Mark levinson 380s-332

Reaction score
2
Θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το set ως αναφορα τον ηχω τους την αξιοπιστια τους και αν λειτουργει ο τελικος σε ταξη Α .ευχαριστω πολυ

nima

Banned
Reaction score
618
Δαγκωτό ναι από εμένα, πολλοί θα σου πουν παλιοί ενισχυτές, πάρε ncore ή ενεργά ηχεία :hunter:,
παίζουν καταπληκτικά τόσο με κουτιά όσο και με panel, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Σαν κατοχος του μεγαλυτερου τελικου (336), θα σου πω οτι οι τελικοι ειναι φοβερα μηχανηματα, με ντραιβ, αναλυση, μεγαλη σκηνη, σωστη οριοθετηση οργανων και φωνων. Ο προ στο δικο μου συστημα εχανε σε λεπτομερεια παρα πολυ, ηταν θαμπος, βεβαια εδινε λίγο περισοτερα δυναμικα αλλα εγω δεν τον πηρα.
Προσεχε μονο ενα πραγμα, η συγκεκριμενη σειρα εχει ενα θεματακι με γηρανση στους πυκνωτες, δηλαδη αν οι πυκνωτες δεν αλλαχθει ποτέ, πιθανον να χρειαζονται αλλαγη.

nima

Banned
Reaction score
618
Όλοι οι ενισχυτές έχουν αυτό το θέμα, έπαιζε δεν έπαιζε το set αν έχουν της μαμάς χρειάζονται έλεγχο.

Reaction score
2
Ευχαριστω για της απαντησεις σας ηθελα να ρωτησω τον φιλο blassi πως καταλαβαινεις αν θελει πυκνωτες ενας ενυσχιτης?

nima

Banned
Reaction score
618
Ακουστικά αλλά πρέπει να έχεις τη συσκευή στην κατοχή σου καιρό για να καταλάβεις, ο καλύτερος τρόπος και ο πιο ασφαλής είναι να μετρηθούν από ειδικό πριν τους αγοράσεις, στο site υπάρχουν μέλη που μπορούν να το κάνουν εύκολα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.101
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON