Marantz SA11 s1

Reaction score
766
μετα λύπης μου προχωράω τελικά, στη πώληση του Marantz SA11 s1 CD/SACD player...άριστο, αψεγάδιαστο και κορυφαία κατασκευή...με κουτιά, manual, χειριστήριο...

αγορά 2ο χέρι απο συμφορουμίτη, πριν απο 1,5 χρόνο περίπου...ο λόγος, οτι δεν χρησιμοποιείται πια, μιας και παίζω με το pc...γι αυτό θα πάω σε dac/προενισχυτή, τον οποίο και έχω επιλέξει...απλά μου άρεσε να το έχω στο ρακ μου...να το χαζεύω...

δίνεται μαζί με μια καινούργια κεφαλή laser, στο κουτί της (την οποία είχα πάρει μαζί με το player απο τον συμφορουμίτη)...παίζει με την υπάρχουσα χωρίς κανένα πρόβλημα...απλά αφού την έδινε, την πήρα και γω, για τυχόν μελλοντική χρήση...

μετά απο έρευνα στο net, προχώρησα και σε μια μικρή αναβάθμιση στο player, με την αλλαγή των εργοστασιακών ασφαλειών, με αυτές...αγορά απο Ritso...υπάρχουν οι εργοστασιακές ασφάλεις στα κουτιά τους...κατα τα άλλα το player είναι "μαμά"...

τιμή 700 ευρώ...είμαι κρήτη...αποστολή μέσω ελτά, μετά απο κατάθεση των χρημάτων σε λογ/σμο...τα έξοδα μισά-μισά...

δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές...η τιμή είναι τελική...επικοινωνία με pm...

ένα review εδώ και εδώ...

μερικές φώτο απο το δικό μου...(σόρυ, δε βγήκαν καθαρές)

Attachments

Reaction score
766
η αγγελία αλλάζει λίγο...

έχουμε δύο επιλογές πλέον:

1.το sa11 πωλείται μόνο του στα 700 ευρώ...ως είχε δλδ με την αρχική καταχώρηση της αγγελίας πιο πάνω...χωρίς ανταλλαγές-τελική τιμή...

2.το sa11 + 2 interconnects rca Kimber Hero με wbt βύσματα, ανταλλάσεται μόνο με προενισχυτή parasound Ρ7, ο οποίος να είναι σε άριστη κατάσταση...μόνο ανταλλαγή του "πακέτου" με ενδιαφέρει εδώ...δεν δίνονται χωριστά τα κομμάτια...τα καλώδια έχουν αγοραστεί πρώτο χέρι απο την Home Entertainment Center στην Αθήνα...άριστη κατάσταση...

επικοινωνία με pm...

φώτο των καλωδίων...(και πάλι σόρυ για τις πρόχειρες φώτο...βιαζόμουν)

Attachments

Reaction score
766
Απάντηση: Marantz SA11 s1

η αγγελία επανέρχεται στην αρχική της μορφή...

μόνο του το player...χωρις τα καλώδια...

650 ευρώ...

Reaction score
766
καλημερα...το player εχει πουληθει...ξεχασα να ενημερωσω την αγγελια

ευχαριστω για το ενδιαφερον...

οποτε ας κλειδωσει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505