media center για μουσικη

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Δεν ξερω αν υπαρχει και γι'αυτο ρωταω
Εχω το Popcorn A110 και το χρησιμοποιω αποκλειστικα για music player με 500αρι δισκο WDgreen.Δεν κατεβαζω απο torrent .Το εχω συνδεσει με 32 tv με HDMI και 1)μου σπαει τα νευρα να παιζει η tv και να ακουω μουσικη 2) το μενου του καλαμποκιου μου φαινεται μαπα .Δεν μπορω να επιλεξω κομματι οσο παιζει.Ξερετε.
Εννοειτε οτι ο ηχος παει με οπτικη σε dac-pro-τελικο-ηχεια
Υπαρχει μικρο monitor 5-7 για να καταργησω tv ?
Ενα μενου στυλ foobar-winamp-monkey κλπ υπαρχει σε ετοιμο προϊον η χρειαζεται να στησω ενα HTPC?
Δεν ειναι περιοδος παχιων αγελαδων.Κοινως οι οποιες προτασεις να ειναι οικονομικες.
ΥΓ.Το Novatron 83 εχει καλο μενου γι'αυτο που θελω?Δηλ. κανει περιηγηση σε φακελους ενω παιζει κατι αλλο?
ΥΓ2 Απαιραιτητη η συνδεση ethernet & USB για μεταφορα αρχειων

Reaction score
50
Απάντηση: media center για μουσικη

καλημέρα,

όλα αυτά που ζητάς τα έχω βρει στο PlayOn!HD http://www.playonhd.com/en/#info

Έχει πολύ όμορφο και γρήγορο μενού, μπορείς να περιηγείσαι στους φακέλους ενώ ακούς μουσική.
Κατά την περιήγηση στου φακέλους βλέπεις το cd cover χωρίς να μπεις στο φάκελο δλδ αριστερά στην οθόνη είναι οι φάκελοι και δεξιά το preview.

Από τις αναλογικές του εξόδους είναι αρκετά καλό και αν δεν έχεις πολύ καλό σύστημα που αναδεικνύει τις λεπτομέρειες δεν θα χρειαστείς dac.

Κατά τα άλλα απο video παίζει τα πάντα όπως και οι άλλοι media players

Για οθόνη δυστυχώς θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη εκτός και αν έχει έχεις κανα ξεχασμένο monitor. Εγώ χρησιμοποιώ ένα LCD 15" με καλώδιο hdmi-dvi και όλα μια χαρά.

ΥΓ αν πάρεις το μεγάλο μοντέλο με ενωματομένο δίσκο θα μπορείς να κάνεις και playlist

Reaction score
7.341
Απάντηση: media center για μουσικη

Το ζητημα απασχολει πολλους φιλους,νομιζω το εχουμε συζητησει αρκετες φορες και εδω.
Η πιο απλη επιλογη ειναι ενα Logitech Squeezebox touch με κοστος περιπου 300 ευρω (απλα νομιζω δεν εχει ερθει ακομα στη χωρα μας).
Αν θελεις υπολογιστη νομιζω η αγορα ενος netbook ή ενος μεταχειρισμενου απλου notebook ειναι η πιο καλη επιλογη απλα θα πρεπει να προσεξεις αν βγαζουν ψηφιακη εξοδο στον ηχο ή αν χρειαζεται να αγορασεις καποιον ανταπτορα-μετατροπεα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio