media player για stereo audio χρηση

Reaction score
5
Καλησπέρα,

έχοντας αρκετά flac σε 24/192 μορφή θα ήθελα να τα ακούω μέσω wifi σε ένα media player που θα συνδεθεί με rca με τον ενισχυτή.
Αυτή την στιγμή τα περνάω μέσα απ την κάρτα ήχου μου πάνω στον ενισχυτή.
το wifi media player το θέλω γιατί επίκειται μετακόμιση αποχωρισμός pc με hifi και θα πάνε αρκετά μακριά το ένα από το άλλο (πάνω από 4-5 μέτρα . Σκέφτηκα την λύση χαμηλού κόστους... ένα μακρύ rca από το pc στο rack αλλά θα είναι ασχήμια στο σαλόνι.
βρήκα τα media players της xtremer αλλά και αυτά τσιμπάνε λίγο.
Υπάρχει κάποια πρόταση φθηνή που να έχει wifi (όχι και τόσο βασικό) και να παίζει και flac 24/192 ???

Πολλά ζητάω εεε?

ευχαριστώ

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.861
Απάντηση: media player για stereo audio χρηση

Εάν η συσκευή που ψάχνεις θεωρείς ότι εμπίπτει στην έννοια του network player, αρκετές προτάσεις θα βρεις σε αυτό το θέμα.

Reaction score
7.197

ζητας καθαροαιμη συσκευη ηχου οποτε ξεχνα τα xtremer και συσκευες αυτου του τυπου. Η πιο προσιτη το pioneer n-30 αλλα δεν ειναι wifi ( αλλα και να ηταν δεν στριμαρει ασυρματα αρχεια τετοιας αναλυσης,νομιζω ασυρματα κανενα δεν το κανει). Το touch ειναι μαλλον ξεπερασμενο,θελει να τρεχει το δικο του προγραμμα στον υπολογιστη. Παντως ξεχνα τα media player για αναπαραγωγη ηχου απο τις αναλογικες εξοδους.

Reaction score
5
το xtremer είχα στο μυαλό μου (κάποια νέα μοντέλα του) αλλά δεν παίζουν όλα 24/192. Τα xtremer που παίζουν τόσο αναλυτικά κάνουν πάνω από 170 ευρώ +wifi. υπάρχει τπτ φθηνότερο ??? μπααα εεε???

ευχαριστώ για το link, το ειχα διαβάσει

Reaction score
5
Re: Απάντηση: media player για stereo audio χρηση

το xtremer είχα στο μυαλό μου (κάποια νέα μοντέλα του) αλλά δεν παίζουν όλα 24/192. Τα xtremer που παίζουν τόσο αναλυτικά κάνουν πάνω από 170 ευρώ +wifi. υπάρχει τπτ φθηνότερο ??? μπααα εεε???

ευχαριστώ για το link, το ειχα διαβάσει.

ΤΟΣΟ χάλια αναπαράγουν τα Media players τύπου xtremer τον ήχο με rca???
Μόνο για ταινίες είναι ???

Reaction score
7.197

το χαλια ειναι σχετικο με τις απαιτησεις σου,αν απλα θελεις να ακους τιποτα καρασυμπιεσμενα mp3 καλα ειναι,αν ομως θελεις να ακους την cd συλλογη σου που εχεις φηφιοποιησει ή κατεβασματα (με νομιμη αγορα ή παρανομη) καλης ποιοτητας, τοτε δεν κανουν. Μπορεις φυσικα να παρεις ψηφιακο σημα απο αυτα και να το στειλεις σε καποιο dac,ετσι σαφως ο ηχος ειναι καλυτερος αλλα απο τις αναλογικες εξοδους....δεν.

H πιο προσιτη λυση για να εχεις καλο ηχο (παντα ομως με το υλικο στον υπολογιστη) ειναι η αγορα ενος usb dac,αλλα και παλι θα πρεπει να τραβηξεις καλωδιο (rca) απο το usbdac που θα ειναι διπλα στον υπολογιστη μεχρι το συστημα σου. Αν η καρτα ηχου εχει οπτικη εξοδο μπορεις να παρεις σημα απο εκει και να στειλεις σημα σε ενα dac που θα ειναι στο συστημα σου.

Reaction score
5
εχω την asus xsonar st που εχει πολυ καλο dac για καρτα ήχου και στελνω τα καλα flac μου (24/192) απ το pc στον ενισχυτη και παιζει πιο καλα και απ το cd και ελεγα μήπως τεριάξω το media player με αυτα γιατι θα μετακομησω το hifi rack μακρια απ το pc. Διαφορετικά θα πάρω ενα καλο μακρί rca ¨))))))

Reaction score
7.197

το τμημα ηχου αυτων των media player δεν εχει καμια σχεση με την καρτα ηχου που εχεις,μεινε οπως εισαι και απλα παρε ενα καλωδιο μεχρι να αγορασεις ενα καλο music network player στο μελλον,

Reaction score
6

Καλύτερα απ' όλα είναι ένα μακρύ RCA.

Αν θέλεις οπωσδήποτε να δώσεις λεφτά δες κανένα DAC που συνδέεται ασύρματα με το PC. π.χ ARCAM rDAC. Και αν ψάξεις στα κινέζικα ιντερνετομάγαζα θα βρεις πολλά ακόμα.

π.χ αυτό:
http://www.china-highend-hifi.com/prod0112341242262134641221.htm
(τυχαία το βάζω, δεν ξέρω τι αξίζει)

Πάντως θεωρώ ότι είναι τζάμπα λεφτά όλα αυτά.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.661
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april