MEDIA PORTAL ......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Κατοπιν προτροπης του διασημου και πασιγνωστου HDχειρουργου Σωτηριου Οικονομου εξ
Ηρακλειου της λεβεντογεννας Κρητης εβαλα και δοκιμασα το Media Portal (free program) στο
HTPC μου ...!!!!!! ΩΙΜΕ --ΟΕΟ-ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ και πραγματικα ειναι απολαυση το
μαμημενο!!!!!!
Ειναι ενα προγραμμα σαν το WINDOWS MEDIA CENTER και οπως προανεφερα ειναι φιρι για ολον τον κοσμακη περικαλω !!!!Αμ πως (κατα Χατζηχρηστο)...
Περνας ολα σου τα αρχεια σε αναλογους folders του προγραμματος και οταν ανοιγεις την οθονη τα εχεις ολα φορα παρτιδα κατανεμημενα οπως πρεπει.
Υπαρχει και αναλογο forum με πολλα downloads-tips-plugins -tv -tuner -και αρκετα skins
οπου μπορεις να επιλεξεις οποιο σου αρεσει !http://www.team-mediaportal.com/και εχει μπολικα και ομολογουμενως πανεμορφα.
Μπορεις να επιλεγεις τον player που θες για αναπαραγωγη οποιουδηποτε αρχειου,μπορεις να βαλλεις τους αναλογους codecs πχ-core AVC, HAALI,FFDshow και οτι αλλο θελετε...
Να βλεπεις δορυφορικα καναλια και ιντερνετικο ραδιοφωνο ακομα να παρακολουθεις και τον καιρο με θερμοκρασιες .
Ειναι πραγματι αξιολογο και συνεχως αννανεωνεται με διαφορα καλουδια.
Οποιος φιλος το χρησιμοποιει ας μας πει και αυτος τις εντυπωσεις του αλλα και πιθανα κολπα που εχει ανακαλυψει.................ΚΑΘΕ ΚΟΛΠΟ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ!!!!!!

Attachments

Reaction score
6
Απάντηση: MEDIA PORTAL ......

Ειναι οντως εντυπωσιακός και ευκολοχρηστος MC.
Επισης μπορεις να δηλώσεις οποιον player θελεις , αλλα τελικα μετα από δοκιμη δυο ημερων τον παράτησα για μερικες βασικές του ελλείψεις η αν θέλετε προβλήματα που συνάντησα.
Κατά αρχην δεν μπορούσα να το κανω να συνεργαστεί με το reclock.
Με το που πήγαινε να ανοίξει το rc κρασαρε ο MC.
Θυμάμαι πως του ειχα δηλώσει δυο player, τον TheaterTek για media files και το Pdvd για αν μπορω να παιζω Bluray και HDDVD.
Δυστυχώς και σε αυτην την περίπτωση αντιμετώπισα προβλημα καθως ο portal δεν αναγνωρίζει ακομα την δομη των νεων φορματ και συνεπώς δεν μπορει να ξεκινήσει το PDVD.

Reaction score
5
:119::119::119::119::119::119:

Βασικα μεχρι τωρα με εχει βολεψει αφανταστα το γεγονος οτι συνεργαζεται μια χαρα με το remote-control της Microsoft οποτε ανοιγω ολους τους εξωτερικους σκληρους καθομαι στον καναπε και ............. κλικ ολα με το πατημα ενος πληκτρου.Το mkv παει μπρος πισω pause save bookmark κλπ :137::137::137::137:

Το μονο κακο.............. σαν να εχω βαλει καποια κιλα τωρα τελευταια απο το καθησιο :138::138::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Για τον Ανδρεα τον Cinemusic ....
http://forum.team-mediaportal.com/plugins-47/blu-ray-hd-dvd-player-powerdvd-working-solution-32268/

Blu-Ray / HD-DVD Player with PowerDVD (a working solution)

Hi, here go again with a new beginning...

Version 0.9

the tool is created with autohotkeys from AutoHotkey - Free Mouse and Keyboard Macro Program with Hotkeys and AutoText.

How to install it?

...easy

ATTENTION:
PowerDVD and MediaPortal must be installed in the path %PROGRAM FILES%\Team MediaPortal\ and %PROGRAM FILES%\Cyberlink

Otherwise should the Script (HD_Starter_autohotkey_source.rar) changed and new compiled!

1. Copy the files HD Starter.dll and HD_Starter.exe in the MediaPortal plugins\Windows directory
2. Execute the DLLFix in the plugins\Windows directory
3. Copy the MediaPortal Skin Image in the desired Skin\Media folder
4. Open the MP Config and choose the HD Starter plugin (its a MultiShortCurt plugin), select the desired icon and the HD_Starter.exe path
5. Enter the needed settings like in the Screenshot
6. Copy if needed the PowerDVD Skin file in the PowerDVD installation folder %PROGRAM FILES%\Cyberlink\PowerDVD\Skin
7. Select in PDVD Config the new Skin
8. You can now use the HD Player

notice:
the switch to 24p mode is done by CTRL+SHIFT+4 back to 50hz mode is CTRL+SHIFT+5!
You should define this profiles in you ATI Catalyst Manager, for NVidia i dont know how to do that

Reaction score
1
Το έχω και εγώ...και ειμαι πολύ ευχαριστημενος....Ομως δεν μου παίζει το tv-tuner τησ avermedia...m150d...Χρησιμοποιει κανεις το MediaPortal με tvtuner???

Reaction score
384
Εγω ειχα προβληματακια παντως. Μερικες φορες εκανε 10-15 δευτερολεπτα για να παω στην προηγουμενη σελιδα, αλλες φορες κολλαγε, κλπ.
Κι αλλοι ειχανε τα ιδια προβληματα στο αμερικανικο φορουμ, τουλαχιστον δεν ειμαι μονος...:108:
Το dvdlobby το εχετε δοκιμασει?

Reaction score
1
Το δοκίμασα πριν λίγο καιρό..... όμορφο....

Αλλά.

Κρασάρει συχνά.

Δεν έχει την σταθερότητα για μόνιμη χρήση 24χ7χ365.

Για περιστασιακή χρήση στον υπολογιστή ΟΚ.

Η ποιότητα εικόνας δεν με εντυπωσίασε σε σύγκριση με το "ασχημό-παπο" SageTV.

Για μένα το καλύτερο είναι το SageTV έστω και αν το Interface του είναι λίγο παλιο μοδίτικο. Κάνει παπάδες και κρύβει τις ιδιαιτερότητες των υπολογιστών από τους χρήστες (σύζηγος, παιδιά κλπ).

Παίζει τα πάντα (εκτός από Bluray) και στα 4 χρόνια δεν έχει χάσει εγραφή (μέσος όρος 4 την ημέρα).

Το μεγάλο + τελευταία είναι το δικό τους HD Extender ($199) που σε οδηγεί σε απόσυρση του HTPC απο τις Τηλεοράσεις.

Reaction score
1
Το έχω και εγώ...και ειμαι πολύ ευχαριστημενος....Ομως δεν μου παίζει το tv-tuner τησ avermedia...m150d...Χρησιμοποιει κανεις το MediaPortal με tvtuner???
Κανείς???Αν δεν βγάλω ακρη σκεφτομαι να περάσω τα vista....

Εχει κατι παραπάνω απο τα vista???

Reaction score
384

Attachments

• 81,9 KB Προβολές: 24
  • 60,6 KB Προβολές: 15
  • 76,1 KB Προβολές: 17
  • 86,7 KB Προβολές: 16

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Παντως στο Media Portal εκπληκτικο ειναι το plugin shoutcast radio plugin που βρισκεις πραγματικα χιλιαδες ιντερνετικους σταθμους κατα χωρα,κατα ειδος μουσικης.
Μαλιστα υπαρχουν σταθμοι με 256 bitrate με ομολογουμενως απιστευτη ηχητικη αποδοση!!!!!!
Και φυσικα το skin xFACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Παντως στο Media Portal εκπληκτικο ειναι το plugin shoutcast radio plugin που βρισκεις πραγματικα χιλιαδες ιντερνετικους σταθμους κατα χωρα,κατα ειδος μουσικης.
Μαλιστα υπαρχουν σταθμοι με 256 bitrate με ομολογουμενως απιστευτη ηχητικη αποδοση!!!!!!
Και φυσικα το skin xFACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χωρις φυσικα να χρειαζεσαι καρτα ραδιοφωνου....

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.157
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos