petros32
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 127
Μιας που έδιωξα την κάρτα γραφικών, ας φύγει κι αυτό.
Πωλείται ένα Microsoft Xbox Elite Series 2 Core (λευκό) μαζί με Complete Component Pack.
- Το core (λευκό) που βλέπετε στο skroutz και γενικά στην αγορά, δεν έρχεται με τη θήκη / docking station φόρτισης με τα εξαρτήματα, εγώ τα αγόρασα ξέχωρα
- Υπάρχει μόνο το κουτί του elite 2 gamepad, με όλα τα παρελκόμενα (καλώδιο, κλειδάκι κτλ) - δεν υπάρχει το κουτί του Component Pack.
- Δεν υπάρχει εγγύηση για το gamepad.
- Έχει δουλέψει κάτω από 6 ώρες / 1 μόλις φόρτιση
- Ίσως σε Windows 10 με bluetooth να έχετε πρόβλημα με τον indicator που δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας/ το γνωστό θέμα όλων των elite 2. που περιγράφεται εδώ. Αν το συνδέσετε με xbox ή με το usb adaptor for windows δε νομίζω να έχετε πρόβλημα.
- Το χειριστήριο έχει ελεγχθεί για drifting και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.
Τιμή για το πακέτο: 70 EUR.
Παραλαβή από:
α) Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 στο Σκλαβενίτη ή
β) Media Markt Θηβών & Λεωφ. Αθηνών στην έξοδο ή
γ) Μετρό Περιστέρι
160 θετικές αξιολογήσεις (0 αρνητικές), σε παρά δίπλα site αγγελιών.
Συνεννόηση εδώ, στείλτε μήνυμα.
Πωλείται ένα Microsoft Xbox Elite Series 2 Core (λευκό) μαζί με Complete Component Pack.
- Το core (λευκό) που βλέπετε στο skroutz και γενικά στην αγορά, δεν έρχεται με τη θήκη / docking station φόρτισης με τα εξαρτήματα, εγώ τα αγόρασα ξέχωρα
- Υπάρχει μόνο το κουτί του elite 2 gamepad, με όλα τα παρελκόμενα (καλώδιο, κλειδάκι κτλ) - δεν υπάρχει το κουτί του Component Pack.
- Δεν υπάρχει εγγύηση για το gamepad.
- Έχει δουλέψει κάτω από 6 ώρες / 1 μόλις φόρτιση
- Ίσως σε Windows 10 με bluetooth να έχετε πρόβλημα με τον indicator που δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας/ το γνωστό θέμα όλων των elite 2. που περιγράφεται εδώ. Αν το συνδέσετε με xbox ή με το usb adaptor for windows δε νομίζω να έχετε πρόβλημα.
- Το χειριστήριο έχει ελεγχθεί για drifting και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.
Τιμή για το πακέτο: 70 EUR.
Παραλαβή από:
α) Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 στο Σκλαβενίτη ή
β) Media Markt Θηβών & Λεωφ. Αθηνών στην έξοδο ή
γ) Μετρό Περιστέρι
160 θετικές αξιολογήσεις (0 αρνητικές), σε παρά δίπλα site αγγελιών.
Συνεννόηση εδώ, στείλτε μήνυμα.