Media player αποκλειστικά για προβολέα...!!!

THX

Reaction score
1
Καλημερα φίλοι μου...!!!:102:

όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να αγοράσω (είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό) ένα media player όπου θα είναι για χρήση μόνο επάνω στον προβολέα μου....δλδ σε εικόνα θα πρέπει να δίνει ''ρέστα'' ,όπως και στον ήχο του!!!

Χρήματα μέχρι τα 150 ευρώ...200 εάν πραγματικά αξίζουν τα 50 παραπάνω για καλύτερη εικόνα και ήχο.

Επίσης θα ήθελα να έχει και έξοδο coaxial ή optical.

Με απροβλημάτιστους ελληνικούς υπότιτλους ,χωρίς σπασίματα ,κολλήματα και τα λοιπά που σε ξενερώνουν στην θέαση μιας ταινίας εννοείτε να μην τα έχουμε κάτι τέτοια προβλήματα...
Δεν εχω γνώση σχετικά με τα mp οπότε η βοήθειά σας θα ειναι πολύτιμη....

Καλο ΣΚ σε όλους...!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.817
Απάντηση: Media player αποκλειστικά για προβολέα...!!!

Φαντάζομαι πως με αυτά τα χρήματα δεν έχεις απαιτήσεις να έχει bluray drive.

Νομίζω πως κάποιο από τα mede8er καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σου.

THX

Reaction score
1

Καλημέρα Γιάννη :)

Όχι δεν εχω απαίτηση για bluray drive.

εχω και το ps3 slim εάν τύχη κανένα δισκάκι....

Απλά εκεί που δίνω όλη την βάση είναι στην εικόνα ,λόγο του προβολέα και στον ήχο του όπου θα χρησιμοποιείτε και για καμία μουσικούλα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.817

Δεν έχω το mede8er, αλλά το έχω δει. Μια χαρά είναι, και σκίζει από πλευράς υποστήριξης.

Μπες λίγο και στο thread των mede8er να δεις.

Reaction score
49

Και εγώ την ίδια διάταξη χρησιμοποιώ!
PS3 για BR και το mede8er MED400X για όλα τα υπόλοιπα!
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από δυνατότητες όσο και υποστήριξη (και από τον αντιπρόσωπο αλλά και τα firmware updates).

Με κόστος στα 110€ περίπου, συνδέεις ό,τι αποθηκευτικό μέσο έχεις (hdd είτε fat32 είτε ntfs), συνδέεις και ethernet αν έχεις εκεί, μπορείς να πάρεις και usb dongle για σύνδεση σε δίκτυο μέσω wifi (αλλά όπως σε όλες τις wifi δεν ξέρω αν θα παίξει ωερό τα βαριά hd αρχεία).
Εγώ παίζω πάντα 1080p αρχεία (γιατί ο προβολέας μου είναι fullHD) και ποτέ δεν αντιπετώπισα πρόβλημα.

Reaction score
1.458

Το Mede8er είναι καλή και δοκιμασμένη λύση για τις ανάγκες σου.Θα σου πρότεινα το Med500x2 που είναι καινούριο μοντέλο και έχει εξαιρετική εικόνα!

THX

Reaction score
1

Να κοιτάξω για το Med500x2 δλδ.

Βασικά όπως είπα και στην αρχή δεν εχω γνώσεις επάνω στα mp ,αλλά από διάφορες αναφορές ,σαν πρώτες επιλογές άλλων ενδιαφερόμενων ,πωλήσεις ,''ντόρος'' γενικότερα γυρο απο τα μοντέλα, κτλ. το είχα υπόψην το 500χ2 μαζί με άλλα τρία που ειχα στην λίστα μου....

το γνωστό σε όλους Popcorn Hour A-210

το Dune Smart H1 ή D1

και το HiMedia HD600B

για να μαθένω......το ότι κάποια από τα παραπάνω έχουν Chipset Mhz 500 σε σχέση πχ. με το Α-210 που είναι στα Chipset Mhz 667 είναι στα μείων αυτό και να ναι που...?

Οπότε από τα 4 συνολικά....

1) Popcorn Hour A-210
2) Dune Smart H1/D1
3) HiMedia HD600B
4) Med500x2

να επιλέξω το Νο4'...και σε ποια θέματα υπερτερεί από 3 παραπάνω...?

Ερώτηση από περιέργεια :Είχα δει ότι το dune d1 και το HiMedia HD600B έχουν οθόνη lcd επάνω αυτό πχ. θα ήταν χρήσιμο λόγο που το mp θα είναι αποκλειστικά σε προβολέα να βλέπεις από την οθόνη τα τραγούδια που θα ήθελε να ακούσει κάποιος ,ή την έχουν μόνο για τα βασικά και για ομορφιά...?

Reaction score
1.458

Σε εικόνα πλέον όλα λίγο πολύ τα ίδια είναι.
Τώρα για την lcd οθόνη το dune δείχνει τις πληροφορίες των mp3 αλλά και των ταινιών.Για το HiMedia δεν το ξέρω.
Στο popcorn για τα δικά μου τα γούστα και χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό,δεν μου αρέσει το μενού του και γενικά η φιλοσοφία των nmt.Από εικόνα έχει πολύ καλή πάντως!
Τα dunes είναι πολύ καλά media players αλλά λίγο υπερτιμολογημένα πλέον κατά τη γνώμη μου.
Τα mede8er πάλι έχει ωραίο μενού,καλή υποστήριξη και έχει την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας.
Εσύ αποφασίζεις όμως!:107:

THX

Reaction score
1

Ειλικρινά ευχαριστώ για το χρόνο σας και την πολύτιμη βοήθεια σας στο να κάνω κάποια επιλογή...

Αν και βρέθηκα στα 50-50 σε mede8er και dune ,τελικά η ζυγαριά ''έγειρε'' προς το mede8er μιας και γνωρίζετε αρκετά παραπάνω στα mp και μου το προτείνετε με τα καλύτερα...!!!

Το είδα σε τιμή στα 180 ευρώ από τον Έλληνα αντιπ/πο και αν το πάρω με σκληρό στα 250....

επειδή σκληρό δεν εχω ,να το πάρω πακέτο όπως το δίνη η εταιρία του με τον σκληρό...?

(Άντε...υπομονή μέχρι να έρθει 7 Οκτωβρίου , να πληρωθούμε να το τσιμπήσουμε...!!!)

Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας...!!!

Reaction score
1.458

Αν χρειάζεσαι τον σκληρό,τότε ναι πάρτο έτοιμο με τον σκληρό στα 250 ευρώ.
Αν πάλι δε χρειάζεσαι εσωτερικό σκληρό δίσκο μέχρι τις 7/10 λογικά,θα έρθει το Med400x2 που είναι μικρούλη,έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα και δυνατότητες με το med500x2 και του συνδέεις usb σκληρούς δίσκους ή παίζεις αρχεία από το δίκτυο του σπιτιού.
Η τιμή του θα είναι πάνω κάτω στα 120 ευρώ!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.817

Είμαι βέβαιος ότι ο THX, σαν νέος στο σπορ των media players, θα πάρει το 500 με τον σκληρό. Σχεδόν όλοι μας το κάναμε με τα πρώτα μας media players.

Δεν ξέρω όμως πόσοι από εμάς τον χρησιμοποιούμε πλέον. Άλλοι έχουμε προτιμήσει τη δικτύωση και τη θέαση ταινιών μέσω δικτύου, όπως εγώ. Άλλοι πάλι του κοτσάρουμε ένα εξωτερικό σκληρό από την usb, και βλέπουμε αμέσως την ταινία που του έχουμε περάσει. Δεν ξέρω πόσοι ασχολούνται να αντιγράψουν στον εσωτερικό σκληρό του media player το υλικό τους, και να το δουν από εκεί.

Το αναφέρω απλά από την προσωπική μου εμπειρία, προς αποφυγή άχρηστων εξόδων.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Media player αποκλειστικά για προβολέα...!!!

Καλημερα σας,

Προτεινω το 500αρι, σε περιπτωση που θα παει κατ ευθειαν στο προβολεα.
Ειναι πιο βαρυ και αν συνδεθει με HDMI κατ ευθειαν στο προβολεα, το καλωδιο θα ειναι πιο σταθερο.
Επισης εχει και coax και optical, ενω το 400 εχει μονο optical.

Οσον αφορα τη χρηση, προτιμω το 500 που ειναι ολα μεσα και δεν εχω καλωδια και τροφοδοτικα.
Εξωτερικο δισκο, τον κανω μονος μου, με εναν 3,5 που τον βαζω σε θηκη.
Πιο φτηνα απο εναν καθαρο εξωτερικο, ομως με μεγαλυτερη χωρητικοτητα και βαζω και το δισκο που θελω ( WD GP-AV ) . Βεβαια ο SATA γινεται USB αλλα αφου μονο ετσι παιζει τι να κανουμε.

Το θεμα φορτωματος του δισκου, με το νεο 500 που εχει usb 3.0 το κανει πολυ πιο γρηγορο στη μεταφορα των αρχειων.

THX

Reaction score
1

Είμαι βέβαιος ότι ο THX, σαν νέος στο σπορ των media players, θα πάρει το 500 με τον σκληρό. Σχεδόν όλοι μας το κάναμε με τα πρώτα μας media players.

Δεν ξέρω όμως πόσοι από εμάς τον χρησιμοποιούμε πλέον. Άλλοι έχουμε προτιμήσει τη δικτύωση και τη θέαση ταινιών μέσω δικτύου, όπως εγώ. Άλλοι πάλι του κοτσάρουμε ένα εξωτερικό σκληρό από την usb, και βλέπουμε αμέσως την ταινία που του έχουμε περάσει. Δεν ξέρω πόσοι ασχολούνται να αντιγράψουν στον εσωτερικό σκληρό του media player το υλικό τους, και να το δουν από εκεί.

Το αναφέρω απλά από την προσωπική μου εμπειρία, προς αποφυγή άχρηστων εξόδων.
Δηλαδή μπορώ να το πάρω χωρίς των σκληρό και να το συνδέσω ενσύρματα στο ρούτερ και να ''βλέπει'' τις ταινίες-μουσική που εχω στον σκληρό του υπολογιστή μου...?

Επειδή ο υπολογιστής που εχω είναι παλιός σε δυνατότητες (P4 ,2.60Ghz) θα εχω κάποιο πρόβλημα εάν γίνετε το παραπάνω? (κολλήματα σπασίματα κτλ.)

Καλημερα σας,

Προτεινω το 500αρι, σε περιπτωση που θα παει κατ ευθειαν στο προβολεα.
Ειναι πιο βαρυ και αν συνδεθει με HDMI κατ ευθειαν στο προβολεα, το καλωδιο θα ειναι πιο σταθερο.
Επισης εχει και coax και optical, ενω το 400 εχει μονο optical.

Οσον αφορα τη χρηση, προτιμω το 500 που ειναι ολα μεσα και δεν εχω καλωδια και τροφοδοτικα.
Εξωτερικο δισκο, τον κανω μονος μου, με εναν 3,5 που τον βαζω σε θηκη.
Πιο φτηνα απο εναν καθαρο εξωτερικο, ομως με μεγαλυτερη χωρητικοτητα και βαζω και το δισκο που θελω ( WD GP-AV ) . Βεβαια ο SATA γινεται USB αλλα αφου μονο ετσι παιζει τι να κανουμε.

Το θεμα φορτωματος του δισκου, με το νεο 500 που εχει usb 3.0 το κανει πολυ πιο γρηγορο στη μεταφορα των αρχειων.
Από την υπογραφή σας να υποθέσω ότι είστε ο αντιπρόσωπος.... :102:

Σας ευχαριστώ και εσάς για τις συμβουλές και θα τα πούμε σύντομα από κοντά....

Αν χρειαστώ κάποιες πληρ. μπορώ να ''ενοχλήσω'' με πμ.?

Σας ευχαριστώ πολύ!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.817

Ενόχλησέ τον δημόσια. :137: Πιθανόν οι δικές σου απορίες να λύσουν και κάποιου άλλου.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Media player αποκλειστικά για προβολέα...!!!

Δηλαδή μπορώ να το πάρω χωρίς των σκληρό και να το συνδέσω ενσύρματα στο ρούτερ και να ''βλέπει'' τις ταινίες-μουσική που εχω στον σκληρό του υπολογιστή μου...?

Μπορεις....διαβασε ομως και τη συνεχεια

Επειδή ο υπολογιστής που εχω είναι παλιός σε δυνατότητες (P4 ,2.60Ghz) θα εχω κάποιο πρόβλημα εάν γίνετε το παραπάνω? (κολλήματα σπασίματα κτλ.)

Δεν εχει να κανει με το αν ειναι παλιος η οχι. Σημασια εχει αν ο δισκος ειναι καλα και defragmented. Ο μικρος υπολογιστης ( βλεπε και δισκος ) μπορει να δυσκολευτει αν την ωρα του streaming αρχισει και κανει καμια βαρια δουλεια, οπως windows update, virus scanning κλπ.
Επισης, αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις το ρουτερ του dsl για αυτη τη δουλεια, θα παρεις το πολυ 720p και αυτα δε σου εγγυωμαι οτι δεν θα εχουν σπασιματα.
Τα πιο πολλα, για να μη πω ολα, ρουτερ που δινουν οι παροχοι ειναι 801g ενω εμεις θελουμε 801n.
Στα περι δικτυων βεβαια υπαρχουν και πιο ειδικοι

Από την υπογραφή σας να υποθέσω ότι είστε ο αντιπρόσωπος.... :102:

Σωστα

Σας ευχαριστώ και εσάς για τις συμβουλές και θα τα πούμε σύντομα από κοντά....

Σας ευχαριστώ πολύ!
Ρωτα με ελευθερα απο εδω, τηλεφωνικα, απο κοντα, οτι θες.

Reaction score
0
ερώτηση για το 500αρι.
είμαι αραχτός στο καναπέ και surfaro με το 500αρι.
υπάρχει δυνατότητα να μπαίνω με το 500αρι στα τορενταδικα να κατεβάζω, να αποθηκεύετε στον εξωτερικό δίσκο φυσικά στο τέλος να το αναπαραράγει με τους υπότιτλους που θα έχεις βρει στο Σαμπσφορφρι?

Reaction score
1.458

Οχι δεν το κάνει αυτό.Κατεβάζεις το torrent file στον υπολογιστή σου και το στέλνεις στο mede8er και απο κει κατεβάζεις το αρχείο.Αφου τελειώσεις το seed κλείνεις τον transmission στο mede8er και στένεις στο σκληρό του med τους υπότιτλους που έχεις κατεβάσει στον υπολογιστή σου!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos