Marantz 6004 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριο στο σαιτ και ξεκιναω με αποριες :107:

Εχω συνδεσει προβολεα SONY HW 15 με ενισχυτη ΜΑΡΑΝΤΖ 6004.Το προβλημα μου ειναι το εξης.2 εξοδοι ,προβολεας και τηλεοραση.Εισοδοι PLAYSTATION 3 η LAPTOP και media player western digital.Το μονο που μου δινει εικονα στον προβολεα ειναι το media player.Τα αλλα τιποτα.Μονο στην τηλεοραση παιζουν.
Αν τα συνδεσω κατευθειαν στον προβολεα χωρις παρεμβολη του ενισχυτη παιζουν κανονικα.
Τι μπορει να συμβαινει??

ευχαριστω προκαταβολικα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.591
Δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις τις εισόδους των πηγών στον ενισχυτή, και μετά τα καλώδιά τους και να μας πεις τί γίνεται?

Reaction score
29.563
Απάντηση: Marantz 6004 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Rose δεν είναι αυτό απλά θέλει φιάξιμο ο ενισχυτής στις εισόδους του.
Εννοώ ρύθμιση.

Reaction score
0

Τα καλωδια ειναι ολα δοκιμασμενα.Παιζουν ολα με το πλειερ.Το πλει στεσιον και ο λαπτοπ παιζουν στον προβολεα με τα ιδια καλωδια χωρις τον ενισχυτη.
Και οσο αφορα τις ρυθμισεις....οταν παιζει το πλειερ...βγαζω το καλωδιο και το βαζω πλει στεσιον η λαπτοπ και δεν δειχνει κατι εννο με πλειερ διχνει!!!!
Καμια ιδεα κανεις
??

Reaction score
0

δοκιμασε και κανενα αλλο hdmi..μια φορα ειχα μπλεξει με ενα 10μετρο.toshiba με σκληρο και hdmi δεν εδινε εικονα ενω ενα αλλο samsung blu-ray εδεινε κανονικα και με καλυτερο hdmi εδειχναν και τα 2..

Reaction score
0

Τελικα ηταν θεμα καλωδιου.Εβαλα ενα 10 μετρο Supra και δουλεψαν ολα μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρω ενα 15μετρο τωρα να παιζει......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης