Micromega CD132, upper mid-level της καινούργιας σειράς...

Reaction score
38
Πωλείται: Micromega CD132, upper mid-level της καινούργιας σειράς (CD >CD SE >CD132 (SE)* >Aria), 6 μηνών με μικρή χρήση, εντός εγγύησης €800. [*Δεν είναι το SE*]. Εξαιρετικά ενδιαφέρων ήχος για την τιμή καταλόγου όταν το πήρα (€1100), σίγουρα μια ευκαιρία στην τιμή των €800 καθώς δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με άλλα Cd Players τέτοιου επιπέδου τιμής. Το δίνω γιατί δυστυχώς :shock: λίγους μήνες αφού το αγόρασα έπεσα σε μια ευκαιρία vintage, το Krell MD20, το οποίο και "έπρεπε" να αποκτήσω. Όσοι γνωρίζουν, μπορούν να καταλάβουν γιατί μόλις το άκουσα δεν μπόρεσα να βολευτώ με ένα player του χιλιάρικου (σαν να μην ήταν πολλά τα λεφτά ή καλός ο ήχος :wink:), ωστόσο στην κατηγορία του σας διαβεβαιώ ότι το Micromega κάνει πολλά πράγματα πολύ καλά, όποιος θέλει σοβαρά, μπορεί να το ακούσει.

http://www.micromega-hifi.com/en/univershifi.html

’γγελος,
ATC SIA2-150, ATC SCM12, Krell MD20 transport, Benchmark DAC1, Black Rhodium mains + interconnects, Cello speaker cables

Υ.Γ. Λίγο καιρό πρίν είχα βγάλει προς πώληση και τα ηχεία, αλλά άλλαξα γνώμη: η μαγιά τους είναι πολύ καλή - αν μη τι άλλο, για το χώρο μου και το αυτί μου. Επομένως αυτή η παλιά αγγελία δεν ισχύει. Ωστόσο έχει μερικές φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και το Cd Player (η ποιότητα είναι λίγο χάλια γιατί τις έβγαλα με το κινητό μου...).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound