Max Payne 1 σε windows 7

Reaction score
1.277
Δεν μπορώ να παίξω max payne 1 σε wimdows 7.
Αλλά το diablo 1 που είναι παλιότερο το παίζει..
Μπορώ να κάνω κάτι?

Reaction score
4.485
Απάντηση: Max Payne 1 σε windows 7

go to my 'C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Max Payne' folder, right click 'maxpayne.exe', go to the Compatibility tab at the top of the new dialog box, check 'Run this program in compatibility mode for:' and select 'Windows 98 / Windows Me'. I also selected 'Run this program as an administrator', but I think compatibility mode has to be set first.

tldr; set compatibility mode for maxpayne.exe in the max payne directory to Windows 98/Windows ME + run as administrator.

Reaction score
1.277
Οχι τίποτα άλλο τρελαίνομαι με κάτι τέτοιες βλακείες συμβατότητας,στον παλιότερο υπολογιστή που είχα windows XP το έπαιζα και μάλιστα χωρίς cd (είχα βάλει ένα αρχείο crack) και έπαιζε ρολόι.Τώρα που άλλαξα υπολογιστή και windows τίποτα.Δεν μπορεί καλύτερος υπολογιστής να μην παίζει ένα λίγο παλιό παιχνίδι,άσε που όπως σας είπα αρχικά παίζω το Diablo 1 (1996)!
Αυτό γιατί το παίζει δηλαδή;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.383
Απάντηση: Max Payne 1 σε windows 7

Δεν φταίει ούτε ο υπολογιστής ούτε τα Windows, αλλά το ίδιο το παιχνίδι.
Επίσης, τα παιχνίδια για υπολογιστή δεν βγαίνουν για να παίζονται για 15 χρόνια. Σχεδιάζονται σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις hardware/software και υποστηρίζονται όσο πουλάνε.

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Max Payne 1 σε windows 7

Φίλε xfader καλά τα λες και φαντάζομαι οτι έτσι ισχύει (δυστυχώς) αλλά δεν ξέρω αν το παθαίνεις και εσύ,υπάρχουν παλιά παιχνίδια που τα προτιμώ απο τα καινούρια.Μη μου πεις οτι και εσύ δεν το έχεις πάθει;

Πάντως βρήκα τι έφταιγε..
Είχα βάλει στο φάκελο του παιχνιδιού κάτι άλλα αρχεία που λέγανε "install","setup" κτλ και δεν πρέπει να ήταν του παιχνιδιού αλλά απο κάτι crack εφαρμογές,και βρήκα το σωστό που έλεγε "setup" και εγκαταστάθηκε και παίζει άψογα!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας..

Reaction score
448
Απάντηση: Re: Απάντηση: Max Payne 1 σε windows 7

Φίλε xfader καλά τα λες και φαντάζομαι οτι έτσι ισχύει (δυστυχώς) αλλά δεν ξέρω αν το παθαίνεις και εσύ,υπάρχουν παλιά παιχνίδια που τα προτιμώ απο τα καινούρια.Μη μου πεις οτι και εσύ δεν το έχεις πάθει;

Πάντως βρήκα τι έφταιγε..
Είχα βάλει στο φάκελο του παιχνιδιού κάτι άλλα αρχεία που λέγανε "install","setup" κτλ και δεν πρέπει να ήταν του παιχνιδιού αλλά απο κάτι crack εφαρμογές,και βρήκα το σωστό που έλεγε "setup" και εγκαταστάθηκε και παίζει άψογα!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας..
φιλε τι ακριβως εκανες?..
το χεις γνησιο το παιχνιδι?..επειδη και μενα ειναι το all time favourite game , το κατεβασα προχθες, αλλα εχω το ιδιο προβλημα..

Reaction score
1.277
Είχα βάλει και κάτι άλλα αρχεία για να παίζει χωρίς cd (crack),έσβηνα-έγραφα-δοκίμαζα και είχαν και εκείνα ένα αντίστοιχο setup file και επέλεγα λοιπόν λάθος αρχείο και δεν έπαιζε.Ουσιαστικά μόλις κλικάρισα το σωστό αρχείο εγκατάστασης έπαιξε αμέσως,δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.Δοκίμασε να παίξεις το 2.

Το 2 με μία απλή κάρτα γραφικών,επιπέδου 90€,όπως η δικιά μου το έπαιξε φανταστικά,πολύ φωτεινότητα μιλάμε,αστράφτανε όλα.Ενώ το 1 μάλλον δεν έχει το παιχνίδι μεγαλύτερη απόδοση να σου δώσει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.051
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp