MERCEDES CLS....

Reaction score
28.216
.....ΠΩΣ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΣΕ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ.....

Reaction score
4.918
Απάντηση: MERCEDES CLS....

Πραγματι ηταν το ομορφότερο Μερσεντέ, αλλα οι πελάτες θα συνηθίσουν και το καινούργιο...(σε μας ζήτημα να πουλήσουν καμια 10ριά κομμάτια με 3500 κυβικά που εχει ο μικρότερος κινητήρας...)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
10 εχει μονο στη γειτονια μου που λεει ο λογος... Πραγματικα εχει πολλα τετοια στη θεσσαλονικη, σιγουρα πανω απο 30 γνωριζω.. Ισως κ παραπανω!

μ αρεσει πολυ πραγματικα!

Reaction score
1.188

Δεν πρέπει να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα!!! Αλλά άντε να πείσεις τον καθυστερημένο νεοέλληνα που έχει όνειρο ζωής να γίνει κάποια στιγμή μπεμβεδάκιας ή μερσεντάκιας...

Reaction score
28.216

Πραγματι ηταν το ομορφότερο Μερσεντέ, αλλα οι πελάτες θα συνηθίσουν και το καινούργιο...(σε μας ζήτημα να πουλήσουν καμια 10ριά κομμάτια με 3500 κυβικά που εχει ο μικρότερος κινητήρας...)
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 320 ΝΤΗΖΕΛ (224ΗΡ) Η 350 ΝΤΗΖΕΛ (272ΗΡ) ΜΕ ΤΟΝ 3,0 ΛΙΤ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6,5-8,5 ΛΙΤ/100!!!!
Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ 2,2 ΝΤΗΖΕΛ ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟ!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: MERCEDES CLS....

Δεν πρέπει να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα!!! Αλλά άντε να πείσεις τον καθυστερημένο νεοέλληνα που έχει όνειρο ζωής να γίνει κάποια στιγμή μπεμβεδάκιας ή μερσεντάκιας...
πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις ποσο κομπλεξικος εισαι..
no direspect, απλα θελεις βοηθεια..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.689

Η προηγούμενη CLS ήταν από τα αυτοκίνητα που ποτέ δεν μου άρεσαν εμφανισιακά. Αντίθετα θεωρώ την καινούρια πολύ ομορφότερη. Λέτε να έχω πρόβλημα? :thumbsdown:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.487
Αυτά τα δήθεν sport sedans, ιδίως της Mercedes, έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα: παράθυρα φινιστρίνια. Χτυπάς πάντα τα κεφάλι σου προσπαθώντας να μπεις απ' το μικρό άνοιγμα, κι αφού μπεις πνίγεσαι. Πάρε ρε μεγάλε το κανονικό να κάνεις τη δουλειά σου, εξάλλου είναι το ίδιο αυτοκίνητο απο κάτω.

Reaction score
28.216

ΜΠΑ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ ΠΑΛΙΑ SPOR GT ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΟΡ ΥΨΗΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ.

Reaction score
28.216

Η προηγούμενη CLS ήταν από τα αυτοκίνητα που ποτέ δεν μου άρεσαν εμφανισιακά. Αντίθετα θεωρώ την καινούρια πολύ ομορφότερη. Λέτε να έχω πρόβλημα? :thumbsdown:
ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΗΣ ΜΗΝ Τ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ!:laugh:

ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.....

Reaction score
8.199

Το παλιό CLS ήταν "ιδιαίτερης αισθητικής" οπότε ήταν love it or hate it. Όπως και το GLK. Το νέο είναι ομορφότερο αλλά μάλλον χρειάζεται αρκετά φαρδύ πίσω ελαστικό για να δείχνει "τούμπανο" και να συμβαδίζει με τον γενικότερο χαρακτήρα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.987

Εμένα μου αρέσουν και τα δύο! :smile:

Reaction score
28.216

Ε ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ!

ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΑ ΔΕ, ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑΣ....

Reaction score
28.216

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ BRABUS ROCKET 800 (ΝΑΙ! ΑΛΟΓΑ)......

ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΠΕΝΤΛΕΥ....

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: MERCEDES CLS....

πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις ποσο κομπλεξικος εισαι..
no direspect, απλα θελεις βοηθεια..
το κόμπλεξ εμφανίζεται με ποικίλους τρόπους ...sorry για το off topic

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.603

Όλο τον κ@λο του βάζετε ρε. Βάλτε και καμιά ημιανφάς. Αααα μα πχια δεν υποφέρεστε... :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.238
Members
38.671
Νεότερο μέλος
xkaragi