Marantz SC-7S1 & MA-9S1

Reaction score
0
Γεια σας! Σε μια πρόσφατη περιήγηση στο internet βρήκα τη σειρά Reference της Marantz η οποία αποτελείται από ένα προενισχυτή και ένα τελικό (μοντέλα SC-7S1 και MA-9S1 αντίστοιχα http://www.marantz.com/pdfs/u_reference_catalog.pdf).

Έχει κάποιος ακούσει αυτά τα μηχανήματα ή ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα του ήχου τους; Δεδομένου ότι κοστίζουν ακριβά (suggested retail price 7.500$ για το κάθε ένα), ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία δεν θα είναι καθόλου εύκολος!

Και κάτι ενδιαφέρον: 6 προενισχυτές SC-7S1 μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με κοινό έλεγχο volume για πολυκάναλες εφαρμογές!

Ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Φίλε Γιάγκο δεν έχω άποψη μιας και δεν έχω ακούσει κάτι από τα marantz που λες. Και δεν υπάρχουν και reviews.

Αλλά μήπως είναι κοματάκι ακριβά για αυτό που κάνουν?..

Reaction score
0
Ευχαριστώ Νίκο για την ενημέρωση :D . Ο λόγος που έγραψα για τα συγκεκριμένα μηχανήματα σε αυτή τη κατηγορία ήταν η τιμή τους!! Ένα τέτοιο δικάναλο σύστημα χωρίς DAC, transport και καλώδια έχει τιμή καταλόγου 3*7.500$ = 22.500$ (άντε 15.000$ λιανική!) και δεν συζητάμε για biamplification με πολλούς προενισχυτές και τελικούς κλπ.... Θα είμουνα πολύ περίεργος να μάθω πως ακούγεται το σύστημα συτό γιατί με τα λευτά αυτά θα προτιμούσα κάτι σε Goldmund που ο ήχος τους μου αρέσει πολύ (μαζί με τα ενεργά ηχεία ATC-20 που χρησιμοποιώ).

Ας δούμε μήπως κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα μηχανήματα Marantz και ειδικά για τον προενισχυτή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis