- Reaction score
- 28.216
.....ΠΩΣ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΣΕ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ.....
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 320 ΝΤΗΖΕΛ (224ΗΡ) Η 350 ΝΤΗΖΕΛ (272ΗΡ) ΜΕ ΤΟΝ 3,0 ΛΙΤ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6,5-8,5 ΛΙΤ/100!!!!Πραγματι ηταν το ομορφότερο Μερσεντέ, αλλα οι πελάτες θα συνηθίσουν και το καινούργιο...(σε μας ζήτημα να πουλήσουν καμια 10ριά κομμάτια με 3500 κυβικά που εχει ο μικρότερος κινητήρας...)
πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις ποσο κομπλεξικος εισαι..Δεν πρέπει να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα!!! Αλλά άντε να πείσεις τον καθυστερημένο νεοέλληνα που έχει όνειρο ζωής να γίνει κάποια στιγμή μπεμβεδάκιας ή μερσεντάκιας...
ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΗΣ ΜΗΝ Τ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ!Η προηγούμενη CLS ήταν από τα αυτοκίνητα που ποτέ δεν μου άρεσαν εμφανισιακά. Αντίθετα θεωρώ την καινούρια πολύ ομορφότερη. Λέτε να έχω πρόβλημα?![]()

Εμένα μου αρέσουν και τα δύο!Η προηγούμενη CLS ήταν από τα αυτοκίνητα που ποτέ δεν μου άρεσαν εμφανισιακά. Αντίθετα θεωρώ την καινούρια πολύ ομορφότερη. Λέτε να έχω πρόβλημα?![]()

το κόμπλεξ εμφανίζεται με ποικίλους τρόπους ...sorry για το off topicπρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις ποσο κομπλεξικος εισαι..
no direspect, απλα θελεις βοηθεια..
ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.Και κάτι πιο προσιτό στην ίδια γραμμή
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%CC%C9%CA%D1%CF-4%C8%D5%D1%CF-%CA%CF%D5%D0%C5ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.