michell gyrodec τροφοδοτικο

Reaction score
1.092
δυστυχως, αν και αλλαξα 4 πυκνωτες και εγιναν και μετρησεις, δε διορθωθηκε... παιζω με το παλιο μικρο προσωρινα....το τελευταιο που πουλανε HR νομιζω είναι μόνο για DC και οχι AC μοτερ??
5 ηλεκτρολυτικους δεν εχει; ο γαλαζιος αλλαχτηκε; ειναι με πολικότητα ή χωρις; Δεν φαινεται απο τις φωτογραφίες.

Αλλαξε και τον ασπρο mkp πυκνωτη. Προσοχη, κλασης Χ2 οπως και ο προκάτοχός του

Reaction score
1.092
Επειδή οι φωτογραφίες δεν με βοηθουν αρκετα, εχω μερικες ερωτησεις

Στην εξοδο συνδεεται μοτερ καποιου πικαπ;

Ποσα καλωδια εχει το μοτρρ και τι χρωματα εχουν; (υποθέτω 3+γειωση ή 3 χωρις γειωση)

wild guess:
Αν το τροφοδοτικο ειναι πραγματι ac, μπορει οι πυκνωτες και οι διοδοι να ειναι για απόρριψη dc τασης. Μετα την απόρριψη, τροφοδοτει τον ενα μετασχηματιστη μεσω πυκνωτη Χ2, φτιαχνοντας διαφορα φασης για να δουλεψουν τα τυλιγματα του μοτερ.

Φυσικά ο Χ2 μπορεί να ειναι απλα αντιπαρασιτικος :)

Reaction score
131
Επειδή οι φωτογραφίες δεν με βοηθουν αρκετα, εχω μερικες ερωτησεις

Στην εξοδο συνδεεται μοτερ καποιου πικαπ;

Ποσα καλωδια εχει το μοτρρ και τι χρωματα εχουν; (υποθέτω 3+γειωση ή 3 χωρις γειωση)

wild guess:
Αν το τροφοδοτικο ειναι πραγματι ac, μπορει οι πυκνωτες και οι διοδοι να ειναι για απόρριψη dc τασης. Μετα την απόρριψη, τροφοδοτει τον ενα μετασχηματιστη μεσω πυκνωτη Χ2, φτιαχνοντας διαφορα φασης για να δουλεψουν τα τυλιγματα του μοτερ.

Φυσικά ο Χ2 μπορεί να ειναι απλα αντιπαρασιτικος :)
ναι μοτερ του michelll gyrodec (25 ετων περιπου). τρια καλωδια, για να δεις ενα πιο απλο - αλλα αντιστοιχο που κανει την ιδια δουλεια δες αυτο

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αλλα οπως λες χανει στροφες, αρα δουλευει η ασφαλεια
ε αφου λειτουργει, αναβει το λαμπακι, απλως κατι δεν παει καλα με τις στροφες!
Ναι το ειδα πριν λιγο. Ο ιμαντας ειναι καλος ? Λαδι στο πηγαδι ;

Reaction score
44
γεια χαρα, μηπως κανενας μπορει να επιδιορθωσει προβληματικο τροφοδοτικο AC;; (χανει στροφες). ευχαριστω.
Το δικό μου gyropower χαίρει άκρας υγείας, αλλά το όλον "τρέχει" λίγο

Δεν γίνεται τίποτα, είναι AC και το DC της εταιρείας για μένα, δεν δικαιολογεί την αγορά του

Είναι χάρμα οφθαλμών και παίζει εξαιρετικά με την υπάρχουσα προενίσχυση
Είμαι ολιγαρκής άνθρωπος 😁

Αυτό που λες με το απλό δεν το έχω δοκιμάσει, δεν θυμάμαι καν αν έχω
Κάπου στο πατάρι υπάρχει ένα μεγάλο κουτί...

TGD

Reaction score
10.579
Το να τρέχει λίγο, ίσως να δικαιολογείται από την άνοδο της τάσης του δικτύου από τα 220 στα 230 V. Αλλά θα περίμενα αυτό να συμβαίνει με το απλό τροφοδοτικό κι όχι με το σπέσιαλ!

Εγώ έχω το AC "καπέλο", αλλά δεν έχω πια απλό, ήταν μέρος της συμφωνίας για την αγορά του μεταχειρισμένου "καπέλου".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster