Mercedes SLS Electric Drive video

Reaction score
12.118
Πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία! Δείχνει προς τα που θα κινηθεί η αυτοκινητοβιομηχανία αν απαγκιστρωθεί από τα πετροκαύσιμα και βελτιωθούν οι μπαταρίες.
Σίγουρα θα ήθελα τέτοια τεχνολογία στο μελλοντικό αυτοκίνητό μου!

Επίσης μη ξεχνάτε ότι η Mitsubishi εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί το Active Yaw Control και το Super Active Yaw Control στα EVO. Πολύ καλό σύστημα! Διαβάστε!

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Mercedes SLS Electric Drive video

Η τεχνολογία ελέγχου κινητήρων με Variable Speed Drives σε όλους τους τροχούς θα φέρει τα πάνω κάτω.

Θα μπορείτε να επιλέγετε από όσους διαφορετικούς χάρτες θέλετε, και οι πιο πονηροί θα φτιάχνουν και τους δικούς τους.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι, είναι ότι ένας DC ή AC κινητήρας, μπορεί να αποδώσει 250% της ονομαστικής του ισχύος για περιορισμένα διαστήματα, μέχρι να ζεσταθούν τα τυλίγματα. Με ηλεκτρονικά που να υποστηρίζουν αυτή την ισχύ, σημαίνει πρακτικά ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα προδιαγράφεται ως 500 Hp Continuous Power και 1250 Hp Short Term Overload.....:sneaky:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Η τεχνολογία ελέγχου κινητήρων με Variable Speed Drives σε όλους τους τροχούς θα φέρει τα πάνω κάτω.

Θα μπορείτε να επιλέγετε από όσους διαφορετικούς χάρτες θέλετε, και οι πιο πονηροί θα φτιάχνουν και τους δικούς τους.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι, είναι ότι ένας DC ή AC κινητήρας, μπορεί να αποδώσει 250% της ονομαστικής του ισχύος για περιορισμένα διαστήματα, μέχρι να ζεσταθούν τα τυλίγματα. Με ηλεκτρονικά που να υποστηρίζουν αυτή την ισχύ, σημαίνει πρακτικά ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα προδιαγράφεται ως 500 Hp Continuous Power και 1250 Hp Short Term Overload.....:sneaky:

Πάντως το μηχανάτσι μου το θέλω ακόμα "αγνό"... δεν θέλω να μου κάνει τίποτα στους τροχούς! :tongue:

Y

Yiannis_B

Guest

Ναι! Με αυτές τις γ@μοτεχνολογίες δεν θα ακούγονται και οι ακράπες.....:roflmao:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Άστα Γιάννη και έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω άλλα πράματα και βγάνουν αιμορροΐδες οι τσέπες... :biggrin:

Y

Yiannis_B

Guest

Κοίτα κακομοίρη μου να δώσεις το μηχανάκι για ηχητικές αναβαθμίσεις.....:cool:

Reaction score
6.665

H μεγαλη αδιαμφισβητητη υπεροχη των ηλεκτροκινητων ειναι η τερατωδης ροπη αλλα και ο τροπος που βγαζουν τη δυναμη στο δρομο, δεν ειναι τυχαιο οτι στους πολυ πετυχημενους μοντερνους εσωτερικης καυσεως χρησιμοποιηται ως παραδειγμα προς μιμηση αυτο ακριβως ''φορτωνει σαν ηλεκτρικο!!!''

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.214
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79