Media Player <=> Decoder <=> A/V processor

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι,

Ψάχνω για έναν αποκωδικοποιητή DD/DTS που να μπορεί να δεχτεί από την είσοδό του (ομοαξονική, οπτική, ή HDMI) σήμα passthrough DD/DTS και να εξάγει MultiChannel Linear PCM.

Στην πράξη, θέλω να ενσωματώσω το Media Player μου (Popcorn Hour A-210) με έναν επεξεργαστή A/V Audiolab 8000AP που δεν αποκωδικοποιεί DD/DTS η οποία αποκωδικοποίηση απουσιάζει επίσης και από την πλευρά του media player.

Το media player έχει επιλογή για downmix αλλά περιορίζεται σε 2-channel PCM και έτσι περιορίζομαι από την οδήγηση 5.1 καναλιών σε υλικό ταινιών. Έτσι αναγκάζομαι να στείλω σήμα DD/DTS passthrough όπου εκεί περιορίζομαι από την πλευρά του A/V processor που δεν κάνει decoding σε υλικό DD/DTS.

Θα εκτιμούσα τις ενδείξεις σας για τέτοιου είδους συσκευές (DD/DTS decoders) διαθέσιμες στην αγορά που να λαμβάνουν σήμα DD/DTS και να εξάγουν MultiChannel Linear PCM (όπως κάνουν τα Blu-Rays).

Σας ευχαριστώ,
Πάνος

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Απάντηση: Media Player <=> Decoder <=> A/V processor

Aπ όσο ξέρω τα προίόντα αυτά σταμάτησαν να παράγονται με την έλευση της hdmi και των blu ray.
Εξάλλου δεν είχα δεί ποτέ και κάποια stand alone συσκευή αλλά μόνο κάποια που ήταν πακέτο με ηχεία υπολογιστών.

Πάντως πιθανόν να είναι καλύτερα να κοιτάξετε για ένα media player με πολυκάναλη έξοδο ή ένα blu ray player που έχει δυνατότητες media player και πολυκάναλη έξοδο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.903
Members
38.628
Νεότερο μέλος