Mini Cooper Clubman S

Μηνύματα
860
Reaction score
42
R55 S - Mini Cooper Clubman, μοντέλο 2009, 55.000 χλμ, ελληνικής αντιπροσωπείας, πρώτο χέρι.

Ευλαβικά συντηρημένο αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW - Mini με τα διαστήματα αλλαγής λαδιού και φίλτρου στα 5.000 χλμ το μέγιστο.
Μέχρι τα 40.000 χλμ Amsoil και μετά Red Line καθώς δεν μπορούσα να βρώ τα πρώτα.

Πλήρως εργοστασιακό και χωρίς καμμία μετατροπή, τσιπάρισμα ή “βελτίωση” σε μοτέρ, ατρακάριστο και αγρατζούνιστο. Έχει τοποθετηθεί Oil Catch Can από τα πρώτα χλμ.

Έξτρα μπάρα θόλων (εργοστασιακή - JCW), φώτα xenon (εργοστασιακός εξοπλισμός) και προβολάκια μάρκας PIAA ειδικά για το μοντέλο R 55 με ειδικές βάσεις αγορασμένα από Αμερική και τοποθετημένα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Τα ελαστικά είναι Michelin Pilot Sport 4 ενός έτους με ελάχιστα χλμ. και έχει γίνει αντικατάσταση των Silent Blocks με “Powerflex”.

Έχουν τοποθετηθεί φιμέ μεμβράνες 3Μ με πιστοποίηση.

Το αυτοκίνητο σταθμεύει σε κλειστό, υπόγειο γκαράζ από την αγορά του.

Το σημαντικότερο όμως το άφησα για το τέλος :) Το ηχοσύστημα έχει τοποθετηθεί και ρυθμιστεί από τον Νίκο Κωνσταντινίδη, προσαρμοσμένο πλήρως στην εργοστασιακή εγκατάσταση (οπτική ίνα) που σημαίνει πως έχουν διατηρηθεί όλες οι εργοστασιακές λειτουργίες και προειδοποιητικοί ήχοι, με τα ηχεία στις (εντελώς) εργοστασιακές θέσεις για μια stealth εμφάνιση.
Το ηχοσύστημα μόνο κόστισε περί τα 4.000 ευρώ και η απόδοση είναι καταπληκτική.

Πωλειται γιατί (εδώ και αρκετά χρόνια) εργάζομαι στο εξωτερικό και το χρησιμοποιώ ελάχιστα. Για την ακρίβεια έχω άλλα 3 αυτοκίνητα, ενώ τις περισσότερες φορές όταν είμαι Ελλάδα χρησιμοποιώ σκούτερ.

Τιμή 13.000 ευρώ η οποία είναι τελική.

Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
 


gonis

Luger
Μηνύματα
4.207
Reaction score
11.484
Το νέο μου στερεο8-)


Νοικοκυρης ο @ellton :)
παρτε ηλεκτρικά:drinks:
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.595
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top