9 Δεκεμβρίου 2010 #1 stathis Ultra Home Theater Μηνύματα 21.631 Reaction score 36.425 :106: http://mapofmetal.com/#/home Uploaded with ImageShack.us
17 Δεκεμβρίου 2010 #3 DoomSword Μηνύματα 928 Reaction score 4 Απάντηση: Map of METAL! ειναι πραγματικα πολυ καλη δουλεια, σιγουρα ολο και καπως διαφορετικα θα τον εφτιαχνε το χαρτη ο καθε οπαδος, αλλα σε γενικες γραμμες εχει πεσει αρκετα μεσα Νοτισκα, το πιο βορειοδυτικο του χαρτη ειναι το garage rock, σε αυτο αναφερεσαι;
Απάντηση: Map of METAL! ειναι πραγματικα πολυ καλη δουλεια, σιγουρα ολο και καπως διαφορετικα θα τον εφτιαχνε το χαρτη ο καθε οπαδος, αλλα σε γενικες γραμμες εχει πεσει αρκετα μεσα Νοτισκα, το πιο βορειοδυτικο του χαρτη ειναι το garage rock, σε αυτο αναφερεσαι;
18 Δεκεμβρίου 2010 #4 smooth criminal Μηνύματα 2.489 Reaction score 1 Απάντηση: Map of METAL! Μαλλον εννοει ΒΑ:126: Ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχει Greek Black Metal 'κατηγορια'! edit: unblack metal??? τι ειναι αυτα ρε παιδια? christian metal!!!:111:
Απάντηση: Map of METAL! Μαλλον εννοει ΒΑ:126: Ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχει Greek Black Metal 'κατηγορια'! edit: unblack metal??? τι ειναι αυτα ρε παιδια? christian metal!!!:111:
18 Δεκεμβρίου 2010 #5 N notiskas Μηνύματα 7.748 Reaction score 2.224 Ωχ βλακεία μου, ΒΑ εννοούσα!! (Σκορδο, κρεμμύδι, σκόρδο κρεμμύδι....:116