Marantz hd amp1

Reaction score
22
Αγαπητοί φίλοι, εδώ και αρκετό καιρό διαβάζω πολύ καλές κριτικές για τον ενισχυτή της Marantz hd amp1 και θα ήθελα την γνώμη σας γι αυτόν....
Ακούω όλα τα είδη της μουσικής ,έχω πολλά αρχεία flac και dsd στον υπολογιστή μου και χρησιμοποιώ τα monitor audio bronze 2 και το subwoofer της ίδιας σειρας στο home cinema μου το οποίο και θα εγκαταλείψω λόγω μη χρήσης του.
Δεν είμαι φίλος των υψηλών εντάσεων στη μουσική και ο χώρος ακρόασης στο καθιστικό είναι μεσαίος προς μικρός 3,5χ2,5μέτρα.
Τι λέτε αξίζει τον κόπο;

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Από εμφάνιση σκίζουν οι επιλογές σου! Υποθέτω ο ήχος του ενισχυτή ακολουθεί την κλασσική τονικότητα όλων των marantz. Για το δικό μου γούστο, θα δένει καλά με τα Bronze 2. Αν χρησιμοποιήσεις και το Sub, ακόμα καλύτερα, διότι αν κατάλαβα καλά 2,5 * 3,5 είναι το τρίγωνο ακρόασης και όχι το όλο καθιστικό :), οπότε χρειάζεσαι μια έξτρα εξασφάλιση στα χαμηλά.
Αν και τα Ηχεία αυτά γέμισαν άνετα ένα καθιστικό 25 -30 τμ με χαλιά κ καναπέδες ολούθε, σε στάθμες πολυκατοικίας βεβαίως, όχι κλάμπ! ;)
Οπότε επικροτώ την επιλογή σου. Τούτων λεχθέντων, ο HD Amp1 είναι κάπως ακριβός για τα βάτ του. Αλλά φαντάζομαι κοίταξες κι αλλού. Τελικό στάδιο τάξης Δ, δε βρήκα κάπου μετρήσεις ισχύος αλλά υποψιάζομαι ότι η ισχύς που ανακοινώνει η εταιρεία, είναι συντηρητικά δηλωμένη. :drinks:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν τον είδα πρώτη φορά. Όμως οι κατασκευαστές αποφεύγουν τη διάθεση στην αγορά "πολυεργαλείων". Δε θέλουν, οι μισοί πελάτες να κάνουν 10-15 χρόνια να ξαναψωνίσουν... Πρίν από κανα χρόνο, έψαχνα στην κατηγορία αυτή, για ένα ανηψάκι μου (γομάρι, καλά νάναι :laugh:). Είχα(με) καταλήξει σε
- Υαμάχα ας801
-Μαραντζ ΗΔ Αμπ1
-Πιονεερ Α70 ΔΑ και
-ΑΝΤΒΑΝΣ χ125...
Οι τρεις πρώτοι έχουν USB DAC, sub out κλπ. Όχι PRE-OUTS. Αγοράστηκε ο Γιαμάχα για τα σχεδόν 2*200 βάτ στα 4ωμ, και για το ρυθμιζόμενο loudness! Εγώ θα διάλεγα τον Πιονεερ με κλειστά μάτια ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ PREOUTS...
Εκ των υστέρων, ακούγοντας ένα ολόκληρο καλοκαίρι τον Γιαμάχα με τα ATC 11, να παίζει HD και DSD από το λάπτοπ στο καθιστικό μου 4*5μ, κατέληξα στο εξής: Άνετα περνάω κάμποσα χρόνια έτσι!:D
Όμως:
Ο ADVANCE εκτός από ψαρωτική εμφάνιση, απο πλευράς συνδέσεων είναι η χαρά του μηχανάκια! Κι όχι μόνο αυτός. Και τα μικρότερα μοντέλα! Απο μένα λοιπόν, RESPECT στο εξής για την συγκεκριμένη εταιρεία κι όποτε μου ξανατύχει θα προτείνω στον υποψήφιο αγοραστή μιαν ακρόαση! :p

Reaction score
1.064
Καλησπερα, επειδη το εψαχνα και εγω αυτον τον ενισχυτη και εχω δημιουργησει και θεμα σχετικα με αυτον
παραθετω ενα λινκ http://www.novial.sk/marantz/recenzie-testy-marantz.html
ο οποιος εχει πολλα reviews για το συγκεκριμενο και για αλλα marantz προιοντα.
Λογικα θα ταιριαζει με τα browze 2 γαντι. Επισης ο συγκεκριμενος ενισχυτης ενσωματωνει 2 ακουστικα φιλτρα
κατι που δεν το εχω ξανακουσει .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp