Media server

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Κανοντας και παλι του ...κεφαλιου μου (κατα τη συζυγο- ηγουν "εσκισα τη γατα") τραβηξα γραμμη ethernet απο το ρουτερ στο συστημα (καλωδιο 25 μ!- αλλα με ανεβοκατεβασματα) προκειμενου να βλεπω στο προβολι με τον Nanoxx(οσοι ξερουν...ξερουν) κυριως αθλητικα. Ετσι ομως μου μπηκε η ιδεα (για την ακριβεια, μου...ξαναμπηκε!) να τραβαω απο το πισι και αρχεια (κυριως μουσικα ή φωτο αλλα προς το παρον οχι ταινιες λογω ανεπαρκειας καρτας γραφικων και παλαιοτητας), τουτεστιν να παρω εναν media server,να συνδεθει στο δικτυο και στο HC .
Εχετε καμια προταση; Και κυριως εμπειρια; Φυσικα εχω δει τα σχετικα στο Hitech(παλι αυτο!) προσφατα, αλλα θελω να μου προτεινετε βασει εμπειριας σας. Ευχαριστω

Reaction score
0
Η εμπειρία μου είναι απλή αλλά διαχρονική.

Έχω περάσει το XBMC στο XBOX και παίζω μέσω δικτύου τα πάντα εκτός από HD (δυστυχώς δεν έχει αρκετή ισχύ, μόνο τα xvid σε 1280x720 παίζει, τα HD mp4 δεν τα σηκώνει).

Το έχω συνδέσει με component στον TW600 και με οπτική στον RX-V657, και έχει άψογη εικόνα με καλό φίλτρο σε DVD και divx.

Μεταχειρισμένο κάνει κάτω από 100€.

Λεπτομέρειες για αναλύσεις, Format, codecs κτλ που υποστηρίζει εδώ:
http://www.xboxmediacenter.com/wiki/?title=XBMC_Features_and_Supported_Formats/Codecs

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO