ME to NERO γραφεις, με τα NIRO ακους!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ειπα να πω μια καλημερα με φωτο απο ωραια μηχανακια και ακριβουτσικα σεταρισματα.....................................

Attachments

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
"happy_1" Το Κεροζαν αριστερα ποσο ζεστα θα παιζει !!!!"happy_1"

Ομορφα μηχανακια Βλαση !!!!

Reaction score
25.578
απορεια χρειαζονται τοσα πολλα μηχανιματα για τον ηχο η εινια για να αλλαζουμε συσκευες αναλογα με τη διαθεση (σε δουλεια να βρισκομαστε παλι)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Γεια σου βρε Μαρινο.........ποτε θα ξαναφαμε εκει στα ψηλα με θεα θαλασσα και θα ξανα ακροαστουμε???????καλημερα φιλε!
Γεια σου και σενα Παναγιωτη.Εχεις δικιο.Δεν ξερω και γω τι στο διαολο χρειαζοντε ενα τοιχο για μηχανηματα και ενα πακο χιλιαδων ευρω.................

Attachments

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Βλαση πρεπει να ξαναοργανωθουμε !!!

Παναγιωτη σιγουρα δεν χρειαζεται ενας τοιχος μηχανηματα για να ακουσεις μουσικη οπως δεν χρειαζονται τα Porsche , τα Ferrari κλπ για να μετακινεισαι . Ο νοων ...νοειτο :happy_4:

Χρηματα για Φερραρι ακομα δεν εχω :happy_9: (και ο Τσαρουχας δεν βοηθαει καθολου :happy_8: :happy_8: ) .

Reaction score
25.578
μπορω να δεχτω
εναν προ
δυο τελικους
ενα dac
ενα τρανσπορτ + ενα για dvd
ενα η δυο το πολυ power conditioners (προαιρετικα)
ενα room corrector (προαιρετικα επισης)
ενα ραδιοφωνο
ενα κασσετοφωνο
τα υπολοιπα τι ειναι?
και πως συμβαλουν στο να ξεχωριζει η πορσε απο το εβο?
δε θελω σε καμια περιπτωση να μπω στο θεμα των χρηματων το ιδιο κοστος θα μπορουσε να προκυψει και με εναν προ εναν τελικο και ενα esoteric μονοκομματο με αντιστοιχα εξαιρετικες επιδοσεις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
μπορω να δεχτω
εναν προ
δυο τελικους
ενα dac
ενα τρανσπορτ + ενα για dvd
ενα η δυο το πολυ power conditioners (προαιρετικα)
ενα room corrector (προαιρετικα επισης)
ενα ραδιοφωνο
ενα κασσετοφωνο
τα υπολοιπα τι ειναι?
και πως συμβαλουν στο να ξεχωριζει η πορσε απο το εβο?
δε θελω σε καμια περιπτωση να μπω στο θεμα των χρηματων το ιδιο κοστος θα μπορουσε να προκυψει και με εναν προ εναν τελικο και ενα esoteric μονοκομματο με αντιστοιχα εξαιρετικες επιδοσεις.
Παναγιωτη μπορεις ακομα να προσθεσεις¨΄
ενα πικαπ
ενα phono για το πικαπ
ενα εξωτερικο τροφοδοτικο για το πικαπ
διπλο εξωτερικο τροφοδοτικο(δυο ακομα κουτες)για τον προενισχυτη(βλεπε Krell evolution.
ενα cdr .
εναν τρικαναλο η πεντακαναλο για το σινεμα(για τους ενδιαφεροντες)
εναν προσεσορα ξεχωριστο παλι για τον σινεμα(παλι για τους ενδιαφεροντες)
εναν εξωτερικο scaler του προτζεκτορα(βλεπε οπτομα 81)
επισης αλλους δυο τελικους αν θες να διενισχυσεις με διαφορετικους τελικους τα γουφερ και τα τουιτερ σου.
μια εξωτερικη συσκευη ραφιου για τον σερβοελεγχο του subwoofer
δεν ξερω κατι αλλο θα μου ερθει στην γκλαβα μου για να τσονταρω σε αυτην την αραδα.
ορεξη ,ραφια και χρημα να εχεις και φυσικα ψηλο ταβανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.539
α, καλά, 17 συσκευές αποτελούνε το ηχοσύστημά μου, και φυσικά δεν έχω καν πικάπ! άσε που οι δυό κυρίως ενισχυτές μου είναι 4 καναλιών ο καθένας... Τώρα που μετακομίζω βλέπω τι κτηνωδία έχω μαντρώσει στο σπίτι........

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Τι ;;; Δεν εχεις Πικ Απ ;;;; Θα σε μαλωσει ο δρ. Πικαπιος

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σημερα εφαγα πετρια απο Πικ Απ παιδια ! Μετα απο πολλα χρονια ξανασυνδεσα το (LUXMAN τι αλλο; ) πικαπ αφου του φορεσα καινουργια κεφαλη και phono interconnect . Η αλυσσιδα ειναι η εξης : Ortofon 520 , Stax βραχιονας , Luxman PD-288 πικαπ , Audio Analogue ARIA phono stage και XLO phono και line interconnects .
Οι δε δισκοι της πετριας καποιοι που πηρα προχτες απο το Μοναστηρακι με 1 ευρω !!

Ρε σεις μαλλον εχουν δικιο :crazy_4: οι Πικαπακηδες !!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos