Marantz DV7001

Reaction score
0
Είμαι στη φάση που θέλω να φτιάξω ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα εικόνας αλλά και του ήχου μουσικής. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τα πετύχω και τα δύο με ένα μηχάνημα αλλά διαβάζω τα καλύτερα για το Marantz DV7001 και ψήνομαι σοβαρά.

Έχει κανείς άποψη για το αν πράγματι αυτά που γράφονται στα reviews είναι αληθινά?

Η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι €800. Αν έχετε βρεί κάτι καλύτερο...

http://www.tech.co.uk/home-entertai...d-receivers/dvd-players/review/marantz-dv7001

Reaction score
0
Ειναι πολύ καλο μηχάνημα ... Εαν έχεις αποφασίσει να δώσεις τόσα χρήματα (με το Bluray & το HD-DVD προ των πυλών) δες και το Denon 2930

Reaction score
50
προσωπική άποψη (μετά από κόπο χρόνο και χρήμα).... φτιάξε ανεξάρτητα συστήματα αν μπορείς

Με τα χρήματα που κοστίζει ένα τέτοιο Player παίρνεις ενα καλό Upscale dvdp 200€ και εξίσου καλό cdp 500-600€.

Σαν κάτοχος του Denon 2910 θα σου πω ότι παρότι φοβερό σε εικόνα και με χιλιάδες ευκολιες και ρυθμίσεις ....... σε δικάναλο ειναι μέτριο, πιθανόν το 2930 ή άλλο μηχάνημα αντίστοιχης αξίας να έχει καλύτερη απόδοση στο στερεο αλλά καλύτερα να το ψάξεις (ακούσεις).

Reaction score
0
Γενικά έχω ακούσει για τα Denon ότι δεν είναι τόσο μουσικά όσο τα Marantz αλλά περισσότερο για home-cinema.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster