Mede8er from Realtek to Sigma???

Reaction score
1.458
Ειναι φιλοσοφικό το ερώτημα,αλλά και απαίτηση χρηστών εδώ και πολλά χρόνια!Δεν ξέρω κάτι περισσότερο!

Ξέρω ότι μας διαβάζουν,μας βλέπουν έστω με google translation.Εμείς γράφουμε Ελληνικά γιατί είμαστε σε Ελληνικό φόρουμ.Καταλαβαίνουν τι λέμε και τι εννοούμε!
Μια από τις καλύτερες εταιρίες σε υποστήριξη,να μην πω η καλύτερη κάπου έχει εγκλωβιστεί!

Το Realtek Chip δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω,μάλιστα επειδή δεν πληρώνουν δικαιώματα έχει και περιορισμούς πλέον!Δεν μπορεί κάποιος να αγοράζει media player και να μην του παίζει youtube ή divx!Ενώ το γράφει στο κουτί!

Και σου λένε αν θες divx πήγαινε στο 1.0.3 firmware.Ναι αλλά τότε θα παίζει divx,αλλά όχι youtube.Μήπως να κάνουμε dual boot μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα?
Αυτά είναι λύσεις του ποδαριού και θα μου επιτρέψετε εντελώς ερασιτεχνικές!

Και μη μου πείτε τώρα για κάποια tools ερασιτεχνών για αλλαγή 4cc changer μαζικά που δουλεύουν μόνο σε windows!Εμείς με mac ή linux λειτουργικό από που βγήκαμε?¨Η είματε Β'κατηγορίας πελάτες?

Ελπίζω τα επόμενα players Mede8er να είναι με Sigma επεξεργαστές που έχουν εκτός όλων των άλλων και ποιο ανοικτό sdk,θα είναι προς συμφέρον όλων!;)

Last edited:

Reaction score
1.458
Αρχίζει και υπάρχει εξέλιξη,ξεκινούν οι 1ες δοκιμές.
Περισσότερα όταν είναι πιο ώριμα τα πράγματα.
Προσωπική άποψη,μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει νέο media player και με νέο chip από την Mede8er!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Πολύ ενδιαφέρον το νέο, ειδικά για τους λάτρεις της Sigma :thumbsup:

Reaction score
1.458
Πολύ ενδιαφέρον το νέο, ειδικά για τους λάτρεις της Sigma :thumbsup:
Δεν θα είναι απαραίτητα sigma το chip Γιώργο,χωρίς να το αποκλείω,ελπίζω κι εγώ να είναι.Προς το τέλος Ιουνίου θα το γνωρίζουμε.Προς το παρόν ξέρω ότι ξεκινάει νέο project και με δεδομένο ότι η realtek δε θα βγάλει νεώτερο chip θα έχουμε κάτι άλλο!

Απ'ότι μου έχουν πει και υποσχεθεί θα είναι πιο πολύ mac friendly!:)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
αν δεν έχει Sigma ή Intel Atom CE εγώ δεν θ' ασχοληθώ, αν είναι να βγάλουν κανένα ARM με Android να το χαρούν μόνοι τους.... :thumbsdown:

αυτό το mac-friendly πολύ μου αρέσει...θα σας δείξουν το σωστό δρόμο που έχετε χάσει με τα Apple TVs τόσα χρόνια:fuckyou:

Reaction score
1.458
αν δεν έχει Sigma ή Intel Atom CE εγώ δεν θ' ασχοληθώ, αν είναι να βγάλουν κανένα ARM με Android να το χαρούν μόνοι τους.... :thumbsdown:

αυτό το mac-friendly πολύ μου αρέσει...θα σας δείξουν το σωστό δρόμο που έχετε χάσει με τα Apple TVs τόσα χρόνια:fuckyou:
Σε ότι αφορά το sigma,μακάρι να είναι κι εγώ το θέλω.

Στο mac friendly αφορά κάποιες εφαρμογές 3ων που θα φτιάξουν και δικές τους,ούτε εμείς θα τους δείξουμε το σωστό δρόμο σε αυτούς,ούτε αυτοί σε μας.Θα συμπορευτούμε και θα λέμε τα λάθη,τις διορθώσεις και τυχόν βοηθητικά προγράμματα που ξέρουμε.Οπως το κάνουμε χρόνια τώρα από τα 1ης γενιά Med που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην mac κοινότητα!;)

Reaction score
1.458
Είχαν μια πολιτική ως τώρα με την realtek,να είναι ένα chip πίσω.Για πιο ώριμο sdk με λιγότερα bugs και να βάζουν τα δικά τους όπου μπορούν.
Το ίδιο θα κάνουν και τώρα πιστεύω,αν και δεν νομίζω να πάνε σε intel,όπου αλλού θα είναι ένα chip πίσω.Ελπίζω να πάνε σε Sigma και όχι Android.

Κάτι ετοιμάζουν πάντως!

Reaction score
1.458
Στο φορουμ της Mede8er ανέφεραν ότι τουλάχιστον μέχρι τέλος του έτους δεν θα υπάρχει κάποιο νέο media player.Πάντως ψάχνουν για το επόμενο βήμα,αλλά μάλλον έχουμε δρόμο ακόμη.

Reaction score
1.458
Σας έχω νέα.Τώρα καλά ή άσχημα θα το δείξει ο χρόνος.Ανακοινώθηκε νέο chip από τη Realtek το 1195 και ίσως γι αυτό περιμένουν ακόμη οι της Mede8er.Ηδη ξεκινούν τα πρώτα κινέζικα media players με το 1195:

Eweat EW902 Highlights
1. Realtek 1195 chipset, 1G RAM, 8G Flash;
2. Powered by Android 4.4 kitkat;
3. Support H.265 4K*2K
4. HDMI in + HDMI out
5. LAN : 10/100M/1000M Ethernet, build in WIFI and external antenna for stable internet receiving
6. Can play original BD disk,Support BDMV full navigation
7. Support Frame Packaging 3D, 2D movie convert to 3D image;
8. Support USB 3.0 Host
9. Support BD ISO playback
10.Miracast and Intel Wireless Display;
11.XBMC Perfect support 4K working;
12.Support 7.1 pass through, Support Dolby True HD,DTS-HD MA,LPCM,Dolby Digital Plus.

http://chinagadgetsreviews.blogspot.ro/2014/09/eweat-ew902-perfect-android-tv-box.html

Reaction score
1.458
Περίπου στις αρχές του καλοκαιριού του 2015 θα κυκλοφορήσουν τα νέα Mede8er και θα έχουν το rtd1195 chip της Realtek.
Φυσικά χωρίς android boot παρά μόνο με το αξιόπιστο firmware που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα η εταιρία.;)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.161
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound