καλημέρα
Θα ήθελα τη βοήθειά σου σε παρακαλώ για τα παρακάτω.
Εχω μια κάμερα High Definition της Sony , που γράφει σε αρχεία MTS
Χρησιμοποιώντας το Corel Video Studio X12 και αφού κάνω editing , μπορώ το αρχείο να το σώσω στις παρακάτω μορφές.
BLU-RAY (PAL HDMI-1920)
AVCHD (PAL HD-1920)
Όπου και τα 2 παραπάνω μου δίνουν τη μέγιστη ανάλυση και πραγματικά μπορώ να δώ μέσω του laptop που το συνδέω με την τηλεόραση και είναι το κάτι άλλο .
Από την άλλη μπορώ μετά την επεξεργασία να το σώσω πάλι σε
MPEG 2 (720X576 , 25 fps)
WMV HD 1080 25p και 720 25p
Σε BLU-RAY τα σώζω έχοντας υπόψη στο μέλλον να αγοράσω BLU-RAY / PLAYER
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Από BLU-RAY (PAL HDMI-1920) και AVCHD (PAL HD-1920) αρχεία των 8G μπορώ με αυτά που διαβάζω να χρησιμοποιήσω το MeGUI , και να το μετατρέψω σε DVD με αρχείο 4.3G χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και πώς για να παίζει στο υπάρχον dvd player και αν το αρχείο του dvd είναι μεγαλύτερο π.χ 6G πως το μειών σε 4.4G.
Σε ευχαριστώ και συγγνώμων για την ταλαιπωρία.
Παντελής
Θα ήθελα τη βοήθειά σου σε παρακαλώ για τα παρακάτω.
Εχω μια κάμερα High Definition της Sony , που γράφει σε αρχεία MTS
Χρησιμοποιώντας το Corel Video Studio X12 και αφού κάνω editing , μπορώ το αρχείο να το σώσω στις παρακάτω μορφές.
BLU-RAY (PAL HDMI-1920)
AVCHD (PAL HD-1920)
Όπου και τα 2 παραπάνω μου δίνουν τη μέγιστη ανάλυση και πραγματικά μπορώ να δώ μέσω του laptop που το συνδέω με την τηλεόραση και είναι το κάτι άλλο .
Από την άλλη μπορώ μετά την επεξεργασία να το σώσω πάλι σε
MPEG 2 (720X576 , 25 fps)
WMV HD 1080 25p και 720 25p
Σε BLU-RAY τα σώζω έχοντας υπόψη στο μέλλον να αγοράσω BLU-RAY / PLAYER
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Από BLU-RAY (PAL HDMI-1920) και AVCHD (PAL HD-1920) αρχεία των 8G μπορώ με αυτά που διαβάζω να χρησιμοποιήσω το MeGUI , και να το μετατρέψω σε DVD με αρχείο 4.3G χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και πώς για να παίζει στο υπάρχον dvd player και αν το αρχείο του dvd είναι μεγαλύτερο π.χ 6G πως το μειών σε 4.4G.
Σε ευχαριστώ και συγγνώμων για την ταλαιπωρία.
Παντελής