Full range Tang Band W8-1808 driver (με ή χωρίς Mauhorn XII καμπίνες)

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
184
Reaction score
127
Πωλείται ηχείο Mauhorn XII full range με driver Tang Band W8-1808 για το οποίο υπάρχουν πληθώρα κριτικών. Η υλοποίηση των καμπίνων έγινε σύμφωνα με τα σχέδια του Mauhorn που έδινε η ίδια Lowther στο site της, σε φύλλα MDF που κόπηκαν με CNC router με ακρίβεια χιλιοστού μιας και τα σχέδια των καμπίνων μου δόθηκαν σε cad file από προηγούμενη υλοποίηση. Προς διευκρίνηση οτι οι καμπίνες δεν σχεδιάστηκαν πρόχειρα σε CAD.

Φωτογραφίες υπάρχουν πάρα πολλές από την υλοποίηση των ηχείων και αυτή την στιγμή οι καμπίνες δεν έχουν βαφτεί, παρά μόνο έχει κολληθεί "πρόχειρα" μια αυτοκόλλητη ταινία στο χρώμα του ξύλου, η οποία αφαιρείται εύκολα, περισσότερο για να μου δώσει μια αίσθηση στο χρώμα που ήθελα να το βάψω. Τα ηχεία έχουν μετρηθεί από τον φίλο @SOCO (τον ζάλισα τον άνθρωπο) που με βοήθησε και με πολλές συμβουλές.

Παραθέτω κάποιες λίγες φωτογραφίες από την υλοποίηση. Είναι πραγματικά μοναδικό full range ηχείο με πιστή εφαρμογή του σχεδίων + ότι είναι άβαφο προς τελική ολοκλήρωση σύμφωνα με το προσωπικό γούστο του ενδιαφερόμενου.

Όπως και οι ενισχυτές που έχω σε αντίστοιχη αγγελία, δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Εκτιμώ ότι έχουν παίξει λιγότερο από 200 ώρες τα drivers. Εσωτερική καλωδίωση Van Damme Hi-Fi Loudspeaker Twin Interconnect Câble Haut-Parleurs 1-150. Μπόρνες υπάρχουν αλλα δεν τις εχω προσαρμόσει μόνιμα στην καμπινα.

Τιμή: 1500 ευρώ και φυσικά δυνατότητα ακρόασης στον χώρο μου κατόπιν συνεννόησης
 

Attachments


Μηνύματα
184
Reaction score
127
Λίγες ακόμα φωτογραφίες από τα ηχεία και τιμή 1350. Σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον και για τους ενισχυτές που έχω σε αντίστοιχη αγγελία, θα γίνει καλύτερη τιμή για όλο το σετ.

Ενδεχομένως θα συζητούσα ανταλλαγή με ενεργά ή αξιόλογο ευαίσθητο ηχείο βάσης και διαφορά από τον ενδιαφερόμενο.
 

Attachments



Μηνύματα
184
Reaction score
127
Μείωση τιμής στα 950 ευρώ για αυτό το ιδιαίτερο ηχείο, το οποίο θέλει χώρο για να αναδείξει τον χαρακτήρα του. :hi: ♻
Υπάρχει δυνατότητα και ξεχωριστής πώλησης του driver και της καμπίνας.

Drivers 500 ευρώ και 450 ευρώ για τις καμπίνες.


Ειδική τιμή για να φύγει και να βρει τον χώρο που του αρμόζει και τον ακροατή/αγοραστή που να έχει χρόνο να το χαρεί.

Η τιμή δεν είναι αντιπροσωπευτική της προσπάθειας που έγινε για την υλοποίηση του, πόσο μάλλον του κόστους κατασκευής του. Ο julien στις φωτογραφίες
εδωδείχνει οτι το Mauhorn είναι στοιχείο του οικιακού του χώρου με την κόρη του να χαζεύει την χοάνη. Εμείς στον λιγοστό χρόνο ακούμε Λουκιανό Κηλαηδονη για audiophile ακροάσεις και οχι σε τριγωνική θέση ακρόασης. :dance:


Ανταλλαγές δεκτές με ηχείο βάσης (με σχετική ευαισθησία) και ενδεχομένως διαφορά από την πλευρά μου άμα με ενδιαφέρει (Triangle, Focal, Quad, Tannoy, Klipsch)
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
184
Reaction score
127
Ανανέωση αγγελίας για αυτό το ιδιαίτερο ηχείο.

Ανταλλαγές δεκτές με ηχείο βάσης (με σχετική ευαισθησία) και ενδεχομένως διαφορά από την πλευρά μου άμα με ενδιαφέρει.
 


Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.284
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top