Media Player + BD Player + DVB-T (mpeg4)

Reaction score
1
Υπάρχει κάτι που να με καλύπτει σε όλα μιας και τα ψάχνω όλα;;;

Έχω το Egreat M34A, αλλά θα πάει στο παιδικό, και επειδή η TV μου (46" Samsung LE46A786) δεν έχει ψηφιακό δέκτη και επειδή έχω ήδη κανά 4-5 BD ROMs, μπορώ λέτε να βρω μια συσκευή να με καλύπει σε όλα, ή να πάω σε ξεχωριστά κομμάτια;

Τουλάχιστον τα 2 πρώτα να πάνε σε ένα!!

Ερώτηση: έχω ένα Blu-ray player εσωτρικό SATA στο PC. Μπορώ να το συνδέσω εξωτερικά μέσω SATA ή USB (με μετατροπέα SATA to USB) με κάποιον media player και να μπορέσω να δω ταινίες ή πρέπει να τις κάνω από πριν rip ή ISO;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
1.460
Απάντηση: Media Player + BD Player + DVB-T (mpeg4)

Δες εδώ τα Dune Max και Smart B1 τα οποία με την προσθήκη usb DVB-T τα έχει όλα:bd dvd player,media player & ψηφιακός mpeg4 δέκτης.

Reaction score
1

Σε ευχαριστώ φίλε μου που το έψαξες και για το χρόνο που έχασες αλλά οι, καλές όντως, επιλογές σου είναι λίγο ακριβές για μένα.

Το λάθος είναι δικό μου βεβαίως, και σου ζητώ συγγνώμη, μιας και δεν ανέφερα πως και τα 200€ είναι οριακά. Βασικά δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 150€...

Όπως ανέφερα έχω ένα Blu-ray player εσωτερικό SATA για το PC. Μπορώ λοιπόν να βγάλω από το PC. Γίνεται όμως το χρησιμοποιήσω με κάποιο media player, συνδέοντάς το πάνω του με SATA ή USB; (δεν έχω πολλά BD ROMs και δεν προβλέπεται να αποκτήσω, ώστε να αρχίσω να σκέφτομαι να αποκτήσω ένα αμιγώς Blu-Ray player).

Τώρα όσον αφορά την DVB-T, δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου. Την έχω κόψει την τηλεόραση εδώ και 6-7 χρόνια εντελώς. Αλλά δεν είμαι μόνος σπίτι, και αφού θα πάρω νέο media player είπα να τα συνδυάσω. Αν οικονομικά είναι καλύτερα η λύση να πάρω δύο ξεχωριστά κομμάτια, θα την προτιμήσω...

Reaction score
50

Για συσκευή όλα σε ένα δες παρακάτω το θεμα για το Samsung D6900

Αν δεν θες Bluray είναι πιο οικονομικό να πάρεις ξεχωριστές συσκευές, αν μάλιστα ο DVB-T δέκτης που θα βρεις ειναι και καλό media player*, τότε ακόμα καλύτερα και φτηνότερα.
*(Προυποθέτει ότι δεν θες κόλπα με videowall, internet browsing κλπ)

Ρίξε καμια ματιά και στις αγγελίες όλα κάτι παίζει.

Reaction score
1.460

Επειδή το Sharp BD HP20S παρέδωσε πνεύμα προ ημερών,από προχθές είμαι ευτυχής κάτοχος του LG HR550.Πολύ τίμιο μηχανάκι που τα κάνει όλα και πολύ καλά μάλιστα.Το Samsung BD C5900 μετεφέρθει στην κρεβατοκάμαρα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον να κάνω μια mini παρουσίαση το Σαββάτο για το πολυμηχάνημα της LG!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810

Καλά, άμα βαριέσαι, μην κάνεις. :136:

Reaction score
1.460

Καλά, άμα βαριέσαι, μην κάνεις. :136:
Εγώ αγαπούλα δε βαριέμαι,μη σε βάλω σε έξοδα όμως!:136:

Χωρίς πλάκα Γιάννη:Τα υπερεκτιμήσαμε τα Dunes!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810

Εγώ αγαπούλα δε βαριέμαι,μη σε βάλω σε έξοδα όμως!:136:

Χωρίς πλάκα Γιάννη:Τα υπερεκτιμήσαμε τα Dunes!
Όντως. Για να μην πω ότι και η HDI τα υπερτιμολόγησε. Αλλά όσο κάνουν αυτό που θέλω μέσω δικτύου, δεν φεύγουν.

Reaction score
1.460

Και τα υπερτιμολόγησε φυσικά,έχεις δίκιο!Εφ'όσον σε ικανοποιούν και παίζουν ότι τους βάζεις δε χρειάζεται και να φύγουν!

Reaction score
1

Καλές, αλλά ακριβές για μένα αυτή την περίοδο οι λύσεις που συζητάτε.

Δεν μου απάντησε κάποιος μετά από 2 ερωτήσεις σε μια απορία μου. Κάνω λοιπόν την ερώτηση για 3η φορά:

Έχω ένα Blu-ray player εσωτερικό SATA για το PC (συγκεκριμένα το Samsung SH-B123L Internal Blu-ray Combo Drive LightScribe Sata, το οποίο μπορώ να το βγάλω). Γίνεται όμως το χρησιμοποιήσω με κάποιο media player, συνδέοντάς το πάνω του με SATA ή USB (έχω adapter SATA to USB) και να μου παίζει τα blu-ray; Δεν τα παίζει με το Egreat M34A που έχω (τα DVD τα παίζει).

Πιθανολογώ πως δεν θα το κάνει τουλάχιστον άνετα και λόγω ταχύτητας, αλλά αν κάποιος έχει δοκιμάσει τέτοια πατέντα ας με ενημερώσει για να ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα τέτοιας λύσης ή να πάω σε άλλες πιο ακριβές λύσεις τελικά (μέχρι 200€ όπως προείπα).

Ευχαριστώ.

Reaction score
1.460

Γίνεται αλλά για λόγους δικαιωμάτων,στα περισσότερα media players δεν θα σου παίζει original δισκάκια παρά μόνο αντίγραφα.Ισως μόνο το Netgear ntv550 media player θα σου παίξει τα original με τέτοια πατέντα.

Reaction score
29

Καλημερα
Ψαχνω και εγω ενα αναλογο μηχανημα ολα σε ενα.Λογω κακης εμπειριας απο samsung λεω να παω στο Lg hr550. Απλα σκεφτομαι οτι ειναι ηδη δυο ετων μηχανημα και μηπως ειναι ηδη ξεπερασμενο.Ψαχνοντας βρηκα το Panasonic DMR-PWT500 με τα ιδια περιπου χαρακτηριστικα. Πιο καινουργιο με μεγαλυτερο δισκο και 100 ευρω πιο ακριβο.
Ξερει κανεις τιποτα για αυτο; Καμμια γνωμη;
Ευχαριστω...

Reaction score
1.460

Καθόλου ξεπερασμένο δεν είναι το hr550.3D bd player,dvb-t,media player τα πάντα κάνει και με συχνές αναβαθμίσεις firmware από την LG

Reaction score
29

Για το Panasonic DMR-PWT500 έχεις άποψη; Το μενου της lg σε έχει βολέψει;Κάπου διάβασα ότι σε σχέση με άλλες μάρκες χάνει λίγο ειδικά στις online δυνατότητες...

Reaction score
1

Πάντως προκειμένου να ρίξεις το κόστος, μπορείς να πάς και σε λύσεις με ξεχωριστό BD player και το media player & DVB-T (mpeg4) μαζί.
Δεν σημαίνει ότι θα είναι καλύτερες λύσεις αλλά ίσως περιοριστείς στο budget που διαθέτεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Media Player + BD Player + DVB-T (mpeg4)

Επειδή θέλω να αγοράσω και εγώ, έχετε να μου προτείνετε κάποιο από τα παραπάνω...από ότι διάβασα παίζουν τα Samsung BDC6900, Netgear NTV550,Panasonic DMR-PWT500 κ LG HR550... με ενδιαφέρουν κυρίος οι δυνατότητες του Internet, blu ray και φυσικά dvb. Με ποια γρήγορη ματιά το Panasonic το έχω πιο ψηλά στην εκτίμηση μου... σε sony δεν παίζει κάτι?

Reaction score
4.729

http://www.skroutz.gr/s/444896/Dune-HD-Max.html

Blu-Ray / CD / DVD, Αναπαραγωγή 3D Ταινιών, Εσωτερικóς HDD για εγγραφή βίντεο/μουσικής, HDMI, USB, Ethernet/LAN, Card Reader, Video Codecs: JPEG, PNG, BMP, GIF, MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, Blu-ray-ISO, BDMV, DVD-ISO, VIDEO_TS

http://dune-hd.com/eng/products/full_hd_media_players/33

Το μηχάνημα απλά δεν υπάρχει ...

Reaction score
0

Kαλησπερα, χαιρομαι που σας βρηκα, γιατι και εγω προβληματιζομαι, με αγορα καποιου tv tuner λογο παλιας SONY bravia που δεν εχει dvb t2 reciever... Eχω κοιταξει λιγο τι παιζει με ολα αυτα τα tv box etc και ομολογω οτι εχω μπερδευτει.
Ας αναφερω και το απαραδεκτο του οτι η ιδια η SONY ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ! Λοιπον ειμαι και εγω για αγορα και λεω οτι ισως πρεπει να αγορασω κατι που να τα κανει ολα! απο android tv μεχρι 3d εως media player και pvr...
εχω βρει κατι κινεζικο νομιζω (αν ξερει καποιος σχετικα θα με υποχρεωσει) λεγεται Egreat S150 DVB-T / DVBT DTV Receiver Full HD Android Network Media Player το σχετικο url εδω
http://www.ebay.co.uk/itm/Egreat-S150-DVB-T-DVB-DTV-Receiver-Full-HD-Android-Network-Media-Player-/220945783543?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3371651af7
τι γνωμη εχετε?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Το egrate S150 θα το βρεις και στην Ελλάδα http://www.kalemisbros.gr/egreat-s150-3d-hd-media-player-android.html
Δεν το έχω δει αλλά αφήνει υποσχέσεις να είναι καλό σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που έχει, δεν ξέρω όμως τι γίνεται από υποστήριξη.
Κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα μήπως το έχουν σε επίδειξη και μπορέσεις να το ψάξεις λίγο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.310
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC