Marantz (Super Audio) CD Player SA7001 KI [Ken Ishiwata] - πώληση

Reaction score
22
Πωλείται το πολύ γνωστό SACD Player της Marantz, στην ειδική έκδοση KI με την υπογραφή του Ken Ishiwata. Σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση, δεν έχει καν ούτε σκόνη πάνω του, δεν μετακόμισε ποτέ από τη θέση του, με όλα του τα χαρτιά από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Marantz στην Ελλάδα και το σύνολο της αρχικής του συσκευασίας.

Αγαπημένος ήχος, αγαπημένο και καλό-κατασκευασμένο μηχάνημα (με κλωβό από χαλκό και τοροειδή μετασχηματιστή, συνόλου 8 κιλών), και πολύ όμορφο. Προφανώς δεκτή ακρόαση με το υπόλοιπο σύστημα μου στο χώρο μου - και τους αγαπημένους δίσκους σας (κέντρο Αθήνας).

Δεν έχει παίξει πολύ, δεν έχει επισκευαστεί ποτέ - ούτε είχε ποτέ του κανένα πρόβλημα.

Οι φωτογραφίες είναι από το δικό μου player (με κινητό). Εδώ 1, 2 φωτογραφίες με το εσωτερικό του - προφανώς όχι από το μηχάνημά μου, αλλά είναι από το web, για να δείτε το εσωτερικό του. Εδώ το φυλλάδιο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και ένα review.

Τιμή πώλησης €550
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου, κατά προτίμηση απογευματινές ώρες. (18.00-21.00). Επικοινωνήστε με PM να σας στείλω το τηλέφωνο μου, γιατί προτιμώ να μην εμφανίζομαι στα αποτελέσματα του Google με τον αριθμό κινητού μου.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Attachments

Reaction score
22
Ειναι made in japan?
Καλημέρα και καλή χρονιά εύχομαι! Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο μηχάνημα - αλλά γενικά (αν δεν με απατά η μνήμη μου) η Marantz δεν κατασκευάζει πλέον στην Ιαπωνία. Ο Ken Ishiwata, όμως, είναι Ιάπωνας!

Reaction score
22
Καλημέρα σας, το SACD Player πωλήθηκε. Καλές ακροάσεις (που σίγουρα θα είναι καλές) στο νέο ευγενέστατο ιδιοκτήτη.

Ευχαριστώ το AVSite για τη φιλοξενία!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89