MEDIA PLAYER ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Reaction score
0
Γειά σας,είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη βοήθεια σας ως προς την επιλογή ενός από τους παρακάτω media players:crystal media match box,turbo-x hd2000 ή crypto 250hd;Με ενδιαφέρει να παίζει τα torrent μου απο τον usb 2.0 1Τ 2,5" σκληρό της Lacie(Χωρίς εξωτερική τοφοδοσία),να υποστηρίζει υπότιτλους ελληνικούς,δεν έχω home cinema επομένως όσον αφορά τον ήχο δεν έχω απαιτήσεις.Και αν ο πρώτος δεν είναι καλύτερος με μεγάλη διαφορά από τους 'αλλους δύο θα προτιμούσα και εγγραφή από την τηλεόραση,ιδίως για κάτι παιδικά που τα μικρά ζητάν να τα βλέπουν ξανά και ξανά.Βέβαια αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο,ευπροσδεκτη κάθε συμβουλή μιας και δεν είμαι γνώστης .Μήπως ζητάω πολλά;

Reaction score
0
Απάντηση: MEDIA PLAYER ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

ολα τα media players της αγορας παιζουν απο εξωτερικο σκληρο δισκο ταινιες και με ελληνικους υποτιτλους. Αφου δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις παρε κατι φτηνο. Απο τα τρια που προτεινεις το Turbo-X εχει τις περισσοτερες δυνατοτητες. Σιγουρη λυση και δοκιμασμενη ειναι και τα Western Digital (Live). Για εγγραφη βλεπε προς Emtec μερια.

Reaction score
0
Απάντηση: MEDIA PLAYER ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Τα WD δεν υποστηρίζουν ήχο MKV.Οσο για τα Turbo x γνωριζεις αν μπορουν να συνεργαστουν με σκληρό δίσκο χωρίς όμως εξωτερική τροφοδοσία,γιατί στο πλαίσιο δεν ήξεραν.Θα κοιταξω και για τα emtec,ευχαριστώ για την πληροφορία.
Σήμερα μου πρότειναν το LG TV UPGRADER στα 99 ευρώ.Τι λες γι'αυτό;

Reaction score
8
Το wdtv live υποστηριζει ηχο dts αν αυτο εννοεις και το προτεινω ανεπιφυλακτα.Παιζει και με σκληρο χωρις εξωτερικη τροφοδοσια.Εγω του εχω συνδεσει ενα wd passport 500GB.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos