- Reaction score
- 33.353
μετα απο πολυ διαβασμα -ουτε πανελληνιες να εδινα -αποφασισα μια αγορα ενος νεου media player & dac μεταχειρισμενο !το hi tech εχει καποιο τεστ 14 media αλλα εγω αναρωτιεμαι popcorn 210 με dac vdac ή wd tv live με dacmagic- και οι 2 επιλογες ερχονται σχεδον στα ιδια χρηματα και εξηγω popcorn =260 vdac=100 και wd tv live=110 dacmagic=200
τωρα εμενα με ενδιαφερει μονο η ηχητικη ποιοτητα και συγκεκριμενα τα flac σε στερεο ακροαση οχι 7.1- στην εικονα λιγοτερο ενδιαφερομαι χωρις να την εξαιρω.
τωρα συμφωνα με το hi tech.................
το popcorn στον ηχο εχει 10 το wd 8,5 οταν παιζουν μονα τους χωρις dac αλλα αυτο επιρεαζεται αν μονο τα media players δουλευουν ως οδηγοι ? ή δεν εχει καμμια σημασια αφου το σημα αργοτερα περναει απο το dac ? τελος θα εχω καλυτερο ηχο απο ενα ps3 που εχω τωρα?
τωρα εμενα με ενδιαφερει μονο η ηχητικη ποιοτητα και συγκεκριμενα τα flac σε στερεο ακροαση οχι 7.1- στην εικονα λιγοτερο ενδιαφερομαι χωρις να την εξαιρω.
τωρα συμφωνα με το hi tech.................
το popcorn στον ηχο εχει 10 το wd 8,5 οταν παιζουν μονα τους χωρις dac αλλα αυτο επιρεαζεται αν μονο τα media players δουλευουν ως οδηγοι ? ή δεν εχει καμμια σημασια αφου το σημα αργοτερα περναει απο το dac ? τελος θα εχω καλυτερο ηχο απο ενα ps3 που εχω τωρα?