MAZDA 6, 2004, TAXYTHTES

Μηνύματα
206
Reaction score
94
Καλησπέρα σας! Το αυτοκίνητο του τίτλου παρουσιάζει τον τελευταίο την εξής ιδιομορφία στον λεβιέ των ταχυτήτων: Μολονότι οι ταχύτητες αλλάζουν και κουμπώνουν, ο λεβιές δίνει μια αίσθηση χαλαρότητας, σαν να πλέει, σαν να έχουν φθαρεί κάπου οι διαδρομές του. Γνωρίζει κανείς το πρόβλημα ή το έχει αντιμετωπίσει με οποιοδήποτε αυτοκίνητο; Έχω ακούσει ότι ο λεβιές στο κάτω μέρος συνδέεται με ένα πλαστικό εξάρτημα, το οποίο φθείρεται με την πάροδο του χρόνου. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό; Αν ισχύει, πώς ονομάζεται αυτό το πλαστικό εξάρτημα και από πού θα μπορούσα να το παραγγείλω;
Ευχαριστώ!
[DOUBLEPOST=1560024832][/DOUBLEPOST]Κατά λάθος έγραψα τη λέξη "ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ" στον τίτλο με λατινικά, όμως δεν βρίσκω τρόπο να τη διορθώσω!
 

Μηνύματα
6.906
Reaction score
5.786
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το Opel Corsa του 2002. Δεν θυμαμαι πως ονομαζεται το πλαστικο εξαρτημα αυτο στον λεβιε ταχυτητων.Αρχικα ξεκουμπωσα το καλυμα του λεβιε,καθαρισα το παλιο γρασο,και περασα καινουργιο,οπου για τουλαχιστον 3 χρονια δεν ειχα προβλημα. Μετα αντικατασταθηκε το πλαστικο,με μεταλλικο απο Astra.

Screenshot_1.png
 
Last edited:

Μηνύματα
206
Reaction score
94
Σας ευχαριστώ θερμά! Αν βρίσκαμε και την ονομασία του, για να μπορέσω να το παραγγείλω, θα ήταν τέλεια!
 



jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.005
Reaction score
1.466
Καλημέρα. Η μεταφορά επιλογής σχέσης στο σαζμάν γίνεται με δύο τρόπους, με αρθρώσεις και με ντίζες. Στα Ιαπωνικά, στην πλειοψηφία τους, υπάρχει ένα ζευγάρι ντίζες που τελικά καταλήγουν σε συστοιχία με rod eyes συνδέσμους επάνω στο σαζμάν. Σε αυτή την σχολή τα "μπόσικα" μαζεύονται κάπως με ρύθμιση αλλά χρειάζεται προσοχή από εξειδικευμένο τεχνικό γιατί αν το παρακάνει δεν θα κουμπώνουν καλά οι ταχύτητες. Δεν είναι δουλειά DIY εκτός αν το έχεις ξανακάνει και τουλάχιστο να έχεις το service manual (service bulletin)
Φιλικά,
Γιάννης
 

Μηνύματα
206
Reaction score
94
Ευχαριστώ θερμά! Δεν απλώνω χέρι σε πράγματα που δεν γνωρίζω και μπορούν να προκαλέσουν κίνδυνο! Θεωρώ σωστή την τοποθέτησή σας!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.865.607
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top