Media player με display

Reaction score
62
Μια βοήθεια ρε παίδες...

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το laptop μέσω του DacMagic για αναπαραγωγή flac, mp3 κλπ.
Δεν είναι όμως καθόλου βολικό λόγω περιορισμένου χώρου στο rack και επιπλέον είναι και το laptop που χρησιμοποιώ ως υπολογιστή οπότε είμαι στο βάλε-βγάλε...
Σκέφτομαι έτσι να αγοράσω κάποιο media player (WD, egreat κλπ.) για να κάνω αποκλειστικά αυτή τη δουλειά αλλά απ΄ό,τι κατάλαβα αυτά τα players δεν έχουν κάποιο display για βλέπεις τι παίζει κλπ., έτσι δεν είναι?
Υπάρχει κάτι τέτοιο, media player με display?
Κάποια άλλη πρόταση?
Ευχαριστώ.

Reaction score
2
Μια βοήθεια ρε παίδες...

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το laptop μέσω του DacMagic για αναπαραγωγή flac, mp3 κλπ.
Δεν είναι όμως καθόλου βολικό λόγω περιορισμένου χώρου στο rack και επιπλέον είναι και το laptop που χρησιμοποιώ ως υπολογιστή οπότε είμαι στο βάλε-βγάλε...
Σκέφτομαι έτσι να αγοράσω κάποιο media player (WD, egreat κλπ.) για να κάνω αποκλειστικά αυτή τη δουλειά αλλά απ΄ό,τι κατάλαβα αυτά τα players δεν έχουν κάποιο display για βλέπεις τι παίζει κλπ., έτσι δεν είναι?
Κάποια άλλη πρόταση?
Ευχαριστώ.
Οι οθόνες που έχουν κάποια μοντέλα egreat (π.χ. Μ32Β) δείχνουν βασικές πληροφορίες και δεν μπορείς να ξεναγηθείς στα μενού,οπότε χρειάζεσαι κανονική οθόνη.
Αν είχες μια μικρή οθόνη που να μπορούσε να δεχθεί εξωτερικό σήμα θα σε βόλευε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.789
Απάντηση: Media player με display

Μια βοήθεια ρε παίδες...

Κάποια άλλη πρόταση?
Ευχαριστώ.
πάρε ένα δεύτερο μικρό λάπτοπ.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Media player με display

πάρε ένα δεύτερο μικρό λάπτοπ.
Το σκέφτηκα, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό για να κάνω απλά αυτή τη δουλειά...και από πλευράς κόστους.
Θα είναι πιθανώς η λύση όμως αν δε βρω κάτι άλλο...

Reaction score
62
Αν είχες μια μικρή οθόνη που να μπορούσε να δεχθεί εξωτερικό σήμα θα σε βόλευε.
Που μπορώ να βρω μια τέτοια μικρή οθόνη (7"-8")?
Σε ένα σύντομο search σε Πλαίσιο και E-shop δε βρήκα κάτι...

Reaction score
4.250

Δυστυχως το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω (φανταζομαι και πολλοι αλλοι). Με μια οθονη που ξεκιναει απο τα 90 ευρω λυνεις το προβλημα. Υπαρχουν και τα φθηνα νετμπουκ με λιγο παραπανω χρηματα. Το Dune ισως αποτελει εξαιρεση αλλα ειναι σ αλλη κατηγορια τιμης.

Reaction score
62

Δυστυχως το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω (φανταζομαι και πολλοι αλλοι).
Και το έλυσες πώς?

Υπαρχουν και τα φθηνα νετμπουκ με λιγο παραπανω χρηματα.
Ψηφιακή/οπτική έξοδο θα έχουν ή μόνο USB?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.789

μια τέτοια οθόνη - Τι-Βί 7' ή 9' (δε θυμάμαι) έχω κι εγώ, στα 85 ευρώ την πήρα από σαλόνικα. Τη θες?

Reaction score
62

μια τέτοια οθόνη - Τι-Βί 7' ή 9' (δε θυμάμαι) έχω κι εγώ, στα 85 ευρώ την πήρα από σαλόνικα. Τη θες?
Θα το ψάξω λίγο παραπάνω και βλέπουμε...Thanks guys.

Reaction score
25.405

παιρνεις ενα μικρο eeepc , συνδεεσαι με remote desktop η με μια απο τις πολλες εφαρμογες που κυκλοφορουν για τον ελεγχο media players απο αλλα πισια και καλυνυχτα.
το netbook θα συνδεεται ασυρματα με το ρουτερ σου και απο κει ενσυρματα με το μηντοπλευερ.
ενα μικρο netbook που κραταει και 3-4 ωριτσες με μπαταρια εχει πλεον κοντα στα 200 (9αρα οθονη)

Reaction score
0

Για αυτη τη δουλεια πηρε μια 7 ιντσων sweex τηλεορασιτσα που πιανει και τα ψηφιακα και με card reader να παιζει σαν photo frame. Αν θυμαμαι καλα κοντα στα 100€

Reaction score
4

Μπας και τυγχανει να εχεις ps3 και psp ?
Λεμε τωρα.
Γιατι εγω την βρηκα την ακρη με αυτα τα δυο και δεν ανοιγω τηλεοραση πια.

Reaction score
62

Μπας και τυγχανει να εχεις ps3 και psp ?
Λεμε τωρα.
Γιατι εγω την βρηκα την ακρη με αυτα τα δυο και δεν ανοιγω τηλεοραση πια.
Όχι δεν έχω...
Ψάχνω κατά ebay μεριά τώρα για καμιά μικρή οθόνη...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera