Media Player FANTEC MM-FHDL

Reaction score
513
Πωλείται το media player FANTEC MM-FHDL, με διαφορά το καλύτερο μηχανάκι που έβαλα στον προβολέα μου, πολύ ευχαριστημένος με ποιότητα εικόνας, άψογη συμβατότητα σε αρχεία και πολύ καλή αναπαραγωγή. Πιο τίμιο δεν γίνεται, όμως γέμισα με σκληρούς άνω των 3TB και δεν βρήκα τρόπο να τους διαβάσει, οπότε πήγα σε λύση laptop. Μέχρι και 2ΤΒ δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Κορυφαίο για την τιμή του και πολύ λυπάμαι που το αποχωρίζομαι.

Η τιμή του είναι €50.
Παραλαβή από το σπίτι μου, μένω Εξάρχεια.

IMG_2134.JPG
IMG_2135.JPG

Reaction score
513
Με δυο σκληρούς απο 1 tb ο κάθε ένας θα έχω πρόβλημα?
Κανένα, ταχύτατο player μέχρι ΚΑΙ 2TB. Εγώ έπαιζα μόνιμα με 2 σκληρούς των 2ΤΒ πάνω στις USB του.

G

Giannis60

Guest
Επειδή δεν το γνωρίζω το μηχανάκι είναι αυτό με την οθόνη στο πάνω μέρος?Αυτό έχω δει στο internet.Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψω Άθήνα και θα βρεθούμε στο κέντρο. Έχει remote control?

Reaction score
513
Επειδή δεν το γνωρίζω το μηχανάκι είναι αυτό με την οθόνη στο πάνω μέρος?Αυτό έχω δει στο internet.Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψω Άθήνα και θα βρεθούμε στο κέντρο. Έχει remote control?
Καλημέρα,
Έχει remote κανονικά, ναι, το player έχει οθόνη στο πάνω μέρος. Εξαιρετικό μηχάνημα, κατά τη γνώμη μου. Τσέκαρε και πες μου. Σε παρακαλώ, επικοινωνία με pm, για να το δω άμεσα.

Reaction score
513
καλημερα υπαρχει ακομη το player?
Καλησπέρα, υπάρχει, μέχρι μεθαύριο που φεύγω για ταξίδι 15 ημερών. Παρακαλώ προτιμήστε το inbox για άμεση επικοινωνία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67