Media player και ηχος

Reaction score
4.250
Ενδιαφερομαι για ένα mediaplayerπου η προτεραιοτητα του να είναι η ποιοτητα στον ηχο. Και όταν λεω ηχο δεν εννοω ταινιες αλλα μουσικη που εχω σε σκληρο δισκο σε μορφη flacη 24/96. Θα ηθελα μαλιστα το μηχανημα να είναι σχετικα ευκολο στην χρηση του.
Ένα προσφατο συγκριτικο ειχε στο τελευταιο χαιτεκ οπου εδινε ένα προβαδισμα στο DUNEκαι μετα στο POPCORNA-110. Βεβαια υπαρχει σημαντικη διαφορα στην τιμη αλλα αυτό θα το υπολογισουμε στο τελος. Στο παιχνιδι μπαινει και το μινι macτης Appleαλλα αυτό ακομη δεν κυκλοφορησε στην Ελλαδα (γνωριζοντας όμως τα προηγουμενα μοντελα εχουμε μια κατά προσεγγιση αποψη).
Επειδη η εν λογω τεχνολογια είναι εξελισσομενη, περιμενουμε από τα καινουρια μοντελα σαφως καποιες βελτιωσεις. Αξιζει να περιμενω κι άλλο και ποσο? Θα ηθελα τις αποψεις σας. Σκεφτομαι να περιμενω το πολύ ως το τελος αυτου του μηνα. Να διευκρινισω ότι το player θα χρησιμοποιηθει και για ταινιες που θα υπαρχουν σε σκληρο δισκο αλλα για να κανω ο ιδιος κατεβασματα από το ιντερνετ το βρισκω προς το παρων λιγο δυσκολο.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Media player και ηχος

Ενας - ενας ρε παιδια, μην γραφεται ολοι μαζι γιατι δεν προλαβαινω να σας διαβασω!

Reaction score
1.213

Ενας - ενας ρε παιδια, μην γραφεται ολοι μαζι γιατι δεν προλαβαινω να σας διαβασω!
:142: :142:

Αφου υπαρχουν τετοια θεματα στην κατηγορια hi-fi pc audio ,που εχουν αναφερθει και καποια μοντελακια ..και τα εχεις διαβασει.:137:

Τι δεν σε καλυπτει γενικως και την ψαχνεις και αλλο ?

Εγω παντως ακολουθησα τον ευκολο δρομο , τον ξεκουραστο ,τον περπατημενο.

egreat εχει ο ear ? egreat θα παρω και εγω...:204:

Τωρα για τον dune που ειναι ειδικη περιπτωση (και προσφερει και αναπαραγωγη blu ray )για ρωτα και στο αντιστοιχο θεμα , η στο θεμα των flac στην pc-audio...να σου πουν εξτρα πληροφοριες για τον ηχο ειδικοτερα.

Reaction score
4.250

Ναι θα το συνδεσω σε dac. Νομιζω ομως οτι το e great ειναι λιγο πιο αργο απο τα αλλα μηχανακια που γραφω. Επισης αν οντως υπαρχει διαφορα στο θεμα του ηχου αυτο ειναι κατι που μ ενδιαφερει. Το Dune σαν Blue ray δεν μ ενδιαφερει γιατι εχω BD. Γενικα για τα mac εχω ακουσει μονο καλα λογια αλλα σε σχεση με pop corn & Dune πως να ειναι?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα ηθελα πολυ να απαντησω Βασιλη αλλα...:409:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102

μίλα ρε, μίλα!

(όχι μήλα κι αχλάδια...)

Για ήχο οποιοδήποτε μήλο πάντως, είναι ευρέως δοκιμασμένη και επεκτάσιμη συνταγή, εγκρίνεται.
Για ήχο και το e-great είναι δοκιμασμένο (από μένα), εγκρίνεται. Μειονέκτημα (ίσως) ότι έχει ΜΟΝΟ οπτική έξοδο ήχου.

Τώρα από πλευράς χρηστικότητας, ταχύτητας, μενού και τα συναφή, όλα αυτά είναι δική σου επιλογή, δική σου απόφαση. Οι χρήστες είναι μοιρασμένοι οπότε όλα κάτι προσφέρουν.

Βασίλη η πρόταση "Το Dune σαν Blue ray δεν μ ενδιαφερει γιατι εχω BD" ίσως κάπου μπάζει... (μίλα εσύ, μίλα - κι όχι μήλα)

Reaction score
4.250

μίλα ρε, μίλα!

(όχι μήλα κι αχλάδια...)

Για ήχο οποιοδήποτε μήλο πάντως, είναι ευρέως δοκιμασμένη και επεκτάσιμη συνταγή, εγκρίνεται.
Για ήχο και το e-great είναι δοκιμασμένο (από μένα), εγκρίνεται. Μειονέκτημα (ίσως) ότι έχει ΜΟΝΟ οπτική έξοδο ήχου.

Τώρα από πλευράς χρηστικότητας, ταχύτητας, μενού και τα συναφή, όλα αυτά είναι δική σου επιλογή, δική σου απόφαση. Οι χρήστες είναι μοιρασμένοι οπότε όλα κάτι προσφέρουν.

Βασίλη η πρόταση "Το Dune σαν Blue ray δεν μ ενδιαφερει γιατι εχω BD" ίσως κάπου μπάζει... (μίλα εσύ, μίλα - κι όχι μήλα)
Γιατι να μπαζει ρε Κωστα. Εχω το Panasonic BD 50 και το PS3. Το θεμα ειναι καθαρο. Οταν τα μηχανακια εχουν μεταξυ τους διαφορες στον ηχο αλλα και δεν τις πληρωνεις 5.000 ευρω γιατι να μην το ψαξουμε λιγο παραπανω. Μαλιστα απο την στιγμη που στο φορουμ υπαρχουν διαθεσιμα ολα τα μηχανηματα θα ηταν σημαντικο καποτε να γινοταν ενα συγκριτικο και να ειχαμε μια αποψη ολοι μας.

Reaction score
4.250

Μηπως καλυτερο ειναι το Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW το οποιο εχει και coaxial εξοδο? Που υστερει σε σχεση με τα Egreat?
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=63675
Σιγουρα στην θερμοκρασια. Απ οτι διαβαζω απ οσους το εχουν οταν δουλευει ψηνεις καφε επανω του :135:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster