Media players (ΗΧΟΣ)

Reaction score
0
Καλησπέρα παίδες!!!!
Ψήνομαι να αγοράσω κάποιο τέτοιο μηχανιματάκι,αλλά δεν έχω HOME CINEMA...υπάρχει κάποιο Media Player το οποίο να το συνδέσω με HDMI στην τηλεορασή μου και να ακούο ήχο απο την TV?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . . .

Reaction score
1.988
Απάντηση: Media players (ΗΧΟΣ)

Όλα δίνουν ήχο από την HDMI θύρα τους οπότε θα έχεις και ήχο από την TV.....!
Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά στην ερώτηση σου.....!

Reaction score
0

Αυτό ακριβώς θέλω...να πέρνει ήχο και να παίζει απο τα ηχεία της τηλεόρασης..είναι σίγουρο αυτό , γιατί πριν αρκετό καιρό είχε παρει ένα φιλαράκι το Wester Digital το Media , και ο ήχος έπεζε μόνο μέσω οπτικής..και δεν έπαιζε μέσω HDMI...προτείνεις κάποιο να πάω να τσιμπίσω τώρα απο ΠΛΑΙΣΙΟ ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Ήχο εννοείτε μουσική ή και ήχο απ τις ταινίες.Αν θέλετε και το 2ο τότε πρέπει να κοιτάξετε το media player να αποκωδικοποιεί το dts.Το νέο wd απ΄όσο ξέρω το κάνει.

Reaction score
0

Ενοώ να βάζω μια blu ray ταινία και να ακούγεται ο ήχος της απο τα ηχεία της τηλεόρασης μέσω της HDMΙ θύρας ...να μην χρειάζεται δηλαδή αν συνδέσω κάποιο Home cinema για να έχω ήχο στης ταινίες...μπορείτε να προτείνετε κάποιο ποθ να κάνει κάτι τέτοιο με τον ήχο ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Στο προηγούμενο μοντέλο της wd απλώς δεν μπορούσε να γίνει αυτό αν ο ήχος ήταν dts.Στο νέο δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.Οπότε μπορείτε να αγοράσετε αυτό.Εκτός και αν κάποιος άλλος ξέρει και κάποιο άλλο.
Αν θέλετε να κοιτάξετε και για κάποιο άλλο να προσέξετε να κάνει αποκωδικοποιήση του dts.Το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Western Digital Media Player TV HD (WDBABG0000NBK)

Western Digital Media Player WD TV Live (WDBAAP0000NBK)

Xtreamer Media Station (2.5")

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια...έφυγα για πλαίσιο!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Media players (ΗΧΟΣ)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια...έφυγα για πλαίσιο!!!!
Κάντους και μια ερώτηση όταν πας εκεί.Μην έχω κανει καμια μλκια(που δεν νομίζω,αλλά λέμε τώρα) και σε πάρω στο λαιμό μου:126:

Reaction score
0

Καλησπέρα και πάλι....Πήρα αυτο που μου είπες το Western Digital Media Player TV HD (WDBABG0000NBK) , και παίζει κανονικά ο ήχος τέλεια...τώρα μένοθν οι υπότιτλοι...ξέρουμε απο που να κατεβάω το firmware ?

Reaction score
2

Τι εννοείς
και παίζει κανονικά ο ήχος τέλεια...τώρα μένοθν οι υπότιτλοι...
;

Αν οι υπότιτλοι είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο ακριβώς όνομα, παίζουν κανονικά.

Που ακριβώς έχεις πρόβλημα;

Reaction score
2.708

Καλησπέρα και πάλι....Πήρα αυτο που μου είπες το Western Digital Media Player TV HD (WDBABG0000NBK) , και παίζει κανονικά ο ήχος τέλεια...τώρα μένοθν οι υπότιτλοι...ξέρουμε απο που να κατεβάω το firmware ?
Πήγες στις ρυθμίσεις γραμματοσειράς να επιλέξεις Greek windows 1253 ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988