Marantz SR5011

Reaction score
1
Καλημερα σε ολους....

και καλο σας βρηκα μιας και ειμαι καινουριος στο forum.

Ενδιαφερομαι να αναβαθμισω των ενισχυτη μου. Ψαχνοντας στο ιντερνετ εχω καταληξη στον Marantz SR5011. Θελω την γνωμη σας.

Το συστημα μου ειναι το παρακατω:
FRONT: Klipsh RF52
CENTER: Chario
SURROUND: Focal Dome
SUB: Sony παλιο(για κλαματα)
PROJECTOR: Optoma HD67+3DXL
ΠΗΓΗ: PlayStation 4
AMPLIFIER: Sony STR-DB870

Δυστυχως ο τελευταιος εχει βγαλει προβλημα στις οπτικες ινες.Τον εχω παει 2-3φορες στον τεχνικο το προβλημα δεν διορθωθηκε. Οποτε λεω να παω σε αγορα καινουριου για να εχω και τα καινουρια καλουδια. Νομιζω οτι θα με καλυψει αλλα θα ηθελα την γνωμη σας.Τον εχω βρει σε αρκετα καλη τιμη οποτε ψηνομαι αρκετα.

Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.

Καλες Γιορτες....

Σπυρος

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.847
Καλώς ήρθες Σπύρο και χρόνια πολλά! :)

Θα σε καλύψει απόλυτα, αλλά βάλε στο budget κι ένα sub. ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.556
Καλώς σε βρήκαμε...
να ξέρεις όπου να'ναι να περιμένεις επίσημο ενθουσιώδες καλωσόρισμα που συνήθως συνοδεύεται με μπαλόνια..κομφετί και πυροτεχνήματα από κάποιον Αβγδ...μη τρομάξεις...ένα κακόμοιρο παιδάκι είναι και τον αφήνουμε να γράφει εδώ κατά καιρούς να ξεθυμαίνει:p:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
1
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το "θερμό" καλοσωρισμα....

Αύριο θα τον παραγγειλω

Μία τελευταία ερώτηση...έχω δυο καλώδια αριστερά και δεξια πάνω από τα front. Τα είχα περάσει γιατί ο αρχικός σχεδιασμός ήταν με μικρά ηχεία. Μπορώ να τα χρησιμοποιησω για Dolby Atmos ή δεν μπορούν να παίξουν από αυτήν την θέση.

Ευχαριστώ και πάλι..

CAC

Reaction score
16
Καλησπέρα! Θα ηθελα τα φωτα σας.... μετα την αγορα του 5011 και τον εμπλουτισμό του συστηματος με τα klipsch atmos Klipsch RP-140SA μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία. οταν παιζω μουσική και θέλω να ακουγεται στερεο ( ή pure direct mode) πάιζουν μαζί και τα Front και τα atmos. Είναι λογικο?

melina

Cargo 200
Reaction score
44.404
Καλησπέρα! Θα ηθελα τα φωτα σας.... μετα την αγορα του 5011 και τον εμπλουτισμό του συστηματος με τα klipsch atmos Klipsch RP-140SA μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία. οταν παιζω μουσική και θέλω να ακουγεται στερεο ( ή pure direct mode) πάιζουν μαζί και τα Front και τα atmos. Είναι λογικο?
εννοείς ότι το βάζεις pure direct και παίζουν και τα atmos ηχεία;
αποκλείεται!
Ακόμα και στο all channel stereo τα πάνω ηχεία δεν παίζουν.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.404
πες μας που τα έχεις συνδέσει (και πόσα) για να μην διαβάζουμε στα κουτουρου

CAC

Reaction score
16
τα έχω συνδέσει στα back surround. Το σύστξημα είναι 5.1.2 Η δοκιμή που έκανα, καθώς και η μέτρηση του χώρου μέσω του μικροφώνου τα βρήκε όλα καλα... Μήπως πρπειε να συνθεούν στα front καθώς τα μπροστινά τα συνδέω από τα pre outς σε ολοκληρωμένο?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.847
Πρέπει να πας στο menu, amp assign και να του πεις τι να κάνει τα 2 κανάλια (εκτός των 5). Top middle τα έχεις εγκαταστήσει;
Μάλλον τα έχεις αναθέσει σε διενίσχυση των front.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.847
Πού τα έχεις εγκαταστήσει, top middle ή front height; Αυτό θα του πεις. ;)

Reaction score
255
Καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας. Ο συγκεκριμενος ενισχυτης ειναι πολυ καλως, πληρως εξοπλισμενος και θα σε καλυψει για πολλα χρονια, αριστη αγορα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.213
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος