο δωματιο.....
(τουλαχιστον για την ωρα....)

D

deleted user 10898

Guest
παντα σε ακουω....
μου εμειναν και φραγκα και πηρα και ενα ψηφιακουλι...

Reaction score
84
Tο καλο για μερικους ειναι μετριο για αλλους και το αντιστροφο....Συμφωνω οτι το καλητερο ειναι να το ακουσεις στο χωρο σου αλλα δεν ειναι παντα ευκολο....Για ποιον class D αναφερεσε?Παντος ο ολοκληρομενος rowland που ειναι D δεν εκατσε καθολου ωραια...θα ακουσω και μικροτερους bryston γιατι τα 500 βαττ μονομπλοκ ειναι υπερβολη...Τα ηχεια για την ωρα δεν θα εχουν μεγαλο ανοιγμα νομιζω ειναι γυρω στο 1,5 με 2 μετρα αλλα εχουν κατσει πολυ καλα στον χωρο....

Reaction score
8

δεν θα ακουσεις διαφορετικο ηχο απο τους μικροτερους BRYSTON.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo