Media Player με αποκωδικοποιητή mpeg4

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.

Ψάχνω μια λύση που να μου προσφέρει αποκωδικοποιητή mpeg4 και media player μαζί με έξοδο HDMI ώστε να συνδεθεί πάνω σε ενισχυτή και μετά αντίστοιχα στην τηλεόραση και τον projector.

Να αποφύγω 2 μηχανήματα ξεχωριστά.

Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
όταν λες αποκωδικοποιητή mpeg4 εννοείς να δέχεται βύσμα κεραίας για να βλέπεις τα κανάλια της digea;
νομίζω ότι όλοι οι αποκωδικοποιητές έχουν και τη δυνατότητα media player και pvr
Καλά λόγια έχω ακούσει για τα crystal audio

Reaction score
0
Απάντηση: Media Player με αποκωδικοποιητή mpeg4

Εννοώ το εξής:

Για να αποφύγω να έχω 2 συσκευές ψάχνω μια που και είναι αποκωδικοποιητής και media player όπως για παράδειγμα το xtreamer (μόνο που δεν έχει αποκωδικοποιητή).

Βασική μου ανάγκη είναι να συνδέσω και τον projector ώστε να παίζει τηλεόραση.

Reaction score
51

Καλημέρα σε όλους.

Ψάχνω μια λύση που να μου προσφέρει αποκωδικοποιητή mpeg4 και media player μαζί με έξοδο HDMI ώστε να συνδεθεί πάνω σε ενισχυτή και μετά αντίστοιχα στην τηλεόραση και τον projector.

Να αποφύγω 2 μηχανήματα ξεχωριστά.

Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες!!!

Ευχαριστώ πολύ.

Digitalworld HDT-150 USB PVR

Είναι δέκτης MPEG4 και media player
Και κάτι σημαντικό....
Από την usb του παίζει και HDD NTFS & Fat32
Και προφανώς το σημαντικότερο είναι η υποστήριξη NTFS που δίνει την δυνατότητα να παίξουν mkv αρχεία πολλών GB :126:

Reaction score
51

Digitalworld HDT-150 USB PVR

Είναι δέκτης MPEG4 και media player
Και κάτι σημαντικό....
Από την usb του παίζει και HDD NTFS & Fat32
Και προφανώς το σημαντικότερο είναι η υποστήριξη NTFS που δίνει την δυνατότητα να παίξουν mkv αρχεία πολλών GB :126:

Σημαντικό....
Μπορεί να διαβάσει Fat32 & NTFS δίσκους (οπότε έχουμε δυνατότητα για full HD υλικό χωρίς χρήση του mkv2vob) αλλά παίζει SD, HD (720p) & FullHD αλλά όχι 1080p. Παίζει μέχρι 1080i

Προσωπικά θα έπαιρνα ένα WD TV (το παλιό χωρίς ethernet αλλά παίζει 1080p) και τον δέκτη για σήμα τηλεόρασης σε προβολέα και τα περισσότερα αρχεία (εκτός 1080)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.483

Nα υποθέσω ότι ο ενισχυτής έχει 2 hdmi out..

Reaction score
3

EMTEC Movie cube N150H και σε 1080p.
Με 2 θετικότατες εντυπώσεις από συναδέλφους αλλά και πολύ καλά λόγια στο διαδίκτυο.

Reaction score
4.776

Να συμπληρώσω:
Media Player με αποκωδικοποιητή mpeg4, dts, ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους και κάτω από 300Ε...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Media Player με αποκωδικοποιητή mpeg4

Να συμπληρώσω:
Media Player με αποκωδικοποιητή mpeg4, dts, ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους και κάτω από 300Ε...
και της iamm κατω απο 3 κατοσταρικα δεν ειναι??? επισης το ellion 3100 ειναι καλη επιλογη κατ εμε..... :144::144::144:

http://www.skroutz.gr/s/278920/Ellion-HMR-3100H.html?keyphrase=ellion+3100

Reaction score
1

Επίσης κοίτα και τα προιόντα της O2media στο: http://www.o2media.es/en/productos
θα σε καλύψουν πλήρως.

Για ποιο φθηνά, μπορείς να τα παραγγείλεις μέσω Pixmania.
Υπόψη Ellion, O2media, RadioGears, Medley στηρίζονται στο ίδιο hw & fw.
Από Ελλάδα μπορείς να αγοράσεις μόνο τα Ellion από όσο γνωρίζω

Reaction score
0
παιδια καλησπερα. νεος στο forum θα ηθελα την βοηεθια σας.
αρχικα σκεφτομουν να παρω ενα wd η egreat media player αλλα τελικα βλεποντας αυτο το θεμα σκεφτηκα οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να Παρω Media Player με αποκωδικοποιητή mpeg4.
θα ηθελα να εχει hdmi, usb,να παιζει 1080, να παιζει και ξεχωριστους ελληνικουs υποτιτλους να συνδεθει στην tv για digea και αν γινεται και στον ενισχυτη μου και στο
Ps3 μου

βλεποντας τις προτασεις σας και κανοντας skrutzit βρηκα αυτους το λετε ποιον θα προτεινατε?

http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/968?compare=271880,257854

http://www.skroutz.gr/s/281802/Emtec-Movie-Cube-150H.html

http://www.skroutz.gr/s/258583/NECO-HD-Box.html?keyphrase=NECO+BOX+HD

Reaction score
1.460

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με τους παραπάνω players,καλά λόγια ακούγονται για τον emtec.
Ας μας πει όμως και κάποιος άλλος που έχει τεστάρει κάποιον από τους παραπάνω...

Reaction score
1.460
Απάντηση: Re: Media Player με αποκωδικοποιητή mpeg4

Εχω βάσιμες υποψίες ότι αυτός πρέπει νάναι ανερχόμενο αστέρι.......: http://www.hdium.com/index.php/products/hdium-duo/hdium-duo-media-player-pvr.html
Μεταξύ άλλων διάβασα ότι θα έχει τη δυνατότητα για 2 διαφορετικούς υπότιτλους ταυτόχρονα!
π.χ ελληνικούς και αγγλικούς

Reaction score
0

Καλησπέρα σας,
Αγόρασα τον EMTEC πριν απο δύο ημέρες. Πραγματοποίησα αυτόματο συντονισμό και επιασα αρκετα κανάλια (16 εάν δεν κάνω λάθος) και με άριστη ποιότητα λήψης.
Σήμερα το βράδυ που έκατσα στην τηλεόραση για πιο πολύ ώρα, η λήψη είναι πολύ προβληματική, η εικόνα σπάει συνεχώς και σε αρκετές περιπτώσεις χάνεται..., σε σημείο να μην μπορώ να παρακολουθήσω....
Ειναι τυχαίο ή δεν νομίζετε ;-) Μήπως είναι λόγω της κακοκαιρίας?

Παρακαλώ για την βοήθεια σας στο τι πρέπει να κάνω.
Φιλικά
Λάμπρος

Reaction score
1.460

Σε ποιά περιοχή είσαι φίλε μου?
Τα αναλογικά κανάλια τα πιάνεις καλά με την κεραία σου?Μήπως θέλει καλύτερο συντονισμό η κεραία?
Ελεγξε και στο site της Emtec για τυχόν νεώτερο firmware που πιθανόν να λύνει τέτοιου είδους προβλήματα και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε αν μπορούμε.
Καλώς ήρθες στο avsite!

Reaction score
0

Καλώς σας βρήκα! :107:

Μένω Γλυφάδα, η λήψη αναλογικού σήματος σε εμένα είναι τραγική ..... τα περισσότερα δεν τα έπιανα καθόλου, για αυτό εξάλλου και πήρα και τον αποκωδικοποιητή (οχι βεβαια μόνο για αυτό :102:).
Η κεραία που έχω είναι κεντρική, πολυκατοικίας.
Εάν το πρόβλημα είναι η κεντρική κεραία δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλαχθεί εύκολα.

Στο site της EMTEC, δεν βρήκα firmware για τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.
Η τηλεόραση που έχω είναι η SAMSUNG LE40M87BD, λετε να θέλει αυτή κάποια αναβάθμιση?

Πάντως, προς ενημέρωση σας, όταν πιάνει, η εικόνα είναι σούπερ!:128:
Επίσης πάιζει απροβλημάτιστα ΟΛΑ τα αρχεία, ενώ από πλευράς μεγέθους είναι compact.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΛΝ

Reaction score
1.460

Σίγουρα είναι πρόβλημα κεραίας.Η κεραία στην περιοχή σου θα πρέπει να κοιτάει προς Αιγινα μεριά για να πιάνεις καλά τα ψηφιακά.Μπορεί να θέλει καλύτερη ρύθμιση.
Αγόρασε μια εσωτερική κεραία φθηνή και δοκίμασε με αυτή.Αν τη συντονίσεις προς την αίγινα δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.640
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale