Marantz CD63SE Αντικατάσταση ή DAC ?

Reaction score
0
Κάτοχως του κλασικού Marantz CD63SE προβληματίζετε για το επόμενο βήμα εξέλιξης του συστήματός του.
Ηχεία αντικαταστάθηκαν με ιδιοκατασκευή (planar-δίπολα), προενισχυτής λαμπάτος σχέδιο Conrand και τελικός Michi ROTEL RHB-10.
Το πρόβλημα πλέον είναι η πηγή.
Τα πάντα παίζουν μουσικά (από Jazz μέχρι rock).
Για ρίξτε ιδέες.
:wink:

Reaction score
666
Θα σου πρότεινα να το αντικαταστήσεις με κάτι πιο σύγχρονο και να μην προσθέσεις εξωτερικό DAC. Ενδιαφέρεσαι και για αναπαραγωγή SACD και DVD-A ?

Reaction score
0
Το ποσό που μπορεί να διατεθεί είναι max 1000 ευρώπουλα.
Η αναπαραγωγή SACD ή και DVD-Audio δεν θεωρείτε αναγκαία μιά και δεν υπάρχει υλικό και είναι προτιμότερο να δοθεί περισσότερη βαρύτητα στο CD όπου υπάρχει μεγάλη δισκοθήκη. Άσε που πιστεύω ότι με την έλευση του Blue Ray/HD-DVD κάτι άλλο θα δούμε :p
Βέβαια εγώ σκέφτηκα και την αγορά ενός φτηνού Universal (πχ Pioneer 565) και τη χρήση εξωτερικού DAC για την αναπαραγωγή CD.
Πως σας ακούγετε;;; :?:

Reaction score
666
Αν το ζητούμενο είναι μόνο η χρήση CD και η ηχητική ποιότητα της αναπαραγόμενης μουσικής, τότε γνώμη μου είναι να στραφείς προς ένα CD player αυτής της κατηγορίας τιμής (1000Ε).

Δες και άκου τα Musical Fidelity X-Ray V3, Creek CD 50 MKII, Arcam CD 192.
Αυτά μου 'ρχονται στο μυαλό προς το παρόν.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ρίξε πρώτα μια ματιά εδώ

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2224

Είναι το προηγούμενο συγκριτικό του avsite, όπου δοκιμάσαμε αρκετά CDplayers της κατηγορίας που σε ενδιαφέρει.

Επίσης δες κι εδώ όπου υπάρχουν αξιόλογα μηχανήματα με κόστος κάτω των 1000€.

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1422

προσωπικά είμαι κατά της λύσης Universal + DAC απλά γιατί πρέπει να βρείς ένα πολύ καλό Universal για να έχεις αξιόπιστο transport...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99