- Reaction score
- 98.384

Τα τελευταία χρόνια έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα games με την ένταση άλλων δεκαετιών. Από τη μία η έλλειψη χρόνου, από την άλλη η έλλειψη ενθουσιασμού για gaming, με έχουν κάνει αρκετά περίεργο ως προς το τι θεωρώ παιχνίδι για να περνάω τη λίγη ελεύθερη ώρα μου. Τίτλοι που χρειάζεται μία βδομάδα για να μάθεις τον χειρισμό τους, ή πρέπει να παίξεις 2-3 ώρες σερί για να τελειώσεις μία πίστα, προορίζονται για φανατικούς gamers. Και όπως είπαμε, εγώ ανήκω πια στους casual gamers.
Τα Max Payne 1 και 2 μου είχαν αρέσει αρκετά, αν και σχεδόν τα έχω ξεχάσει, καθώς έχουν περάσει 9 χρόνια από την κυκλοφορία του 2. Όταν κυκλοφόρησε το 3 αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία, αν και φοβόμουν ότι θα απευθύνεται στους νέους πωρωμένους παίκτες με τις μεγάλες απαιτήσεις, άρα θα είναι "δύσκολο".
Μέσα στις πρώτες 2 ώρες είχα κολλήσει και στον έναν μήνα που παίζω το έχω τερματίσει 3 φορές (την PC έκδοση)...
Γραφικά, κίνηση, ήχος, ηθοποιία, υπόθεση, δράση, είναι άψογα και θυμίζουν ένα πιο σκληροπυρηνικό Uncharted του PS3.
Το μόνο μείον για μένα είναι η έλλειψη της δυνατότητας skip στα μεγάλα ενδιάμεσα videos, ιδιαίτερα όταν έχεις ήδη τελειώσει το παιχνίδι μία φορά και ξέρεις την εξέλιξη.
Official website
Last edited by a moderator: