Michael Jackson ! ! !


Μηνύματα
1.159
Reaction score
5
Ότι και να είναι, ότι και να έκανε μαγκιά του ..... Περάσανε δεκαετίες και ακόμα τον συζητάμε...

Για να είναι στο Γκίνες το άλμπουμ του ως το 1st album στον κόσμο σε πωλήσεις, κάτι λέει.... και αν δεν λέει κάτι σε κάποιους δεν έχει σημασία, είναι πραγματικότητα από μόνο του. end
 

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
Stelio το "Ότι και να είναι, ότι και να έκανε μαγκιά του ..... "
δεν νομιζω οτι ταιριαζει στην υποθεση παιδεραστιας.
Ομως ,αλλο να κρινουμε τον καλλιτεχνη και αλλο τον ανθρωπο πισω απο αυτον.
Η καλλιτεχνικη φυση απο μονη της εμπεριεχει δοσεις διαστροφης .
Ποιητες ,ζωγραφοι ,συνθετες με τεραστιο καλλιτεχνικο εργο και παραλληλα "Παλιοχαρακτηρες " (βλ.αμφιλεγομενες προσωπικοτητες.)
Το σιγουρο ειναι -κατα την γνωμη μου παντα-
οτι o Μ.J. εχει το δικο του κεφαλαιο στην ιστορια της Pop μουσικης.

P.s.To Off The Wall νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το Thriller. :D
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.714
Reaction score
83.428
Andrew said:
P.s.To Off The Wall νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το Thriller. :D
To "Off the wall" είναι δίσκος σταθμός στην ιστορία της pop μουσικής και ιδιαίτερα της μαύρης μουσικής που εκείνο το διάστημα (1979) έκλεινε μια "χρυσή" περίοδο της. Ο Michael ακόμα πολύ νέος και ανεξάρτητος από τους Jackson Five, ένωσε τις ικανότητές του με αυτές του θρύλου Quincy Jones και το αποτέλεσμα ήταν ο πιο καλός συνδυασμός μεταξύ της pop-disco και του soul-funk.
 

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Πέρα της παιδεραστίας (άν ισχύει), καταδικασταίο για μένα είναι το γεγονός ότι αρνήθηκε τη φύση του και προσπάθησε να γίνει άσπρος. Και βγάζει και το Black and White (ειρωνία)! Κατα τ' άλλα δεν υπάρχει αμφισβήτιση ότι έχει προσφέρει πολλά στη μουσική και ειδικά στην Pop!!
 

Μηνύματα
1.159
Reaction score
5
Andrew said:
Stelio το "Ότι και να είναι, ότι και να έκανε μαγκιά του ..... "
δεν νομιζω οτι ταιριαζει στην υποθεση παιδεραστιας.
Ομως ,αλλο να κρινουμε τον καλλιτεχνη και αλλο τον ανθρωπο πισω απο αυτον.
Μην με παρεξηγείς. Προφανώς δεν αναφερόμουν στο ζήτημα της παιδεραστίας. Όσον αφορά σε αυτό το θέμα -όπως και εσύ- είμαι κάθετος. Βέβαια και αυτό είναι σχετικό, η πολύ δημοσιότητα φέρνει λάθος συμπεράσματα κάποιες φορές. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αθώος. Βέβαια μπορεί να κάνω και τραγικό λάθος. Όπως και να έχει όμως δεν αναφερόμουν σε αυτό
 

Μηνύματα
499
Reaction score
14
Εγώ πιστεύω πως όλες η μεγάλες καλλιτεχνικές προσωπικότητες ειναι εικανές για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο...απο οτι δείχνουν τα πράματα ο Michael ειναι ένας καλλιτέχνης που (μάλλον) τα έχει κάνει και τα 2!! Εγώ θέλω να κρατάω μόνο το καλύτερο που έχει κάνει (μουσική και live performances) γιατί έτσι νομίζω πως κερδίζω...!! Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άλλος άνθρωπος μπορεί να τον αμφισβιτεί (σε καλλιτεχνικό επίπεδο)! Και εγώ δεν συμπαθώ για παράδειγμα τον shumacher αλλά δεν μπορώ απ'το να παραδεχθώ οτι ειναι παρα πολύ καλός σε αυτο που κάνει!
 




Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
Σε τίποτα δεν θύμιζε η εμφάνιση του βασιλιά της ποπ στα World Music Awards του Λονδίνου, τις παλιές ένδοξες στιγμές του. Ο καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή καταφέρνοντας να τραγουδήσει μόνο το ρεφρέν του “We Are The World”, με τη φωνή του να παλεύει να ακουστεί…

Πηγές αναφέρουν πως ο Τζάκσον δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει, ειδικά στις ψηλές νότες η φωνή του δεν έβγαινε καθόλου. Σημειωτέον, πως η αρχική ιδέα στην τελετή ήταν να ερμηνεύσει όλο το Thriller κάτι που φυσικά δεν έγινε, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του. Στο τέλος της βραδιάς, ο Τζάκσον ανέβηκε ξανά στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Diamond για την επιτυχία των πωλήσεων των άλμπουμ του, που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια.

από το musiccorner
 

HV

Μηνύματα
3.939
Reaction score
0
Παιδια ο ανθρωπος ειναι μεγαλος και τραγουδαει 4 δεκαετιες...CUT HIM SOME SLACK
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
Ο Michael Jackson που προσπαθεί να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά τις δικαστικές του περιπέτειες, θα βρεθεί τα Χριστούγεννα στην Ιαπωνία, για να εμφανιστεί σε πάρτι!!!

Ο Jackson δεν σκοπεύει, βέβαια, να τραγουδήσει, αλλά θα βρεθεί κοντά στους θαυμαστές του, όπου θα ακούσουν όλοι μαζί τα τραγούδια του και θα παρακολουθήσουν ερμηνείες από άλλους καλλιτέχνες.

Το πάρτι που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται για τα 25α γενέθλια της κυκλοφορίας του "Thriller" του εμπορικότερου άλμπουμ όλων των εποχών, παρά το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνει 24 χρόνια κυκλοφορίας. Αυτό, φυσικά, καθόλου δεν απασχολεί τους 1.600 τυχερούς που θα παρευρεθούν και θα δουν το ίνδαλμά τους από κοντά.

"Ανυπομονώ να πάω στην Ιαπωνία ξανά και να συναντηθώ με τους θαυμαστές και φίλους μου", δήλωσε λιτά ο Jackson, αλλά στην πραγματικότητα η μεγάλη του επιθυμία να ξαναβρεθεί στην Ιαπωνία έχει μάλλον οικονομικούς λόγους. Οι 200 που θα καταφέρουν να μιλήσουν με τον "βασιλιά της ποπ" θα έχουν πληρώσει εισιτήριο αξίας 3.400 δολαρίων (!), ενώ οι υπόλοιποι 1.400 που θα τον δουν από πιο μακριά, θα πληρώσουν ...μόνον τα μισά, όπως δήλωσε η διοργανώτρια Misaki Hayashi!

"Είχε ένα καλό προαίσθημα όταν ήρθε στην Ιαπωνία για τα μουσικά βραβεία τον Μάιο", είπε η Hayashi "και ήμουν σίγουρη ότι θα θέλει να ξαναέρθει σύντομα". Η αλήθεια είναι ότι ο Jackson τον Μάιο κέρδισε τιμητικό βραβείο από τους Ιάπωνες και σίγουρα θα τους θεωρεί "γούρικους", αλλά από την άλλη, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν θα πήγαινε για ...ψύλλου πήδημα στην άλλη άκρη του κόσμου.

Πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά, Michael!!!

απο το musiccorner
 


Μηνύματα
732
Reaction score
0
Διάβασα πολλά μηνύματα, αλλά πουθενά δεν είδα τις εξηγήσεις του ίδιου ή των νομικών του συμβούλων. Επίσης όσοι αναφέρθηκαν στην υπόθεση της παιδεραστίας είχαν την λογική "ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου". Τα θυμίζω λοιπόν εγώ όσο με βοηθάει η μνήμη μου:
1) Αλλαγή χρώματος-πλαστικές= τραγικό ατύχημα σε γύρισμα διαφημιστικού της PEPSI (φωτιά σε πρόσωπο και μαλιά)
2) Παιδεραστία: ΑΘΩΟΣ σε όλες τις κατηγορίες, όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ και 20 χρόνια δεν άκουσα ούτε την παραμικρή καταδίκη.
3) Όλα τα ψυχικά/ψυχολογικά προβλήματα προέρχονται από το γεγονός ότι είχε πολύ, μα πολύ κακή παιδική ηλικία, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα άλλα αδέρφια.

Πιστεύω μέχρι και το Dangerous δημιουργούσε. Το History είναι ένα καλούτσικο best of. Από εκεί και πέρα το έχασε το τραίνο.

Τέλος θα ήθελα να σημειώσω κάτι, το οποίο αν είναι αληθινό, τον κατατάσει κατά την γνώμη μου, στους μεγαλύτερους μουσικούς της νεότερης ιστορίας: Δεν είχε καμία μουσική παιδία και δεν είχε ιδέα από μουσική. Τα κομάτια που συνέθετε τα ηχογραφούσε σφυρίζοντας σε μαγνητοφωνάκι και τα απομαγνητοφονούσαν μετά οι μουσικοί. Αυτό για μένα είναι η απόλυτα "μουσική από ψυχής".
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
Ολο και πιο έντονες γίνονται τελευταία οι φήμες που θέλουν τους Jackson 5 να επανασυνδέονται για 250 συναυλίες στο Λας Βέγκας για τρία χρόνια, αλλά και για παγκόσμια περιοδεία που υπολογίζεται να τους αποφέρει περίπου 250 εκατομμύρια λίρες. Οπως γράφτηκε, ο Μάικλ Τζάκσον το συζητάει…

Η λονδρέζικη εφημερίδα Evening Standard ανέφερε πως ο βασιλιάς της pop βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να ξανασχηματίσει τους Jackson 5 για 250 συναυλίες σε χώρο στο Λας Βέγκας σε βάθος τριών χρόνων και ξεκινώντας από το 2008. Στις διαπραγματεύσεις συμμετέχει ο πρώην μάνατζερ των Spice Girls, Σάιμον Φούλερ, ενώ λέγεται πως οι Jackson 5 συζητούν με τον παραγωγό Τζακ Βίσνα που έκλεισε το Caesar’s Palace για εμφανίσεις της Σελίν Ντιόν.
Το γκρουπ είχε σταματήσει να περιοδεύει στις αρχές των ‘80s, αν και τα τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ συμμετείχαν στην Victory Tour του Μάικλ Τζάκσον το 1984. Ολοι μαζί κυκλοφόρησαν το 1989 το άλμπουμ 2300 Jackson St, ενώ το 2001 εμφανίστηκαν ξανά όλοι μαζί σε συναυλία του Τζάκσον στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.
Τον Ιανουάριο, ο Ζερμέν Τζάκσον δήλωσε σε βρετανική τηλεοπτική εκπομπή πως το γκρουπ θα επανασχηματιστεί για ένα νέο άλμπουμ. Πιθανότερη ωστόσο, θεωρείται μία best of συλλογή.

πηγή :rockroll.gr
 

Μηνύματα
2.611
Reaction score
13
Για μιά ακόμη φορά πήγα κατευθείαν στο τελευταίο πόστ χωρίς να διαβάσω τα προηγούμενα..όπότε και δεν ξέρω τι απόψεις έχουν ακουστεί...
Μπορεί το ένα , μπορεί το άλλο , αλλά επειδη είμαι από τους πολύ τυχερούς που τον έχουν δεί live ('96) , το μόνο που θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι ήταν εμπειρία ζωής.....
Τεράστια συναυλία σε κάθε τομέα....
 

Μηνύματα
2.489
Reaction score
1
Απάντηση: Re: Michael Jackson ! ! !

... αλλά επειδη είμαι από τους πολύ τυχερούς που τον έχουν δεί live ('96) , το μόνο που θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι ήταν εμπειρία ζωής.....
Τεράστια συναυλία σε κάθε τομέα....
Απ'τις λιγες φορες που ζηλευω στη ζωη μου:cool_4:
 


Μηνύματα
2.489
Reaction score
1
Απάντηση: Michael Jackson ! ! !

Γεια σου βρε Μαρια:happy_4: Μα ο ανθρωπος εχει εμπνευσει ενα σωρο καλλιτεχνες και εχει κανει οσα δεν εχουν κανει ολοι οι αλλοι μαζι. Μη μιλησουμε και για τις χορευτικες του ικανοτητες:dancing:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.360
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top