Megasat 2000 combo. Υπαρχει περίπτωση να παίξει Νova???

Reaction score
0
Kαλησπέρα παιδιά!
Καταρχήν συγχαρητήρια για το υπέροχο site σας!

ακούστε τι έπαθα.. αγόρασα τον Megasat 2000 για τους γονείς μου στο χωριό χωρίς να γνωρίζω ότι με αυτόν δεν πιάνεις παραμόνο τρία ελληνικά..καναλια.. και τώρα σκεφτομαι να τον κρατήσω εγώ.. Ξέρετε να μπορώ να του βάλω καμια καρτα να παίξει κατι ..Νova .. η έστω κάτι άλλο... ή αν μπορω να τον εκμεταλλευτώ κάπως καλύτερα.. ??? Νιωθω ότι μόλις πεταξα 85 ευρώ...

Ευχαριστώ..:110:

Reaction score
0
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MEGASAT 2000 COMBO

Δέκτης IR της εταιρίας MEGASAT για Ψηφιακή & δορυφορική ψηφιακή λήψη.
Μενού : Ελληνικά (OSD Πολύγλωσσο)
Τύπος Δέκτη : IR-Combo
Ενσωματωμένo CAM : ΟΧΙ
Common Interface : 2 x
Smart Card Port : ΟΧΙ
Διπλό Tuner : ΟΧΙ
Πλήρης Συμβατότητα : MPEG-2, DVB-S
Λίστες Αγαπημένων Καναλιών : 16 x
Μνήμες Καναλιών ΤV και RADIO : 4000
Θέση Σκληρού Δίσκου : ΟΧΙ
LNB Control : DISEqC1.0,1.2 & USALS
Υποστήριξη Θύρας : RS-232
Αναβάθμιση Firmware μέσω PC ή SAT : ΝΑΙ
Eπιπλέον Χαρακτηριστικά : 2 x Scart, 3 x RCA, RF Modulator, Teletext.
Εγγύηση : 1 Έτος

Reaction score
20.867
Απάντηση: Megasat 2000 combo. Υπαρχει περίπτωση να παίξει Νova???

Από μόνος του Γεωργία δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει Νόβα, δεν έχει υποδοχή για κάρτα. Έχει όμως δύο CI (Common Interface) όπου μπορείς να βάλεις ένα module για Irdeto (που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσεις επιπλέον γύρω στα 50€) και σ' αυτό να βάλεις την κάρτα της Νόβα, αν και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι απόλυτα συμβατό με τον συγκεκριμένο δέκτη (δεν κυκλοφορεί και πολύ αυτός ο δέκτης, οπότε δεν υπάρχουν και πολλές αναφορές για το ποιόν του). Με λίγα λόγια μπορεί να έχεις δώσει γύρω στα 135€ στο σύνολο, και πάλι να μην κάνεις δουλειά...

Reaction score
0
Παιδιά και εγώ τον έχω αυτό τον αποκωδικοποιητή και παίζει Nova κανονικότατα.
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει τα ψηφιακά της ΕΡΤ ή τουλάχιστον δεν ξέρω πως να τον ρυθμίσω για να τα παίξει?
Έχει κανένας καμία ιδέα?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ο δέκτης με ενα MODULE IRDETO καινούργιο θα παίξει κανονικά την κάρτα της NOVA.
Πές μου όμως Γεωργία τι είδους κάρτα NOVA εχεις. Στο πίσω μέρος της κάρτας γράφει την Version της.

Επίσης το "Embedded Conax smartcard reader" σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένο Conax σύστημα αποκωδικοποίησης.
Ομως η Nova χρησιμοποιεί το IRDETO και αρα είναι ασύμβατα μεταξύ τους.

Χρειάζεται απαραίτητα το MODULE IRDETO για να παίξει.
Για την ακρίβεια αυτό...

και μπορείς να το βρείς εδώ...
http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=845_10_154&products_id=220
στη τιμή των 45 ευρώ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Επίσης μπορείς να πάρεις και αυτή την κάρτα,

MODULE T-REX TwinCAM 4.01+INXTC PLUS Card

η οποία παίζει και "'αλλα" κανάλια , αλλά και nova με την κάρτα συνδρομής...
Το κόστος της είναι 99 ευρώ.

http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=845_10_154&products_id=223

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Megasat 2000 combo. Υπαρχει περίπτωση να παίξει Νova???

Παιδιά και εγώ τον έχω αυτό τον αποκωδικοποιητή και παίζει Nova κανονικότατα.
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει τα ψηφιακά της ΕΡΤ ή τουλάχιστον δεν ξέρω πως να τον ρυθμίσω για να τα παίξει?
Έχει κανένας καμία ιδέα?
Λάζαρε παίζει NOVA με το ενσωματωμενο Smartcard Reader ? Γιατι κάπου διάβασα ότι είναι UCAS και ότι πιθανώς να είναι κλώνος YUMATU...

Επίσης όσον αφορά τον επίγειο δέκτη κάπου στο setup θα αναφέρει "Terrestrial Install" 'η κάτι παρόμοιο στην κατηγορία "Installation" ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Megasat 2000 combo. Υπαρχει περίπτωση να παίξει Νova???

ο δέκτης με ενα MODULE IRDETO καινούργιο θα παίξει κανονικά την κάρτα της NOVA.
Πές μου όμως Γεωργία τι είδους κάρτα NOVA εχεις. Στο πίσω μέρος της κάρτας γράφει την Version της.

Παιδια, καταρχήν δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω.. καταλαβαινώ τωρα πόσο ασχετη ειμαι με αυτα..:120:

Pano, η καρτουλα της NOVA, γραφει

Version ZETA.

lazaroz??

εσυ .εχεις τον ιδιο αποδικωποιητή?? και ιδια κάρτα NOVA??????

Reaction score
20.867

Γεωργία απ' ό,τι βλέπω βγαίνουν δύο μοντέλα, ένα με αναγνώστη κάρτας, κι ένα χωρίς αναγνώστη κάρτας (CAM) αλλά με τα δύο CI τα οποία αναφέρονται στα χαρακτηριστικά που έβαλες στο δεύτερο μήνυμα (αυτός που έχει αναγνώστη κάρτας δεν έχει CI, άρα δεν μπορεί να πάρει κάποιο module όπως αυτά που αναφέρονται πιο πάνω). Ποιον από τους δύο έχεις τελικά, γιατί αν έχεις αυτόν με την κάρτα δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις module (αν και κατά πάσα πιθανότητα ο αναγνώστης καρτών του θα διαβάζει και τις κάρτες της Nova αφού είναι UCAS, ουσιαστικά διαβάζει τις περισσότερες κάρτες ασχέτως ότι για νομικούς και οικονομικούς λόγους - του έρχεται τσάμπα - αναφέρει μόνο το CONAX).

http://www.shls.gr/product.asp?catid=686
http://www.hellenicsat.gr/megasat-2000.html
http://www.techmarket.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=23&products_id=80

Reaction score
0
Εχετε δικιο. Το μοντελο του sto ΙΝΤΕΡΝΕΤ το δειχνει χωρις καρτα. Όμως το μοντελο που εχω παιρνει παρολο που εχει αυτο το ονομα. Για να σιγουρευτώ ότι η υποδοχη παιρνει οντως καρτα , ανοιξα το κουτι προσεχτικα και ειδα ότι όντως εχει cam και μαλιστα γραφει ''CARD VERSION 2.0 2005 9 27 MUP C801-0 RoHS08.08

Βεβαια ..απο κατω εχει και αλλη σχισμη που παιρνει και ενωνεται και μ αλλη καρτα αλλαζοντας τπ plag reception.

Τωρα μεσα στις οδηγιες που ειναι και στα γερμανικα*!( γραφει CONAX SMART CARD.. σε ενα σημειο ..

Αχ Sοto ελπιζω να σε βοηθησα...

Reaction score
20.867

Απ' ό,τι κατάλαβα την κάρτα της Νόβα την έχεις ήδη, έτσι δεν είναι; Αν είναι ενεργοποιημένη (πχ έπαιζε σε άλλο δέκτη) θα μπορούσες να την δοκιμάσεις να δεις αν δουλεύει στα κανάλια της. Καμιά φορά χρειάζεται αναβάθμιση στον δέκτη για να δουλέψουν όλα αυτά σωστά, αλλά δε νομίζω να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις και έτσι όπως είναι...

Reaction score
0
Ναι .. αυτο θα κανω τωρα.. την εβαλα καποια στιγμή χτες ..αλλα χτεσ... αλλα δεν ημουν τοσο εξοικιομένη οσο σημερα... *!! Λοιπον θα προσπαθησω πιο δυναμικα σημερα να τον ρυθμισω.. Αν χρειαστει αναβαθμιση... θα επανελθω...

Thanks!!

Reaction score
0
ΡΥΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ RS232
CONTACT,

MODEL ID STARTRACK 5119 F
HARWARE VERSION 5119
SOFTWARE VERSION 2.4.47
LOADER VERSION 1.6.O
LAST UPDATE SEP 08 2008
MANUFACTURE STARTRACK

Την καρτα της NOVA την βγαζει ERROR.. slot 1 ERROR

Reaction score
0
οταν παω απο το menu να βρω το CA Setting οπως μου υποδεικνυει το manual.. δεν το βρισκω..
βλεπω μόνο το Satellite Istallation , το terittorial Istallation k to Factrory Default...
αλλα λεει το manual, αλλα λεει το menu... το μοντελο λεει οτι δεν εχει cam ενω έχει... ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!
..μου εχει σπασει τα νευρα..
μαλλον θελει αναβάθμιση??

Τι αναβαθμιση τωρα να θελει αυτο??

Μεσα σε μια νυχτα εμαθα και την αναβαθμιση στουσ δορυφορικους δεκτες.. τρομαρα μου..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa