Manual Οθόνη ΠΟΛΥ φθηνή κάτω από 150 Ευρώ

Reaction score
0
Ψάχνω οθόνη 100"-120" 4/3 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ κάτω από 150 ευρώ η οποία να μπορεί να μαζευτεί προς τα πάνω. Θα την καρφώσω σε δοκάρι στο ταβάνι. Δεν με απασχολεί τόσο η ποιότητα εικόνας μιας και τώρα έχω ένα πολύ μεγάλο πανί καρφωμένο στον τοίχο. Πιστεύω πως ότι και να διαλέξω θα είναι καλύτερο από αυτό.

Έψαξα παντού Ελλάδα για να βρω κάτι τέτοιο αλλά οι τιμές έχουν τεράστεια διαφορά με ότι βλέπω στο εξωτερικό και τα ταχυδρομικά είναι πανάκριβα (180 ευρώ από Αμερική!?!?!?).

Εδώ έχει την Dalite Model B 100" για 107$ = 87 euro!
http://www.bigscreencenter.com/ProductDetails.asp?ProductCode=PDALMODELB

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τέτοια οθόνη σε τέτοια τιμή στην Ελλάδα ή κάπου με φθηνά ταχυδρομικά?

Reaction score
0
Στο Πλαίσιο φίλε θα βρεις αρκετές λύσεις σαν αυτή που ψάχνεις. Τώρα για ποιότητα προβολής, μην την βάχνεις και πολύ με τις συγκεκριμένες...

mrw

Reaction score
0
Κάτω από 85 ευρώ για 2μ Χ 2μ ... έχει και μία πού κρέμεται υπό γωνία

Και free delivery - άμα δείς το κουτί της, θα καταλάβεις πόση σημασία έχει !!

Reaction score
0
mrw τι εννοείς? Ότι είναι χάλια το κουτί, ή ότι είναι καλό? Γενικά οι οθόνες αυτές του Πλαισίου, βγάζουν 6μηνο χωρίς ζάρες? Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι κι εγώ για μια τέτοια!

Reaction score
0
Πριν τα χριστούγεννα πήρα μια 180*180 σε τρίποδο για το εξοχικό. Από ζάρες κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα που ήταν και πιο τεντωμένη από την χειροκίνητη που έχω στο σπίτι. Αλλά από ποιότητα εικόνας...απλά καμία σχέση με την κανονική μου!

Reaction score
0
Έχω ένα προβληματάκι. Θα την βάλω σε δοκάρι όπου το μισό μέρος συνεχίζει προς τα κάτω σε τοίχο και το άλλο μισό έχει άνοιγμα. Θα επιρεάζει καθόλου την εικόνα όταν το μισό μέρος της οθόνης έχει από πίσω τοίχο και το άλλο μισό δεν έχει τίποτα?

Επίσης μέτρησα το μέγεθος προβολής στην απόσταση που το θέλω και είδα ότι το μήκος της εικόνας είναι 1.85 μέτρα. Να πάρω 1.80 χ 1.80 και να δίχνω σε 1.80 ή να πάρω 2 χ 2 και να δίχνω σε 1.85?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88