Martin Logan Motion Series-Dynamo 700

Reaction score
0
Φιλοι του forum γεια σας. Προφατα αγορασα τον 7.1 ONKYO ΤΧ-ΝR609 160 W / CH στα 8 Οhm. Ενδιαφερομαι για την αγορα του εν λόγω set (θα χρησιμοποιηθει και σαν hc και σαν μουσικη) Ο χώρος μου είναι περίπου 30 (χωρισμένος 20+10 τμ) .Πιστεύετε ότι θα παίζει αρκετά δυνατά (σε λογικά πλαίσια λόγω γειτόνων και παιδιών ) ή δεν βγάζει εντάσεις γιατί από ότι είδα είναι 75 watt . Είμαι τελείως άσχετος με το hc και θα είναι το πρώτο μου σύστημα αλλά με ενδιαφέρει να ακούω καλά και μουσική. Πιστεύειτε ότι θα με καλύψει όσον αφορά την ένταση.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΚΟΠΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΗΧΕΙΑ ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ .
Υπαρχει κατι άλλο να μου προτείνετε λαμβανοντασ υπ'οψη τον περιορισμενο χωρο που θα μπουν γιατι δεξια υπαρχει τζακι και αριστερα μπαλκονοπορτα και αρα δεν μπορω να επεκταθω σε μεγαλα δαπεδου αλλα αρκετα στενά.
Να ευχαριστησω επισης τον gstriftos για την λεπτομερέστατη παρουσιασή του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Απάντηση: Martin Logan Motion Series-Dynamo 700

αλλά με ενδιαφέρει να ακούω καλά και μουσική
IMHO για το είδος τους είναι εξαιρετικά σε μουσική(και μάλιστα σε ορισμένους τομείς εξαιρετικά ακόμα και με απόλυτα κριτήρια).
Αλλά για να σχηματίσεις μια ίδιαν άποψη πάρε τηλέφωνο την adamco(210-6444512) και ρώτα τους αν έχουν κάποιο demo να πας απο εκεί να δεις αν σε καλύπτει ο χαρακτήρας τους.

Επίσης η εντάσεις που μπορούν να ανεβάσουν τα ηχεία(γενικά μιλώντας) δεν είναι τόσο συναρτήση της ισχύος που μπορούν να δεχτούν αλλά βάση της ευαισθησίας τους(sensitivity).
Περίμενε όμως και τις απόψεις κάποιων άλλων μελών που τα έχουν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.399
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos