MAGNUM IA 120 ME ROISTER 8.2

Reaction score
0
THN ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΩΣ ΗΧΕΙΑ ROISTER STATUS 8.2,6ohm,180Wrms ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ YAMAHA AX-596 2X100W.
ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΟΣΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟ ΤΟΝ YAMAHA ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ MAGNUM IA 120 se 2X60W,8ohm
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ:ΥΠΑΡΧΗ ΠΗΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΙΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ROISTER H ΣΤΟΝ MAGNUM ΕΠΙΔΗ ΥΠΑΡΧΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ohm?
EINAI ΤΑ ΗΧΕΙΑ 6ohm ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ 8ohm?
H NA TA AΦΗΣΩ ΩΣ ΕΧΗ ΜΕ ΤΟΝ YAMAHA?
KAI ΤΕΛΟΣ Ο MAGNUM ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ?
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ,ΟΠΙΟΣ ΜΠΩΡΗ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.:frown:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.809
Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα Roister και τον Magnum.

Μόνο μη γράφεις κεφαλαία παρακαλούμε.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: MAGNUM IA 120 ME ROISTER 8.2

Παρε καποιον πιο ικανο σε οδηγηση ενισχυτη για τα συγκεκριμμενα ηχεια. Ο 120 που λες εχει καλο ηχο αλλα για να παιξουν τα ηχεια αυτο που μπορουν θελουν καλυτερη οδηγηση.

Reaction score
0

Εχω τον Yamaha AX-596 2X100W λες να μηνω εκη?Ελεγα να παρω τον Magnum για καλητερο,Εση πιον θα μου προτηνες για τα roister 8.2 ? Και μεταξη Yamaha και Magnum πιος κατα την γνωμη σου ειναι καλητερος?
Ευχαρηστω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

o Yamaha εχει καλυτερη οδηγηση, με λιγα απλα λογια τα "γεμιζει" καλυτερα τα ηχεια, ο 120 εχει καλυτερη χροια ηχου, πιο μαλακη, ειναι πιο μουσικος. Για το συγκεκριμμενο ηχειο σκεψου εναν ενισχυτη στην κατηγορια των 600+ ευρω οπως ο Nad C356Bee, αν και σε οσο ποιοτικοτερο ενισχυτη πας, τοσο μεγαλυτερη διαφορα θα ακουσεις. Αν μπορεις δοκιμασε τον 120 στα ηχεια σου για να χεις ρεαλιστικη αποψη για το πως θα τα παιξει.

Reaction score
0

Σε ευχαρηστω πολη φυλε μου με βοηθησες αρκετα,σε ευχαρηστω

Reaction score
6.609

ο δολοφονος των '' ι '' πυροβολει κατα ριπας :smg:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads