MAME προβλημα..

Reaction score
65
ενω του δηλωνω που εχω τα roms των games,παιρνω 2 διαδοχικα μηνυματα σφαλματων.
για ριξτε καμια βοηθεια...

Attachments

• 82,4 KB Προβολές: 60
  • 38,3 KB Προβολές: 60

ryk

Reaction score
925
Έχω χρόνια να το στήσω και λογικά θα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα (καμιά φορά κατεβάζω καμιά έκδοση για δω τι νέο υπάρχει).
Το μόνο περίεργο που βρίσκω είναι το διπλό όνομα του παιχνιδιού (psychos psychos).
To path είναι σωστό; Φαίνεται σαν να ψάχνει στο Χ:/Μame/roms/psychos/psychos.
Είναι απλό rom ή είναι αρχείο σκληρού δίσκου (δεν θυμάμαι πως τα ορίζει το MAME, chd?);
Η έκδοση του MAME μήπως έχει αλλαγές στα συγκεκριμένα roms?
Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια;

Reaction score
65
με παλαιοτερη εκδοση δεν ειχα κανενα προβλημα.δηλωνα που ειναι τα roms και επαιζε κατευθειαν.
ετσι οπως κατεβηκε,ο φακελος roms ειναι αδειος.εξω εχει διαφορους φακελους.αυτος που φαινεται να εχει μεσα τα roms,ειναι ενας φακελος με ονομασια Artwork.εκει βλεπω τα παιχνιδια σε φακελους-μεσα σε αυτους υπαρχει ενα αρχειο με καταληξη .art.
τα υπολοιπα μεσα στον καθε φακελο των games,ειναι .png.
αντιστοιχα υπαρχουν και winrar αρχεια.

ryk

Reaction score
925
Ωχ, μάλλον πρέπει να στα εξηγήσω αναλυτικά και δεν προλαβαίνω τώρα.
Δοκίμασε να googlαρεις κάτι σας mame setup μπας και βοηθηθείς αν δεν θες να περιμένεις...

Reaction score
65
εαν και οταν μπορεσεις,ριξε μερικες οδηγιες γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...
ευχαριστω

Reaction score
13
Καθε εκδοση μαμε εχει κ τα δικα της ρομς κ αρχεια για να παιξει σωστα, γιατι δε βαζεις την εκδοση που ειχες κ επαιζες να ξεμπερδευεις?

Reaction score
13
Επισης μου φαινεται απιθανο να μην τρεχει ουτε ενα παιχνιδι! Εχεις ξανασεταρει μαμε? Ξερεις τη διαδικασια? Εχεις ριξει σε καθε καινουριο φακελο (της καινουργιας εκδοσης μαμε) που διμιουργηθηκε τα παλια σου αρχεια ρομς? Επισης σε περιπτωση που τα εχεις κανει σωστα να σου υπενθυμησω πως και μεσα απ την εφαρμογη πρεπει να δηλωσεις το μονοπατι των αρχειων!

Reaction score
65
την παλια δεν ξερω που την εχω βαλει.το σεταρισμα σε αυτα τουλαχιστον,ηταν πολυ απλο.τωρα στα καινουργια,βλεπω στο youtube,
οτι εχει λιγο μανορα και δεν καταλαβα τιποτε..

Reaction score
65
εχει κατεβει ετσι MameUI64.rar.οταν το ξεζιπαρω βλεπω χυμα τα παρακατω.
τα παιχνιδια,απ`οτι καταλαβα ειναι μεσα στον φακελο Artwork.
μεσα σε αυτους τους φακελους,υπαρχουν 4-5 αρχεια.
ανοιγω το Mame64,παω στις ρυμθισεις για το που ειναι τα roms,του δηλωνω την θεση που βρισκονται,αλλα περνω τα μηνυματα σφαλματος που ανεφερα παραπανω..

Attachments

• 206,9 KB Προβολές: 33
  • 254,8 KB Προβολές: 30
  • 305,7 KB Προβολές: 34
  • 122,2 KB Προβολές: 31

Reaction score
13
Στο φακελο atwork δεν ειναι τα παιχνιδια! Ας μην ασχολθουμε ακομα με αυτον τον φακελο! Ο φακελος που βαζουμε μεσα τα παιχνιδια λεγεται roms και τα παιχνιδια ειναι σε μορφη .rar
ή .winrar

ryk

Reaction score
925
Για να δει τα παιχνίδια, αυτά θα πρέπει να είναι μέσα στον φάκελο roms, ή να του δώσεις το path που τα έχεις βάλει.
Στο artwork, φυλάσσονται τα "εικαστικά" του παιχνιδιού. Αν δεν είναι κόπος μετέφερε τα παιχνίδια στο roms.
Καλού-κακού διέγραψε το αρχείο mame.ini στον φάκελο INI. Περιέχει όλες τις ρυθμίσεις. Όχι δεν τις χάνεις, απλά είναι ένα reset (με το που ξανατρέχεις το ΜΑΜΕ ξαναδημιουργούνται οι default ρυθμίσεις).

Reaction score
13
Λογικα δεν εχεις αρχεια roms! Αν εχεις ομως απο την παλια σου εκδοση αντεγραψε τα στο φακελο roms της καινουργιας εκδοσης που εγκατεστησες τωρα! Ο φακελος atwork εχει φωτογραφιες με τις ονομασιες των παιχνιδιων (roms) που ζηταμε..

Reaction score
65
Για να δει τα παιχνίδια, αυτά θα πρέπει να είναι μέσα στον φάκελο roms, ή να του δώσεις το path που τα έχεις βάλει.
Στο artwork, φυλάσσονται τα "εικαστικά" του παιχνιδιού. Αν δεν είναι κόπος μετέφερε τα παιχνίδια στο roms.
Καλού-κακού διέγραψε το αρχείο mame.ini στον φάκελο INI. Περιέχει όλες τις ρυθμίσεις. Όχι δεν τις χάνεις, απλά είναι ένα reset (με το που ξανατρέχεις το ΜΑΜΕ ξαναδημιουργούνται οι default ρυθμίσεις).
το roms ειναι αδειο.εαν δεν ειναι το artworks τα παιχνιδια,τοτε που ειναι..?
17 Gb αρχειο,ειναι χωρις games..?

εαν ειχα λεφτα,πολυ ευχαριστως..!!για τον πιτσιρικα μου παιδευομαι που τα γουσταρει πολυ..!

ryk

Reaction score
925
Βάλε ότι αρχείο zip & rar έχεις στον φάκελο roms, σβήσε το ini που σου είπα και ξανατρέξε το ΜΑΜΕ.
Πες μου αποτελέσματα...

Reaction score
65
αρχειο mame.ini στον φάκελο INI,δεν υπαρχει.ενα αρχειο dir εχει που το εσβησα.κανω αυτο που μου ειπες τωρα.περιμενω να τα φορτωσει.για να δουμε..

Reaction score
65
μια απο τα ιδια,με την διαφορα οτι τωρα εχω κανονικα εικονιδιακια διπλα σε καθε παιχνιδι,αλλα και screenshot του καθε παιχνιδιου δεξια στην οθονη.οποτε σιγουρα κατι αλλαξε,αλλα δυστηχως συνεχιζει τα ιδια μηνυματα..:headbang:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.052
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp