Midrange για τριδρομο????

Reaction score
264
Θελω να βαλω στο αμαξι μου ενα 3δρομο σετ ηχειων.Εχω στην ντουλαπα του σπιτιου μου ενα,ολοκαινουργιο σετ 2 δρομων το RS PRO 16,5 και σκεφθηκα να μπει με πανελ στην πορτα το midbass,χαμηλα στο κολωνακι με κατασκευη το τουητερ και στο επανω μερος της πορτα και στην θεση του εργοστασιακου τουητερ,να γινει μια κατασκευη οπου θα εβαζα εν καθαρο midrange(περιπου 8 με 10cm) για πιο γεματο ηχο.Το σαμπακι στο πορτ παγκαζ υπαρχει απο τωρα.
Δεν ξερω αν ακουγετε καπως κουφο αυτο που θελω να κανω,αλλα θελω την γνωμη σας για καποιο midrange που να ταιριαξει σε ηχο και με τα αλλα ηχεια.Δεν ψαχνω να βρω το τελειο,ωστε να παω σε διαγωνισμο της ΕΜΜΑ,απλα κατι που να δεσει αρκετα καλα με τα αλλα και να με ευχαρηστει καθε φορα που παιζω τα cdακια μου.
Απο μουσικα ακουσματα το αυτοκινητο μου εχει μαθει να παιζει πολλα,εκτος απο jaz,ροκ και κλασικη μουσικη.Η μεγαλη του αγαπη ειναι οι πενιες:137: και κανενα μπιτακι.

Υπαρχει κατι σε midrange,που να αξιζει τον κοπο και το χρημα,η' να το ξεχασω απο τωρα,μιας και εχω ακουσει οτι τα RS εχουνε λιγο "αγριο" ηχο???

Reaction score
264
Απάντηση: Midrange για τριδρομο????

εννοω ενεργα,παθητικα με κροσοβερ?
Pioneer p88rs ii.

Τα λεει ολα νομιζω ετσι?Εξαλου υπαρχουνε και λυσεις με πυκνωτακια οποτε ας το βρω πρωτα και μετα θα δουμε πως θα παιξει.

Reaction score
25.503
η ερωτηση εχει να κανει με το αν εχεις επιπλεον και τα περισσευουμενα καναλια στον ενισχυτη.
ασε που αν εχεις και sub δε σου φτανει το 88 γιατι εχει μονο 3δρομους ενεργο

Reaction score
5

Υπαρχει ενα θεμα στο full ενεργο με το p88 αλλα μπορεις να το συνδυασεις με τον 701. Τα rs ειναι τα πλεον ακαταλληλα για πενιες στο χω ξαναπει. Αγρια ειναι σιγουρα αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.
Θα χρειαστεις αλλα δυο καναλια για ενεργο. Οι δυο που εχεις δεν φτανουν.
Παθητικο σε τριδρομο ξεχνα το.

Reaction score
264

Υπαρχει ενα θεμα στο full ενεργο με το p88 αλλα μπορεις να το συνδυασεις με τον 701. Τα rs ειναι τα πλεον ακαταλληλα για πενιες στο χω ξαναπει. Αγρια ειναι σιγουρα αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.
Θα χρειαστεις αλλα δυο καναλια για ενεργο. Οι δυο που εχεις δεν φτανουν.
Παθητικο σε τριδρομο ξεχνα το.
Παω πασο.Δεν κανω τιποτα

Reaction score
5

Τα παρατας στην πρωτη δυσκολια? Εχεις πολλες μπροστα σου μεχρι να παιξει αυτο το κασονι της BMW. Παρτο πιο ζεστα και σκεψου εναλλακτικα. Η λυση ειναι απλη.

Reaction score
264

Τα παρατας στην πρωτη δυσκολια? Εχεις πολλες μπροστα σου μεχρι να παιξει αυτο το κασονι της BMW. Παρτο πιο ζεστα και σκεψου εναλλακτικα. Η λυση ειναι απλη.
Παιρνω πισω το ibiza και φτιαχνω εκει ενα καλο ηχκσυστημα.Ε????

Αλλα και με εκεινο. παλι θα σε περναω. μπουαχαχαχαχα:142:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101

Ρ88 και 701 κατ'εμέ είναι κακή κίνηση. Από τη μία έχεις μια καλή πηγή για 2δρομο+sub, από την άλλη έναν πολύ καλό (ειδικά για την τιμή του) επεξεργαστή που όμως αποδίδει τα μέγιστα όταν δέχεται ψηφιακό σήμα, το οποίο το P88 δε διαθέτει.

Ειδικά για αυτή την περίπτωση, το έχω επαναλάβει κάμποσες φορές. Ετσι Τάκη? :116:

Reaction score
264

Ρ88 και 701 κατ'εμέ είναι κακή κίνηση. Από τη μία έχεις μια καλή πηγή για 2δρομο+sub, από την άλλη έναν πολύ καλό (ειδικά για την τιμή του) επεξεργαστή που όμως αποδίδει τα μέγιστα όταν δέχεται ψηφιακό σήμα, το οποίο το P88 δε διαθέτει.

Ειδικά για αυτή την περίπτωση, το έχω επαναλάβει κάμποσες φορές. Ετσι Τάκη? :116:
Το εχεις ξανα πει και ολα θα εξαρτηθουνε απο το αποτελεσμα που θα εχω,οταν καποια στιγμη με το καλο(αγνωστο ποτε),μπουνε με πανελ στις πορτες τα ηχεια που εχω αυτη την στιγμη στα χερια μου.Αν δεν μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα τοτε ισως να αλαξω σκοπο και να μπει κατι διαφορετικο,ισως και τριδρομο (οχι σε επιπεδο διαγωνισμου ΕΜΜΑ),αλλα κατι που θα με ευχαρηστει εμενα προσωπικα.Εκει μαλον θα δω τι θα κανω.Το μελον ειναι μεγαλο.Την ανοιξη θα κριθουνε ολα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster