Φιλοι του forum γεια σας. Προφατα αγορασα τον 7.1 ONKYO ΤΧ-ΝR609 160 W / CH στα 8 Οhm. Ενδιαφερομαι για την αγορα του εν λόγω set (θα χρησιμοποιηθει και σαν hc και σαν μουσικη) Ο χώρος μου είναι περίπου 30 (χωρισμένος 20+10 τμ) .Πιστεύετε ότι θα παίζει αρκετά δυνατά (σε λογικά πλαίσια λόγω γειτόνων και παιδιών ) ή δεν βγάζει εντάσεις γιατί από ότι είδα είναι 75 watt . Είμαι τελείως άσχετος με το hc και θα είναι το πρώτο μου σύστημα αλλά με ενδιαφέρει να ακούω καλά και μουσική. Πιστεύειτε ότι θα με καλύψει όσον αφορά την ένταση.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΚΟΠΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΗΧΕΙΑ ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ .
Υπαρχει κατι άλλο να μου προτείνετε λαμβανοντασ υπ'οψη τον περιορισμενο χωρο που θα μπουν γιατι δεξια υπαρχει τζακι και αριστερα μπαλκονοπορτα και αρα δεν μπορω να επεκταθω σε μεγαλα δαπεδου αλλα αρκετα στενά.
Να ευχαριστησω επισης τον gstriftos για την λεπτομερέστατη παρουσιασή του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΚΟΠΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΗΧΕΙΑ ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ .
Υπαρχει κατι άλλο να μου προτείνετε λαμβανοντασ υπ'οψη τον περιορισμενο χωρο που θα μπουν γιατι δεξια υπαρχει τζακι και αριστερα μπαλκονοπορτα και αρα δεν μπορω να επεκταθω σε μεγαλα δαπεδου αλλα αρκετα στενά.
Να ευχαριστησω επισης τον gstriftos για την λεπτομερέστατη παρουσιασή του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ