Marantz SR6011 VS SR7012 και γιατί..

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Να με συμπαθάτε...αλλά είπα να μην κάνω πουτέιν το νήμα με τα 7010,7011 δείχνει σοβαρό μέχρι στιγμής:whistling:

Σήμερα το απόγευμα μίλησα με ένα φιλαράκι στο τηλέφωνο για άσχετο λόγο και πήγαμε στην κουβέντα που ήμουν με το κουμπί στο χέρι εκείνη την ώρα και έστελνα μέιλ στον Γερμανό για παραγγελία του 7012 :beach:

τα παμε για κανένα 2ωρο και ομολογώ ότι με έβαλε λίγο στα ίσα
ίσως να στενοχωρήσω κάποιους αλλά τελικά η αλήθεια είναι αυτή

σίγουρα θεωρείται καλύτερο από αυτά που έχω διαβάσει και όχι μόνο από εμένα

αλλά καταλήξαμε με ιστορικές αναδρομές σε διάφορα φορμά..από το κασετόφωνο με τα dolby A,B,C,το pro logic,τα DVD με το dolby digital,τα μπλουρέι με το HD-DTS στο να συνειδητοποιήσουμε την πολυκυκλικότητα της τεχνολογικής ιστορίας

η εταιρία που τα σκάει πρώτη...αυτή κάνει το κουμάντο

οπότε
γιατί να σκάσω φράγκα σε ένα φορμά που ακόμα δεν θα ακούσω..για τουλάχιστον 1+ χρόνο και βλέπουμε?
γιατί να μην πάρω ένα μεσαίο μοντέλο που τα έχει όλα αλλά χωρίς το φορμά αυτό και αργότερα αν δούμε ότι προχωράει να πάρω ένα πιο αναβαθμισμένο?
αφού σίγουρα και πολλοί το λένε ακούγεται καλύτερα από το Atmos...ας δούμε και αν οι δημιουργοί του το προωθήσουν σωστά εμπορικά χωρίς νάζια

οπότε συμφορουμίτες όσο και να με κ@υλώνει η μυώδης κατασκευή του 7012 με τις διπλές οθονούλες και τα στριφογυριστά μπλε λαμπούδια

μάλλον καταλήγω στην αγορά του 6011...ούτε καν 6012(εκτός και αν έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο από εταιρία...γιατί τόσο καιρό μόνο μάτια για τον 7012 είχα:angel:...άντε και λίγο denon)
γιατί σε θέματα συγκρίσεων,ακόμα και εσωτερικής κατασκευής που είδα δεν βλέπω να υπάρχει σοβαρή διαφορά...
με εξαίρεση λίγο το τροφοδοτικό στον 7012-11 που δείχνει να είναι ελαφρά πιο μεγάλο από αυτό του 6011

ακόμα και yamaha ή και pioneer! θα με ενδιέφερε μιας που ενημερώθηκα από τον φίλο για το πάρα πολύ καλό σύστημα ισοστάθμισης που έχει..και που δυστυχώς δεν γίνεται πολύς λόγος..κατά εκείνον κλάσεις ανώτερο από αυτό του Audyssey...εγώ δεν το έχω ακούσει...δεν μπορώ να εκφέρω άποψη..αν κάποιος το έχει δουλέψει ας μας πει
και με τα υπόλοιπα του μπάτζετ να συμπληρωθεί η αγορά του ddrc-88 να έχουμε και το dirac μας...να μας καμαρώνει και ο γιατρός:p:D
άσε που έμαθα ότι την Άνοιξη θα κυκλοφορήσει νέο dirac και να δούμε τι θα βάλουν μέσα..:)
αφού αυτό που κατάλαβα αυτό το τρίμηνο με τις 100άδες σελίδων,μετρήσεων και καζούρας που έχουμε γράψει είναι ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και ξυρισμένους κόντρα κwλους

οπότε τι να το κάμνεις το πολυκάναλο μάναμ αν δεν μπορείς να το ακούσεις:idk:?

που με ένα ισοσταθμισμένο 7.1 χωρίς audyssey,και με σκέτο direct κατάφερα να ακούσω χάος-τεράστια διαφορά από 9.1 με dsp,dsx και τα ρέστα

επειδή δεν είμαι μόνος στην αγορά παρακαλώ να είστε σοβαροί (αν γίνεται και γρήγοροι)στις προτάσεις σας ώστε να πέσει-κλείσει επιτέλους αυτή η ρημάδα η παραγγελία...
διαφορετικά την επόμενη φορά θα μπω με τον λογαριασμό του αδερφού μου, που γράφτηκε προχθές, για να μου το παίζετε όλοι ευγενικοί και πονόψυχοι:tongue::D και να μου ποστάρετε καρδούλες,μπαλονάκια κwλους και βυζά με :welcome: :roflmao::roflmao::roflmao:

Last edited:

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Εάν η διαφορά μεταξύ του 6011 και του 6012 ήταν τα 140 ποσά ευρω που κοστίζει το Auro 3D update, που δεν παίρνει βέβαια ο 6011 αλλα το συζητάμε, συν ενα 15% αφού ειναι ενα νέο μοντέλο να το συζητήσουμε. Η διαφορά τωρα με τον 6012 ειναι σχεδόν διπλάσια τιμή, στη Γερμανία βέβαια.

Απο την άλλη ο μεγαλύτερος 7012 διαθέτει μια παραπάνω hdmi για το zone 2 και κάτι ολιγα βατ. Α και τη δεύτερη οθόνη κάτω απ το καπάκι. So what λέω εγώ, ποτέ δεν την έχω δει, απ το απληκεησο τον λειτουργώ.
Εάν η δεύτερη ζώνη με hdmi δεν ειναι απαραίτητη και δεν υπάρχει κόμπλεξ κατωτερότητας και φυσικά μπει τελικός/τελικοί, τότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς μεγαλύτερου μοντέλου.

Οπότε λογική φαντάζει η αγορά του 6012 με όλα τα παραπάνω.

Απο την άλλη, κάθε πόσα χρόνια κάνουμε αναβάθμιση στα μηχανάκια μας; Και εάν τύχει και ενα απο τα update του 6012 τον κάνει σουπερντουπερσεξιμαδαφακα και δεν το λάβει ο 6011 και μετά πέφτει μαύρο δάκρυ;

Η λογική της τσεπης λέει 6011 δαγκωτό, της τεχνολογίας λέει 6012. Η διαφορά τιμής όμως ειναι πολυ μεγάλη ρε γμτ...

Reaction score
15.548
απο την στιγμη που δεν εχεις την δυνατοτητα να βαλεις ηχεια υψους δεν βρισκω τον λογο να αγορασεις κατι ....οτι και αν ειναι αυτο !
....μενεις με αυτο που εχεις....

σε 2 χρονια που θα μπορεις παιρνεις φρεσκο πραμα....;)

θεωρω βαση της ιστοριας οτι σε 2 χρονια θα εχουν προστεθει καποια καναλια και καποιες ευκολιες ακομα + το 8k :p....δεν ξερω αν εχεις την δυνατοτητα να παιξεις με 13.1 π.χ. ειτε σε dolby atmos ειτε σε auro3d....(το dts-x παιζει με ολα τα στησιματα ηχειων..ειτε κατα atmos η auro)....και φυσικα να μπορεις να εχεις 8k :D

με το ddrc-88 θα ελεγα να μην ασχοληθεις....οτι ισοσταθμιση κανεις μονο σε ψηφιακο επιπεδο,ποτε μετατροπες....

το καλυτερο συστημα ισοσταθμισης μιας και εχω ασχοληθει και με yamaha και pioneer(ειχα κιολας και τα δυο) ειναι το new audyssey με το app και το dirac ....το audyssey μαλιστα εχει την δυνατοτητα να ακους σωστοτερα απο το dirac σε χαμηλες σταθμες λογο της δυνατοτητας loudness που διαθετει...
....σε καμια περιπτωση δεν θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα αν ο χωρος δεν ειναι μαζεμενος σε ενα καλο βαθμο και το στησιμο ηχειων δεν ειναι και αυτο καλο ....ειτε σε manual eq μορφη ειτε σε auto eq μορφη.

προσωπικα θα εμενα με το 7.1 οπως και εκανα μεχρι να μπορω να βαλω καναλια υψους...;)

η διαφορα απο 5.1 η 7.1 με + καναλια υψους ειναι τεραστια ηχητικα ...μουχει πεσει το σαγονι :o
....και αν εχεις προσεξει δεν γραφω κατι !!! εχω μεινει μακακας ....γιαυτο :)

να κανεις οτι σε φωτισει το VOG :D

υγ. η διαφορα αναμεσα στα 2 μηχανακια του θεματος ειναι ακουστει οσο και τα χρηματα.;)

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.309
Εάν η διαφορά μεταξύ του 6011 και του 6012 ήταν τα 140 ποσά ευρω που κοστίζει το Auro 3D update, που δεν παίρνει βέβαια ο 6011 αλλα το συζητάμε, συν ενα 15% αφού ειναι ενα νέο μοντέλο να το συζητήσουμε. Η διαφορά τωρα με τον 6012 ειναι σχεδόν διπλάσια τιμή, στη Γερμανία βέβαια.

Απο την άλλη ο μεγαλύτερος 7012 διαθέτει μια παραπάνω hdmi για το zone 2 και κάτι ολιγα βατ. Α και τη δεύτερη οθόνη κάτω απ το καπάκι. So what λέω εγώ, ποτέ δεν την έχω δει, απ το απληκεησο τον λειτουργώ.
Εάν η δεύτερη ζώνη με hdmi δεν ειναι απαραίτητη και δεν υπάρχει κόμπλεξ κατωτερότητας και φυσικά μπει τελικός/τελικοί, τότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς μεγαλύτερου μοντέλου.

Οπότε λογική φαντάζει η αγορά του 6012 με όλα τα παραπάνω.

Απο την άλλη, κάθε πόσα χρόνια κάνουμε αναβάθμιση στα μηχανάκια μας; Και εάν τύχει και ενα απο τα update του 6012 τον κάνει σουπερντουπερσεξιμαδαφακα και δεν το λάβει ο 6011 και μετά πέφτει μαύρο δάκρυ;

Η λογική της τσεπης λέει 6011 δαγκωτό, της τεχνολογίας λέει 6012. Η διαφορά τιμής όμως ειναι πολυ μεγάλη ρε γμτ...
τελικούς έχω να φαν και οι κότες
ακριβώς αυτά έκατσα και σκέφτηκα χθες στο τσακ
η 2η οθόνη καλάιν..ποτέ δεν την βλέπεις,app παίρνει και ο 6011 οπότε όλα οκ, από update ειδικά σε auro εφόσον δεν έχω ακόμα τίτλους μπορεί να περιμένει...όσο σούπερ ντούπερ και να μεταμορφωθεί

απο την στιγμη που δεν εχεις την δυνατοτητα να βαλεις ηχεια υψους δεν βρισκω τον λογο να αγορασεις κατι ....οτι και αν ειναι αυτο !

θεωρω βαση της ιστοριας οτι σε 2 χρονια θα εχουν προστεθει καποια καναλια και καποιες ευκολιες ακομα + το 8k :p....δεν ξερω αν εχεις την δυνατοτητα να παιξεις με 13.1 π.χ. ειτε σε dolby atmos ειτε σε auro3d....(το dts-x παιζει με ολα τα στησιματα ηχειων..ειτε κατα atmos η auro)....και φυσικα να μπορεις να εχεις 8k :D

με το ddrc-88 θα ελεγα να μην ασχοληθεις....οτι ισοσταθμιση κανεις μονο σε ψηφιακο επιπεδο,ποτε μετατροπες....

το καλυτερο συστημα ισοσταθμισης μιας και εχω ασχοληθει και με yamaha και pioneer(ειχα κιολας και τα δυο) ειναι το new audyssey με το app και το dirac ....το audyssey μαλιστα εχει την δυνατοτητα να ακους σωστοτερα απο το dirac σε χαμηλες σταθμες λογο της δυνατοτητας loudness που διαθετει...
....σε καμια περιπτωση δεν θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα αν ο χωρος δεν ειναι μαζεμενος σε ενα καλο βαθμο και το στησιμο ηχειων δεν ειναι και αυτο καλο ....ειτε σε manual eq μορφη ειτε σε auto eq μορφη.

προσωπικα θα εμενα με το 7.1 οπως και εκανα μεχρι να μπορω να βαλω καναλια υψους...;)

η διαφορα απο 5.1 η 7.1 με + καναλια υψους ειναι τεραστια ηχητικα ...μουχει πεσει το σαγονι :o

υγ. η διαφορα αναμεσα στα 2 μηχανακια του θεματος ειναι ακουστει οσο και τα χρηματα.;)
Κωστή κανάλια ύψους μπορώ να βάλω...2 λόγω του ότι είμαι κολλητά με τον τοίχο από τα υπόλοιπα...
ακόμα και 13.1 μπορώ να βάλω δεν έχω θέματα με αυτά..τα ξεπέρασα

το άλλο θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ!:D
Τα έδωσα όλα:party:

πόση ακουστή είναι αυτή η διαφορά όμως και εν συγκρίσει με το θέμα ισοστάθμισης τι ακούμε τελικά?

τα είχαμε πει αυτά...ότι μετά την ισοστάθμιση με το nano που κάναμε η διαφορά ήταν απίστευτη
οπότε πως ακούς(γενική ερώτηση) τελικά και κρίνεις την ηχητική απόδοση από ένα μηχανάκι όταν οι αποκρίσεις των ηχείων στα αυτάκια σου πάνε πάνω κάτω?

αν ξέρεις πες μου τι διαφορά στις πλακέτες υπάρχουν ανάμεσα σε 6011 και στα μεγαλύτερα μοντέλα ώστε να δικαιολογεί αυτή τη διαφορά στην ποιότητα ήχου?

από την άλλη... χθες διάβαζα για το MCACC της pioneer που κάνει πάρα πολύ καλό phase control
και που υπερτερεί σε χώρους με μεγάλες αντανακλάσεις

και είμαι αρκετά σκεπτικός :pickingnose:

το ddrc θα πάει μαζί με dirac...όχι σκέτο...έχω πειστεί για τις ικανότητες της minidsp...χαλάλι τους

θα περιμένω λίγο... μόνο και μόνο για να δω την νέα έκδοση dirac μήπως και βγάλουν κάτι για pc που να υποστηρίζει atmos,auro ή ότι άλλο και έτσι γλιτώσω την αγορά μιας ακόμα φέτας στο ρακ;)
[DOUBLEPOST=1515142547][/DOUBLEPOST]

και κάτι ακόμα Κωστή...επειδή εσύ έχεις λειτουργήσει το App...μέτρησες αν όντως η χειροκίνητη επέμβαση κάνει αυτά που της δίνεις? αντιδρά το Audyssey σωστά?

Last edited:

Reaction score
15.548
τελικούς έχω να φαν και οι κότες
ακριβώς αυτά έκατσα και σκέφτηκα χθες στο τσακ
η 2η οθόνη καλάιν..ποτέ δεν την βλέπεις,app παίρνει και ο 6011 οπότε όλα οκ, από update ειδικά σε auro εφόσον δεν έχω ακόμα τίτλους μπορεί να περιμένει...όσο σούπερ ντούπερ και να μεταμορφωθεί
ταινιες κατα auro3d μην περιμενεις οπως βγαινουν της dolby η dtsx ...
...βεβαια ποτε δεν ξερειις !!!! :D
το auro το βαζεις γιατι εχει καλυτερο στησιμο ηχειων για αναπαραγωγη 3d sound και καλυτερο upmix απο τα αλλα....δλδ ακους 2καναλο ως 7καναλο πολυ καλυτερα...
..και φυσικα ακους dts.x σωστα......οπως και atmos με το καταλληλο στησιμο
αλλα αυτα δεν ειναι της ωρας...

Κωστή κανάλια ύψους μπορώ να βάλω...2 λόγω του ότι είμαι κολλητά με τον τοίχο από τα υπόλοιπα...
ακόμα και 13.1 μπορώ να βάλω δεν έχω θέματα με αυτά..τα ξεπέρασα

το άλλο θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ!:D
Τα έδωσα όλα:party:
μπορεις να βαλεις 2 υψους εννοεις κατα atmos ....σε auro3d αποτι ειδα τον χωρο σου μπορεις να παιξεις και 11.1

και ξεχνα τα 2 υψους....δεν παιρνεις καλο αποτελεσμα...
....η 4 μινιμουμ η τιποτα ..;)

αν ταδωσες ολα τοτε προτεινω 7011 ....οικονομικος και βαζεις auro3d αν θες οποτε θες ;)

πόση ακουστή είναι αυτή η διαφορά όμως και εν συγκρίσει με το θέμα ισοστάθμισης τι ακούμε τελικά?

τα είχαμε πει αυτά...ότι μετά την ισοστάθμιση με το nano που κάναμε η διαφορά ήταν απίστευτη
οπότε πως ακούς τελικά και κρίνεις την ηχητική απόδοση από ένα μηχανάκι όταν οι αποκρίσεις των ηχείων στα αυτάκια σου πάνε πάνω κάτω?

αν ξέρεις πες μου τι διαφορά στις πλακέτες υπάρχουν ανάμεσα σε 6011 και στα μεγαλύτερα μοντέλα ώστε να δικαιολογεί αυτή τη διαφορά στην ποιότητα ήχου?

από την άλλη... χθες διάβαζα για το MCACC της pioneer που κάνει πάρα πολύ καλό phase control
και που υπερτερεί σε χώρους με μεγάλες αντανακλάσεις
φορανε αλλα dac οι 2 av που αναφερεις και υπαρχει διαφορα στην παραμορφωση οποτε και το τελικο αποτελεσμα ειναι υπο με τον 6011....ειναι πιο ησυχος και με καλυτερα δυναμικα ο 7012 κατα πολυ ....βασικο.

ασε τι διαβαζες για τον mcacc τα ειχα.....

και είμαι αρκετά σκεπτικός :pickingnose:

το ddrc θα πάει μαζί με dirac...όχι σκέτο...έχω πειστεί για τις ικανότητες της minids...χαλάλι τους

θα περιμένω λίγο... μόνο και μόνο για να δω την νέα έκδοση dirac μήπως και βγάλουν κάτι για pc που να υποστηρίζει atmos,auro ή ότι άλλο και έτσι γλιτώσω την αγορά μιας ακόμα φέτας στο ρακ;)
[DOUBLEPOST=1515142547][/DOUBLEPOST]

και κάτι ακόμα Κωστή...επειδή εσύ έχεις λειτουργήσει το App...μέτρησες αν όντως η χειροκίνητη επέμβαση κάνει αυτά που της δίνεις? αντιδρά το Audyssey σωστά?
το minidsp nano ειναι καλο αλλα δουλευει σε ψηφιακο επιπεδο χωρις μετατροπες αναλογικο σε ψηφιακο και μετα παλι σε αναλογικο ;)

και βεβαια ακουει το app .....απλα δεν ακουει αν εχεις θεμα με τον χωρο....οπως και ολα τα eq
π.χ. αν εχεις μια βυθιση 10db που ειναι απο τον χωρο και δωσεις 10db γιατι ετσι θες μπορει να παρει 3 db η και ολα ...αναλογα το προβλημα.....στις χαμηλες συχνοτητες γενικα υπαρχει θεμα που το προβλημα λυνεται με αλλαγη τοποθετισης sub η αλλαγης sub και επεμβασεις παθητικες.
....ακομα και ο καναπες που βλεπεις ταινια κανει διαφορα στο χαμηλο ;)

εδω οπως τοφτιαξα σε db στο app τοδωσε και στα ηχεια ....;)

FR.jpg

Last edited:

Reaction score
4.327
Πάω στοίχημα ότι τώρα μπερδεύτηκες περισσότερο χαχαχ. Ο 6011 έχει ένα hdmi out ανά ζώνη οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τηλεόραση και προτζέκτορα ταυτόχρονα. Εγώ τάσσομαι υπέρ του 7012 :fuckyou:

Μr Κεφάλας πριν βάλω απορρόφηση είχα έναν denon x2000 και ένα bk 10-άρι sub. Me την άθλια ισοστάθμιση που έκανε το συγκεκριμένο odyssey και με τα προβλήματα του χώρου είχα μετρήσει το sub έτσι.

αα.jpg

Βέβαια τα πράγματα τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα μετά από την προσθήκη 12 πάνελ (8 στις γωνίες και 4 πίσω με διαφορετικές πυκνότητες κ.λ.π)

ΑΛΛΑ θα μπορούσε στην παραπάνω περίπτωση το απλικέισιο να κάνει τίποτα; Πόσα db θα μπορούσε να κόψει στο βουνό; Εδώ σε θέλω μάστορα :D

Reaction score
4.327
Δυστυχώς είναι πολύ παλιά μέτρηση δεν το χω. Έτσι με το μάτι πως το κόβεις θα μπορούσε να κάνει κάτι;

Reaction score
15.548
οχι......και αν, λιγο

ειναι εντονος συντονισμος που και 50db να κοψεις παλι θαχεις peek :D
[DOUBLEPOST=1515149649][/DOUBLEPOST]ειναι λαθος αυτο που θελουμε απο το EQ :)

..μπορεις να φερεις ωραιο αποτελεσμα και χρειαζεται το eq αλλα εμεις ζηταμε υπερβολες....

....ακομα και στην περιπτωση που γινει διορθωση 10db σε μια βυθιση 40-50hz και ας πουμε οτι την φτιαξεις με EQ τοτε θα εχεις εντονο αποτελεσμα σε αυτη την περιοχη κατα την ακροαση που δεν θα σου αρεσει...

Reaction score
4.327
Αν ρίξεις μια ματιά εδώ θα δεις ότι κάτι έγινε με την απορρόφηση... Βέβαια η προσθήκη sub είναι άλλο θέμα και θα πειραματιστώ και με τις διάφορες θέσεις που μπορεί να μπει. Θα μετρήσω εκ νέου και αν το app ,δεν μπορεί να κάνει τίποτα θα γίνει κανα minidsp που νομίζω έχει δυνατότητα για +-12db
[DOUBLEPOST=1515150134][/DOUBLEPOST]Και μιας και λέμε διάφορα εδώ και για να μην ανοίγω καινούργιο thread, έχω σαν main τα chario delphinus και κεντρικό dali zensor vokal. Δεν έχω δοκιμάσει τον συνδυασμό αλλά είναι πολύ επιτακτικό να πάω στο αντίστοιχο chario για κεντρικό; Και αν ναι γιατί; :p

Last edited:

Reaction score
15.548
ειναι αλλα διαγραμματα .....εδω εχεις βαλει ενα pk 15db 40-50hz και εκει δεν υπαρχει πριν και μετα !!

Reaction score
4.327
Nai εκεί είναι τα chario υπάρχει πριν και μετά, απλά ήθελα να σου δείξω ότι με τις αντηχήσεις που είχα τεράστιο θέμα κάτι έγινε. Ελπίζω να ψιλοεξομαλυνθούν και τα peaks και dips με όλη αυτή την απορρόφηση οπότε θα χρειαστεί και λιγότερη επέμβαση σε db στην τελική θέση που θα μπει το sub

daharis666

Moderator
Reaction score
83.309
ταινιες κατα auro3d μην περιμενεις οπως βγαινουν της dolby η dtsx ...
...βεβαια ποτε δεν ξερειις !!!! :D
το auro το βαζεις γιατι εχει καλυτερο στησιμο ηχειων για αναπαραγωγη 3d sound και καλυτερο upmix απο τα αλλα....δλδ ακους 2καναλο ως 7καναλο πολυ καλυτερα...
..και φυσικα ακους dts.x σωστα......οπως και atmos με το καταλληλο στησιμο
αλλα αυτα δεν ειναι της ωρας...

μπορεις να βαλεις 2 υψους εννοεις κατα atmos ....σε auro3d αποτι ειδα τον χωρο σου μπορεις να παιξεις και 11.1

και ξεχνα τα 2 υψους....δεν παιρνεις καλο αποτελεσμα...
....η 4 μινιμουμ η τιποτα ..;)

αν ταδωσες ολα τοτε προτεινω 7011 ....οικονομικος και βαζεις auro3d αν θες οποτε θες ;)

φορανε αλλα dac οι 2 av που αναφερεις και υπαρχει διαφορα στην παραμορφωση οποτε και το τελικο αποτελεσμα ειναι υπο με τον 6011....ειναι πιο ησυχος και με καλυτερα δυναμικα ο 7012 κατα πολυ ....βασικο.

ασε τι διαβαζες για τον mcacc τα ειχα.....

το minidsp nano ειναι καλο αλλα δουλευει σε ψηφιακο επιπεδο χωρις μετατροπες αναλογικο σε ψηφιακο και μετα παλι σε αναλογικο ;)

και βεβαια ακουει το app .....απλα δεν ακουει αν εχεις θεμα με τον χωρο....οπως και ολα τα eq
π.χ. αν εχεις μια βυθιση 10db που ειναι απο τον χωρο και δωσεις 10db γιατι ετσι θες μπορει να παρει 3 db η και ολα ...αναλογα το προβλημα.....στις χαμηλες συχνοτητες γενικα υπαρχει θεμα που το προβλημα λυνεται με αλλαγη τοποθετισης sub η αλλαγης sub και επεμβασεις παθητικες.
....ακομα και ο καναπες που βλεπεις ταινια κανει διαφορα στο χαμηλο ;)

εδω οπως τοφτιαξα σε db στο app τοδωσε και στα ηχεια ....;)

View attachment 86931
έχεις δίκιο...μέχρι 11.1 ήθελα να πω:)

μουσική auro..μόνο σε οπτικοακουστικό μπορώ να παρακολουθήσω...τραγούδι μόνο για δοκιμή θα έβαζα...προτιμώ το stereo

Τι να κάνω ωρέ Κωστή...2 ύψους κατά atmos...χειρότερο από το τίποτα δεν νομίζω

εξάλλου από όσο μου είπαν οι receiver έχουν ρύθμιση που δηλώνεις που ακριβώς βρίσκεται το ηχείο ώστε να σου το φέρει να ακούγεται σωστά

οκ δεκτό...
πιο ήσυχος εννοείς οταν δουλεύει μαζί με την ενίσχυση ή και ως pro...γιατί σε τελικούς θα μπει

το νανο γιατί το αναφέρεις?Δεν θα κουμπωθεί ξανά
για το ddrc-88+dirac δεν θεωρείς ότι αξίζει η επένδυση?

+ το MCACC pro της Pioneer δεν θεωρείς ότι κάνει καλή δουλειά..ειδικά όσον αφορά τη ρύθμιση φάσης που είναι και το ζητούμενο?

Πάω στοίχημα ότι τώρα μπερδεύτηκες περισσότερο χαχαχ. Ο 6011 έχει ένα hdmi out ανά ζώνη οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τηλεόραση και προτζέκτορα ταυτόχρονα. Εγώ τάσσομαι υπέρ του 7012 :fuckyou:
μπερδεύομαι αν βάλω μέσα και επιλογές όπως το MCAA PRO στο παιχνίδι...το Audyssey το ξέρω είναι στανταράκι με μοναδικό αστερίσκο την σωστή λειτουργία του App...που είναι έτσι και έτσι :)

Γιώργη...ούτως ή άλλως μόνο σε προβόλι τον έχω συνδεδεμένο μωρή κουφάλα...:fuckyou: σιγά το γκάτζετ:D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.555
Πάρε ένα 7011 και αν δεν είσαι ευχαριστημενος με την ισοσταθμιση, όταν βγει nanoavr με το καινούργιο dirac ή αντίστοιχο pc software το βάζεις σε δεύτερο χρόνο.

Reaction score
4.327
Γιώργη...ούτως ή άλλως μόνο σε προβόλι τον έχω συνδεδεμένο μωρή κουφάλα...:fuckyou: σιγά το γκάτζετ:D
Nai αλλά μόλις τον κάνεις τον junior και τα πεθερικά γουστάρουν τόσο που θα θέλουν να σου χαρίσουν 65-άρα oled τι θα κάνεις μετά; :neo::biggrin:

Που ναι και κεινος ο κουμουνιστής να κάνει λίγο moderation στο thread? :fuckyou:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.309
Nai αλλά μόλις τον κάνεις τον junior και τα πεθερικά γουστάρουν τόσο που θα θέλουν να σου χαρίσουν 65-άρα oled τι θα κάνεις μετά; :neo::biggrin:

Που ναι και κεινος ο κουμουνιστής να κάνει λίγο moderation στο thread? :fuckyou:
με 75άρα θα ξηλώσω το προβόλι;)
με 65άρα το πολύ να μπει στο υπνοδωμάτιο:eek:
έχω να αγοράσω TV 6+ χρόνια
δεν μπορώ τις ''μικρές'':whistling: ίντσες:p:D

''Που ναι και κεινος ο κουμουνιστής να κάνει λίγο moderation στο thread? ''

για τις αγγελίες τον έχουν μόνο...π0υταν1τσα του Zizikου είναι ...όχι του Super:whistling::roflmao:
[DOUBLEPOST=1515153103][/DOUBLEPOST]
Πάρε ένα 7011 και αν δεν είσαι ευχαριστημενος με την ισοσταθμιση, όταν βγει nanoavr με το καινούργιο dirac ή αντίστοιχο pc software το βάζεις σε δεύτερο χρόνο.
εσύ με έπιασες...το θέμα μου είναι πρωτίστως η προσωρινή ισοστάθμιση...εφόσον έχει τα ίδια καλούδια και τρέχει και το App και ο 6011 έστω και με διαφορετικό dac που δεν νομίζω αν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά....από χωριό είμαι είπαμε:D
και εφόσον δεν έχω θέμα με την ισχύ λόγω ύπαρξης τελικών αυτό το νταμπλ πράις για ένα φορμά που δεν θα παρακολουθήσω άμεσα αξίζει?

για το MCAAC PRO τι άποψη έχεις και εσύ dr ?

Reaction score
15.548
έχεις δίκιο...μέχρι 11.1 ήθελα να πω:)

μουσική auro..μόνο σε οπτικοακουστικό μπορώ να παρακολουθήσω...τραγούδι μόνο για δοκιμή θα έβαζα...προτιμώ το stereo
πολυκαναλο γραμενο σε οποιοδηποτε forma ειναι εκπληκτικο το αποτελεσμα....
....δεν εχει σχεση με το παλιο πολυκαναλο σε 5.1 η 7.1 που βαζαμε.
ειδικα σε auro κλασικη και ταπατουπα που εχω και ακουσα ειναι σοκαριστικο το αποτελεσμα !!

Τι να κάνω ωρέ Κωστή...2 ύψους κατά atmos...χειρότερο από το τίποτα δεν νομίζω

εξάλλου από όσο μου είπαν οι receiver έχουν ρύθμιση που δηλώνεις που ακριβώς βρίσκεται το ηχείο ώστε να σου το φέρει να ακούγεται σωστά
δεν ειναι θεμα 2 και αν το κανει να ακουγεται σωστα......!!!!
...σε βγαζει εκτος 3d και θα σε χαλαει...

οκ δεκτό...
πιο ήσυχος εννοείς οταν δουλεύει μαζί με την ενίσχυση ή και ως pro...γιατί σε τελικούς θα μπει

το νανο γιατί το αναφέρεις?Δεν θα κουμπωθεί ξανά
για το ddrc-88+dirac δεν θεωρείς ότι αξίζει η επένδυση?
οταν λεω ησυχος εννοω οτι εχει ωραια περασματα στις ταινιες με καθαρα εφε και δυναμικα...
....ακομα και σε ησυχα σημεια της ταινιας...

δεν αξιζει να δωσεις για ddtc88+dirac η γνωμη μου....
....διαγραμμα θα εχεις σωστο αλλα δεν θα το ακους σωστα λογο των μετατροπων...

+ το MCACC pro της Pioneer δεν θεωρείς ότι κάνει καλή δουλειά..ειδικά όσον αφορά τη ρύθμιση φάσης που είναι και το ζητούμενο?

μπερδεύομαι αν βάλω μέσα και επιλογές όπως το MCAA PRO στο παιχνίδι...το Audyssey το ξέρω είναι στανταράκι με μοναδικό αστερίσκο την σωστή λειτουργία του App...που είναι έτσι και έτσι :)

φαγωθηκες με το mcacc :roflmao:
...μην γραφω τα ιδια..!

παρε εναν pioneer να μας βαλεις διαγραμματα κ.λ.π. να δουμε τι κανει :D

daharis666

Moderator
Reaction score
83.309
φαγωθηκες με το mcacc :roflmao:
...μην γραφω τα ιδια..!

παρε εναν pioneer να μας βαλεις διαγραμματα κ.λ.π. να δουμε τι κανει :D
που να διαβάσω και για το YPAO Κωστή:roflmao::roflmao:

στον pioneer που είχες...είχε την pro έκδοση?
φαγώθηκα μόνο και μόνο για την ρύθμιση της φάσης...αφού εκεί είναι το ζουμί
τα άλλα επιτρέπει μάνουαλ πείραγμα όπως και το audyssey App

κανένας με pioneer δεν έχει να μας πει τίποτες εδώ καλέ?:(

Reaction score
15.548
γιατι δεν εχεις ιντερνετ να διαβασεις αλλους χρηστες...!! :roflmao:

ειπαμε ....αυτα που κανουν σοβαρη δουλεια σε ολα ειναι dirac-audyssey και το arc ειναι καλο
...με το τελευταιο δεν εχω ασχοληθει ωστε να εχω σοβαρη αποψη.....παντως δειχνει συμπαθητικο

daharis666

Moderator
Reaction score
83.309
γιατι δεν εχεις ιντερνετ να διαβασεις αλλου χρηστες...!! :roflmao:

ειπαμε ....αυτα που κανουν σοβαρη δουλεια σε ολα ειναι dirac-audyssey και το arc ειναι καλο
...με το τελευταιο δεν εχω ασχοληθει ωστε να εχω σοβαρη αποψη.....παντως δειχνει συμπαθητικο
διαβάζω καλέ...αλλά να μη ρωτήσω και κανέναν ντόπιο?
Έλληνες είμαστε...όλα τα ξέρουμε αφού:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7