Million Dollar Baby - The Τest of Darkness

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Η ταινία είναι άψογη τόσο και από σενάριο όσο και σκηνοθετικά.
Διάβασα τα posts σας για τη συγκεκριμένη ταινία στο άλλο thread που είναι ανοικτό και συμφωνώ απολύτως. Είναι μια ταινία που δεν πρέπει να χάσετε.

Αλλά.. .. ..

Παίδες είναι το Ultimate μαρτύριο για ψηφιακά. (Sorry Andrew, but its nothing more than truth)
Τη είδα σε φίλο με BenQ 8700+. Η σκηνοθετική άποψη την έχει γεμίσει με υποφωτισμένα πλάνα που εστιάζει πάνω σε πρόσωπα και close-ups κλπ. Όλη την ώρα παρακολουθούσα ένα γκριζόμαυρο χρώμα γύρω από τα πρόσωπα σtις σκηνές αυτές(ρυθμισμένος ο BenQ παρακαλώ) και φυσικά ψαχνόμουν. Μια το κοντράστ, μια το Brightness, επιστράτευα ότι κόλπο ήξερα και δεν ήξερα.
Ρώταγα τον φίλο (και ιδιοκτήτη) αν βλέπει μόνιμα έτσι μου απάντησε Nαι.
Ρε γαμώτο, δεν είναι εικόνα αυτή.

Πίστεψα ότι κάποιο πρόβλημα έχει η Version μήπως και γράφτηκε από κανένα NTSC με διαφορετικό IRE setup κλπ. Ετσι προχθές την νοίκιασα και την έβαλα απλά για να επιβεβαιώσω το λάθος.
Αψογο DVD, δυνατά μαύρα, κορυφαία εικόνα, μηδέν πέπλο. Τι διάολο λέω;;

Δεν ήθελα και πολύ, τη βγάζω και τη βάζω στη 34άρα SONY που έχω στο καθιστικό.
Αψογη και εκεί.

Αρχίζω και ψιλιάζομαι. Βγάζω τον Sony HS50 που είχα για δύο βδομάδες Long test από τον Ηχο. Συνδέω. Εμετός. Δεν πάμε καλά.

Τελικά τι είναι αυτή η ταινία; Μάλλον δίωρο ψηφιακό μαρτύριο, 2 hour digital electroshock.

Αν θέλετε να δείτε την αληθινή ταινία δείτε τη σε κάποια τηλεόραση CRT.

Για όνομα του θεού μη θυμώστε τον Clint και θα βγει με κανένα περίστροφο ο Dirty Harry για κακοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Δεν το παίζω wise guy, κάντε το τεστ που σας λέω με ψηφιακό προβολέα και μετα με όποια CRT έχετε και δείτε αυτο που γράφω πιο πάνω. :!:

Reaction score
6
Ο πονος και τα βασανα ενος κατοχου προβολεα.
Βαγγελη ευτηχως ακομα δεν ειμαι στην θεση σου.
Καποια στιγμη θα τα τραβηξω και γω. Δεν την γλιτωνω , αλλα προς τον παρον η 32αρα απο τετοιους πονοκεφαλους. 8)

Reaction score
49
Βαγγελάρα........
Εγώ φορούσα τα γυαλιά ηλίου μου και όλα ήταν άψογα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ρε συ....μπας και γιαυτό ο σΚαφάτος φορά συνεχώς τα γυαλιά του???? :twisted: :twisted:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ναι Γιάννη μου, γι αυτό η κουφ...α βλέπει παντού καλό μαύρο.
Μια μέρα που τον φώναξα σπίτι σκουντουφλούσε τη μια στο τραπεζάκι την άλλη στο καναπέ, μέχρι που του κόλλησα τη ταμπέλα ΑΟΜΑΤΟΣ και ηρέμησα.

Και ξέρεις, το Αόματος να ακούγετε όπως στη κάλπικη λύρα από τον Φωτόπουλο, Αόοοοοματοςςςς

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης