Mercedes SLR Stirling Moss

Reaction score
51
Απάντηση: Mercedes SLR Stirling Moss

Χμμμμ......
Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν το Batmobile :116: :138:

Τι αηδία έφτιαξε ΠΑΛΙ η Merc?? :137:
Ας περιοριστούν στα sedan και τα (όμορφα)......ξεσκούφωτα και ας αφήσουν τα υπεραυτοκίνητα για άλλους.....:126:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Mercedes SLR Stirling Moss

Περιμενα τωρα εγω να εχουν γουστο απο Πατρα μερια?:137:

Εσύ πάρ' το και πήγαινε με τελική (λένε 350km/h) χωρίς κράνος.
Και μετά θα σε λένε.....ΞΕμαγουλίνο :116: :138:

Αλήθεια λες?
Σου αρέσει αυτό το έκτρωμα??????????????????

Reaction score
51

Mε γεια το καινούριο σου όχημα παππού :142: :143:

Κάτι μου λέει ότι λατρεύεις το σχήμα του :139:

Reaction score
7
Περιμενα τωρα εγω να εχουν γουστο απο Πατρα μερια?:137:
:618:...σε μια Γερμανική εταιρία κύρους δεν ταιριάζουν τέτοιες καγκουρέ καμπύλες και καρούμπαλα...απλά δεν έχει καθόλου φινέτσα...εξωτερικά τουλάχιστον. Το καλό με το σχεδιασμό του είναι ότι αν τρακάρεις δεν θα σε πειράξει καθόλου...μπορεί να ξεχαστείς και να νομίσεις ότι έτσι είναι το σχεδιό του :137: ...εντελώς ανέμπνευστο Design (ΙΜΗΟ)

Reaction score
0

Αυτό το αυτοκίνητο είναι πιο πολύ Mclaren παρά Mercedes... Απο την μια είναι πανέμορφο εξωτερικά, από την άλλη δεν ξέρω σε ποια άσφαλτο θα είχε ουσία ο συνδιασμός 640Ηρ - πίσω κίνηση...Για το 0-100 επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω...Αλλά αν εμφανιστείς με αυτο ρολάροντας με 30 μπροστα απτ΄τις καφετέριες είναι άλλη υπόθεση...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Mercedes SLR Stirling Moss

Καλό είναι αλλά δεν χωράνε τα ψαροτούφεκα. :137:

...
Νικολή μου (Συμπτωματικά Νίκο λένε και το γιό μου), εμένα προσωπικά (εάν είχα τα λεφτά... θα μου έκανε... σαν αυτοκίνητο...) διότι ειδικά για τέτοια εποχή... τα χταπόδια στη Χαλκιδική "τα πιάνεις με το χέρι"...
Όσο για τους χώρους... δεν με "χαλάει"... , αρκεί να χωράνε η χταποδιέρα και το (πτυσσόμενο) καλάμι...

Πάντα Φιλικά...
ο φίλος Δαμιανός

Υ.Γ. Καλό θα ήταν η Mercedes να προέβλεπε για το συγκεκριμμένο... και κοτσαδόρο... για τη βάρκα...

Reaction score
0
Υ.Γ. Καλό θα ήταν η Mercedes να προέβλεπε για το συγκεκριμμένο... και κοτσαδόρο... για τη βάρκα...
Είναι επιλογή στα έξτρα ο κοτσαδόρος. Είναι +12990 ευρώ αν το επιλέξεις.... (και δώρο η βάρκα με το τρέιλορ και τα εργατικά....)

Υ.Γ.: Η βάρκα είναι προσφορά, τώρα με την οικονομική κρίση....

Reaction score
3

Γειά σου Ζήση μου... πολύ καλή η προσφορά...
Εγώ όμως προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πιό "εκλεκτό"...

Παραδείγματος χάριν...

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JIp9_5rXw0o&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JIp9_5rXw0o&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

κάπως έτσι και εγώ θέλησα να το "πάω" σε κάτι πιό εκλεκτό...
...τί να κάνουμε... ...έχω πολύ εκλεκτικά γούστα...

Υ.Γ.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από το φίλο ΑΝΔΡΕΑ... (για τα χωρατά...) Ανδρέα μου πραγματικά... το αυτοκίνητο το βρίσκω αρκετά εντυπωσιακό... αλλά προφανώς πανάκριβο...

Reaction score
27.964
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΟ (ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΙ ΕΝΑ ΖΥΓΟ) ΟΜΟΣΤΑΒΛΑ SL 65 AMG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. (670ΗΡ).http://www.inautonews.com/mercedes-benz-sl-65-amg-black-series-670-hp-and-1000-nm-of-torque[/IMG]edes-benz-sl-65-amg-black-series-670-hp-and-1000-nm-of-torque[/url]

Reaction score
0
OXI ειναι ασχημο!
Απο τεχνικα χαρακτηριστηκα δεν ξερω τι δινει το αυτοκινητο
αλλα σχεδιαστικα ειναι ασχημο!Βασισμενο σε μια ομορφη γραμμη
και με διαθεση για εντυπωσιασμο βαλαν περισοτερο αλατι και καναν αυτο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.933
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou